BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №9

[NT] Україна №9

Set priority
Show messages by
This Post:
00
315916.23 in reply to 315916.22
Date: 9/1/2025 12:49:42 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
* як показала практика, кам не те щоб якось реагує якщо хтось щось пише. якщо ми виграємо - то ми ж виграли, яка різниця, якщо "всупереч", а не "завдяки". якщо програємо - то в нас блокери ще не дотреновані й ще купа причин. коли постійно отримуєшь такі відповіді, то пропадає сенс щось писати

люба поразка - це вина тренера.
тактикчна чи стратегічна - не важливо. тактична - зіграв щось не те, вгадали і так далі. Стратегічна - не скоординував тренування гравців в кращу сторону.
І тому якщо блокери погано захищаються, бо банально немає інших великих, або інші великі мають ще гірші захисти, то так це вина тренера - адже можна запитати в тренера, чому ти не скоординував тренування кращих великих?

якщо ти чекаєш від мене признання якогось, то ок, поразка проти Греків - цілком тактична. Зіграй зовнішню тактику і можливо би ми виграли. Я це визнаю, і казав раніше, що я пожалів через те що зіграв внутрішню тактику.
Але поразки проти Естонії і Фінів я віднесу до стратегічної сторони. Але так, це також вина тренера!

основне питання в іншому, як зробити так щоб і тактична і стратегічна сторона збірної приносила результат? Колись в молодіжці я це доводив, 2 титула чемпіона втішного турніру. Хтось інший мав кращі результати?

Зараз я більше скоординований на стратегічній меті, ніж на тактичній, адже тактично ми точно не будемо в топ 10. А стратегічно витренувавши правильних гравців, можна і тактично помилятися, і ти все одно виграватимеш.
І в молодіжці я колись вигравав завдяки стратегічній стороні, тому що я реально дуже багато приділяв тренуванню гравців. Прям ну дуже багато. І це приносило результат)

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/1/2025 12:56:47 PM

This Post:
00
315916.24 in reply to 315916.22
Date: 9/1/2025 1:55:44 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
Ще таке питання, ти пишеш про всупереч/завдяки.
Перемога проти Румунії це всупереч чи завдяки?))) тільки конкретно, всупереч бо… або завдяки бо…

This Post:
00
315916.25 in reply to 315916.24
Date: 9/1/2025 5:12:21 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
Нашим спаринг партнером до кінця сезону буде Португалія))
Достойний і сильний суперник.

Домовився з їхнім тренером уже

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/1/2025 5:12:35 PM

This Post:
00
315916.27 in reply to 315916.26
Date: 9/2/2025 3:26:05 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
Ти перше апелюєш до правил гри. Коли кажу покажи мені конкретно правила, які кажуть, що виграють рейтинги, у відповідь ти злітаєш з відповіді, і починаєш розказувати про зайди на сторінку Україна і порівняй титули.... маніпуляція в чистому вигляді. Якщо ти вважаєш себе вищим за інших, бо ти виграв більше кубків, то це мені це попахує більше якимось розладом, ніж адекватністю.

Але не для тебе, я поясню, що я не біжу за титулами, і раніше за ними не гнався, хоча дуже хотів виграти кубок минулого і цього сезону. В замін я більше зациклююсь на тренуванні збірника українця. Для мене тренування гравців найбільший фан в ББ. Чи думаєш я не хотів би ще на початку цього сезону качати молодих замість того, щоб докачати ЗЗ Дедечкові в збірну...
Чи Гончар, Чумак, Біба, Шевелюхін, Дерев'янченко, Каховський і Дедечко... це пусті слова ?
Цікаво скільки ти гравців викачав у нашу національну збірну.

З самого початку я тобі казав, тренуй Сіверчуку внутрішній захист, на жаль ти мене успішно проігнорував. Твоє діло, маєш парво, я не сперечатимусть з твоїм розвитком гравця, можливо навіть і ти правий, і Сіверчук це найкращий гравець на теренах ББ. Але прошу не нити, коли я його викидаю зі складу із-за відсутності внутрішнього захисту, який ти не качав.
Він був опцією, якою виручав нас поки не було жодного іншого великого. Зараз на його місце появиться Емеляненко, який хоч і має нижчу ЗЗ і пас ніж твій гравець, але має на голову кращі ВЗ, Блок і є гарним молодим який може вирости крутим блокером, і на підстраховці буде Конков + Дундуков. Через сезон-два також підійде Согор. Тому так, 99% він більше не з'яиться в складі. 1 % даю на травми і відсутність форми у всіх теперішніх великих і їх бекапів.

This Post:
00
315916.30 in reply to 315916.26
Date: 9/2/2025 3:52:48 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions

Зайди на сторінку Україна і подивись що виграв ти клубом і що виграв я і порівняй.
Якби мені тут розповідав Сергій з Динамо або Алекс або Діма або Сергій з Мідська або Влад з Сектора або навіть Армін з котрим я майже не перетинався, я би з ними радо подискутував.
А з тобою мені немає чого обговорювати.

Зайшов, навіть якщо взяти і провірити кубки, до яких ти апелюєш, то Влад з Сектора виграв 2 кубки, так само як і я. Навіть тут твої доводи, які спираються на тому, що не хочу я з тобою дискутувати, бо ти нічого не виграв, не послідовні і не закріплені фактами.

This Post:
00
315916.32 in reply to 315916.31
Date: 9/2/2025 4:36:19 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
плюсую, дякую, і візьму це до уваги.

так би зразу, а не кількістю кубками розкидатися.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/2/2025 4:36:45 AM

This Post:
11
315916.33 in reply to 315916.32
Date: 9/2/2025 4:38:35 AM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19191919
плюсую, дякую, і візьму це до уваги.

о_0
Тільки не кажи, що ти не знав))