Ако би волео да чујеш што не питаш директно?
У периоду у којем играм игру ако рачунам све и оно пре 10-ак и више година, у игру сам довукао 7-8 људи од којих је остало активно нас 4, а њихова имена ти нећу износити ако они сами не осете потребу да ти се на форуму јаве.
Наравно да ћу наставити да покушавам да доведем још људи, иако се не крећем у круговима где је гејминг популаран.
Стварно Думба нема потребе за тим, видиш ја памтим времена кад смо били више него добри у овој игри док смо играли у истој лиги.
То што имамо различите ставове по неким питањима далеко било да те мрзим или нешто слично томе.
Једноставно са годинама сам научио да игноршем све оно што не желим да ме дотиче.
(59514689)(62105713)Да ти освежим памћење са неким мечевима пре 11 година, ал сам те газио бралеее...
Мој почетак у сезони 6 када си ти већ харао првом лигог (ако се не варам почео си ову игру од сезоне 2 што је за сваки вид поштовања), па све до твог испадања из исте у 24-тој сезони у коју се ниси враћао до мог напуштања игре око 30-те сезоне.
Играмо се поново, надам се да ће игра опстати и да ће нас здравље послужити па да опет ратујемо на терену у некој скоријој будућности.
Last edited by trener iz fotelje at 12/3/2024 6:31:44 PM