Ma stoji da je razlika, ali nije velika, recimo, ti i Riko igrate slijedeću u ligi, a obojica ste u kupu, znači sigurno mutual tie, a osim toga i druge ekipe, tako da smo na istom. Osim toga ent na visokim granama nisko pada, npr. ja sam poslije jedne utakmice imao 15, već na postavljanju slijedeće mi je pao na 11-12, bez utakmice u međuvremenu, tako da ni ta razlika nije velika. Ti recimo, osim što imaš 2 pobjede prednosti, u stvari imaš 4 pobjede prednosti pred zadnjim koji ulazi u doigravanje, a sasvim je svejedno sa kojeg mjesta ulaziš u isto, još ti niže mjesto i paše poradi drafta. U stvari, zaklčjučak je da između jačih momčadi iz prve lige i jačih iz druge i nema neke velike razlike u pristupu kupu, čak i na primjeru allstar tjedna.
Dobro, sve ovo stoji u tvom slučaju, jest da treant je u puno goroj situaciji, makar mi njegova pozicija u prvoj ligi, baš i nije jasna, pošto vidim po PL da ima opasnu ekipu koja može parirati svima u ligi.
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing