...ня. і це як ви розумієте не кавайний смайлік...
розбір болгар вже був. не буду цитувати попередній пост про болгарів (я на нього відповідаю) але і повторюватись не буду
що змінилось? довикликали ще одного зарплатного (24к) малого, який отримумвав тренування лише як РЗ. хоча при цьому він ще жодного разу не зіграв за збірну, на РЗ грає коп'єв. що ще змінилось - ключові гравці зараз у належній формі. грали сезоном різноманітно: по два рази кожна з ізо та карусель, лоу пост, та позиційна атака. в захисті лише персоналка, після 2-3 проти нідерландів у першому турі. ну, проти нас 2-3 точно не буде. попереднього разу я був впевнений, що 3-2 також не буде. цього разу такої впевненості немає... вони вгадували мальту (але там всі вгадували), намагались вгадувати індію та юар - мимо, тому не думаю що будуть намагатись вгадувати сьогодні
в нас форма в усіх гравців 8-9. 9ки в протіча з ємельяненком, дем'яненко, і лещенко-деркач-борісенко. не зовсім розумію чи потрібні блокери в цій грі, чи краще виставити атакувального великого. в першій грі вони зіграли непогано. думаю зіграти 4+1. 3-2 не бачу сенсу, навіть якщо вони зіграють зовнішню атаку, в них не настільки гарний дальній кидок, особливо з урахуванням травми славова. можна персоналку. тоді без блокерів, чи блокер на МФ. але 4+1 повинно зайти. і коп'єва прикрити, і зону зіграти. в атаці... думаю все ж таки буде 3-2, тому зупинюсь на внутрішньому акценті. так, він в нас гірше виходить, але не те щоб зовсім погано
(78613)але таки зовсім погано. хоча за першою чвертю цього було не сказати. ривок 18:0, +13 в першій чверті. все гарно. але інші 3 чверті... лещенко хоча б почав гарно з 5/7 з гри. потім прийшло 2/9. усі інші весь час мали погану реалізацію. хоча ні, ще в борісенка було 3/5, а потім в останню хвилину він триочкових накидав. але в основний час він не був активним. усі активність була від лещенка з деркачем, і вона була не тієї якості, як нам було потрібно. і нікого не знайшлось підтримати. третьою опцією був протіч. 9 підборів - жити можна, 5 асистів - добре, 8 кидків - чому він? нам не вистачило великого який може дійсно гарно зіграти під кільцем, як броварський минулого сезону
дуже багато втрат. було б їх у двічі меньше, набрали б ще 6-7 очок, може цього б і вистачило увійти в останню хвилину за рівним рахунком. мало асистів від борісенка та каховського, але паси були, просто з них не забивали. в цілому асистів непогана кількість. вперше цього сезону виграли підбір. краще б не вигравали
4+1? так були моменти триочкових кидків через щавеля чи чеберячко. але чрез них як раз не закидали. закидали через борісенко та деркача. а також їх блокер запасу закинув через гараня, а це ЗЗ 10, не повинен був. не думаю що персоналка чи 3-2 були б краще
досить не розумію чи було б краще виставити атакувального великого замість блокерів. це не те щоб значний вищий ближній кидок. в лещенка з манько ближній кидок лише на 1 меньший за наших великих. тому скоріше незважаючі на 3-2, потрібно було грати зовнішню атаку
на рішення не ставити нормал ще посприяла занадто легка попередня перемога. тоді було неочікуванно легко. сьогодні було так, як думалось буде тоді
в цілому це звісно провал. прикро