Na nežinau kas ten per magija grajus buvo, bet lempinė pergalė mano ;D Nepasakyčiau, kad SF išsiskyrė kažkuo, stabiliai kaip visad sužaidė ir tiek. Bet esmė, kad aš pergalių šį sezoną visiškai nesivaikau ir treniruočių sumetimais starte žaidė du po 10k algos žaidėjai prieš tavo rimtus startinius, kas labai keista matant rezultatą dabar, nes per juos turėjau prasileist dafiga taškų ir pralošt.
P.S. Nlb laiko turiu prie bb sėdėt, taktikas iš anksto defaultines sudedu ir po grajaus tik pasižiūriu rezultatus, tai tavo PM žinutės dėl siūlymo pic'int abiems, nemačiau laiku, tai neatrašiau. Kita vertus, nelabai ir tikslo matau tartis su 8 vietos komanda, jei 8 vieta užimama, tai turbūt nepersistengia komanda sezone (čia mano pamąstymai tokie, gal kitaip kiti galvoja), tai nesupratau iš šitos pusės kam siūlyt pic'int. Na ir po to net nežaist pačiam pic prieš varžovą, jei vis tiek norisi ent kaupt nesusitarus. Na aišku čia lieka tau nesigilinsiu ar čia paeina mindgame'ai tokie su kitais ar jei abipusiškai susitariat su kitais tai abi pusės visada ir pic'ina. Na kaip sakiau, praleidau pm'ą, tebūnie.
Sėkmės kituose grajuose, kad tokie nelaimingi fenomenai nepasikartotų tau ;)