Ljudi pored vas mi nikad nije dosadno,svaki dan sam na forumu, i sto vise postova citam sve mi je zanimljivije, i ako mislim da ste odavno promasili temu (u vecini postova) samo tako nastavite...:-) Mada mi nestale kokice:-)
Daj ljudi ovde svi pricaju samo o nekim kritikama, a niko ne daj konkretne primedbe, ili predloge, i nesto realno sto bi moglo da se uradi za dobrobit svih nas.
Ja mislim da se sa obim nasim reprezentacijama dobro radi, i verujem da ovo sada i jesu nasi najblji i najjaci igraci sa kojima raspolazemo, a ne da igraju neki preko "veze" (jer ako neko ima boljeg igraca a nije u repki neka to javno kaze!
A sto se tice iskusnijih menadzera, stvarno im se divim koliko imaju zivce i trpe svakodnevno neke pocetnike u buzzeru, koji ih verujem svakodnevno zatrpavaju mailovima o nekim skroz glupim pitanjima, koji ih jednostavno mrzi da procackaju po forumu i nadju odgovore na ista, i ja kad sam pocinjao, pre skoro godinu dana sam se po savetovao sa nekoliko menadzera, LA-Bavaria, LA-popeye, kasnije GM-Laimbeer, ASirko, pa i Flavius.. da ne nabrajam, hteo sam da vam kazem, da svi menadzere koji su nesto duze ovde, da hoce svakom ama bas svakom da izadju susret i pomognu sto je u njihovoj moci, tako da pitajte za savet, ponudite se da pomognete ako mozete, a ne samo da se zalite i da kritikujete!
PoZz svima...