No tänud . Jep..koduväljakueelist..no ma olexin hakanud siis viimastes mängudes punnitama, et seda mitte lasta. Nüüd siis veereb kuidas veereb, play-offi ikka ehk venitab, muu pole hetkel oluline. Aga ärgu RSK arvaku , et ma niisama lihtsalt talle selle esikoha annan..ei anna, katsun ikka sõbramehe poolest pisikest konkurentsi pakkuda.
Mis puutub vigastustesse, siis nendest ei pääse keegi.Ka mul sai põhi kesk vigastada ja mitte lühikest aega...ja siis veel teine kärss ka, kuid selline see buzzer on, kuidagi peab ju hakkama saama!!!
Siinkohal tahaxin kiita ka RSK, et karikas nii kaugele jõudis, uskumatu jah, et krt..siin alagrupis peame konkureerima ja lahe olex olnud kui olex karikas ka kokku saanud.,,ehk mõnel teisel korral.
Ja Sina Lauri...sa oled teinud viimase hooajaga kõva arengu...Kui edasi manageerid ja nii aktiivselt nagu praegu pole võimatu, et hoopis sina oled järgmistel hooaegadel see mees, kes meie alagrupist II liigasse tõuseb.Jagad nooti küll.
elame näeme.Vaatame mõne mängu veel ja siis asi selge, kes play-offis koogutama hakkavad, senix aga edu kõigile siin liigas!!!