Армин, венгры в данный момент слабее португальцев, это точно. И даже рейтинг это подтверждает.
Лаааадно, хай будуть сильніші, але матч рендомний як і у нас)))
одна угадайка приносит порядка 5 очков. промах с защитой... я даже не знаю. в очках оччень трудно судить. но наааамного больше )))
я не говорил что нужно было ставить раннее, изоляцию или пейшн. я спросил как ты к ним относишься
по составу вопросов нет. АЗ хорош под лоу пост, труРЗ у нас просто нет. вопрос не по составу...
раньше у тебя была уверенность. у тебя не было этих шатаний...
Чомусь, є підозра, що угадайка і неугадайка дає більше ніж 5 очок, суттєво більше, хоча довести це не зможу, це внутрішнє відчуття...Захист тут суттєво, очок 25-35 може більше, це факт.
Я ж і написав відношення до них, але сприючись на форму і гравців в даний час і з розрахунку на цей матч, все міняється з формою і суперником.
Питання по складу, бо іменно через те що ті чи інші гравці були в формі чи не в формі, я вибрав ту чи іншу тактику. Як вибирати тактику на матч? Оцінюєш свої сили сили суперника, і гравців і тоді видумуєш. Були б у нас 4-5 великих в 9ках, то був би щит в 3 великих наприклад, або були б 3 сімки в 3 великих андори, було б раннє від нас. Склад дуже багато що дозволяє, чи не дозволяє зробити.
Впевненість приходить з часом, треба звикнути до складу, награти якісь комбінації, відчути склад, а за 3 матчі це важко зробити.