Nemoj se uvrijediti ali ja ne kontam kako si ti u drugoj lizi i pritom još peti,a da bi stvar bila bolja još igraš u kupu i "trošiš" forme igračima.Za mene ti ne bi smio biti u drugoj lizi.Ma općenito nisam zadovoljan našom drugom ligom(Čast izuzecima).Jedna talijanska 4 ili 3 liga napravila bi od vas kantu za napucavanje,ponavljam čast izuzecima,ali takvih ima vrlo malo.Ti si vrijedan i marljiv pa i vidi se da imaš želje igrati tu igru,mislim da si možda i umno najzreliji ovdje od kojih ja poznajem igrača,ali ekipa ti nije dobra za drugu ligu.Naravno moa1 to se podrazumijeva da je lik u školi prolazio 5.0 i da sve zna,on ti je nešto kao otvorena enciklopedija, pa njega nećemo ni miješati u to.Da vidimo ko misli da ću te ja sa svojim klubom uz dobre financije preteći,možda ne u skorijoj budućnosti ali nekad će i to vrijeme doći.Promisli malo o tome što sam ti rekao i mislim da bi ti trebao odabrati onu soluciju za koju se slabiji drugoligaši inače i odluče a to je nazadovanje za ligu manje,prodati cijelu ekipu,kupiti trenirce,trenirati ih dve sezone barem trojicu njih, prodati ih za masne pare te se vratiti u drugu ligu u punom sjaju.Vidi samo svijetlost brod što je učinio nije bio prejak za drugu ligu te se vratio u treću draftao dobrog igrača kojeg je za puno prodao,dobio za nazadovanje 150K (što i nije neka cifra ali dobro dođe, te se pojačao novim payem(vukoja) koji je za drugu ligu neophodan i pritom se zajebava sa nama trećeligašima kojima prodava laganice,puni forme,trenira igrače i ja ti kažem vidjet će on ubrzo rezultate i to drastične.Bit će on miran u drugoj lizi kao kad sam ja miran dok spavam,a ti da si u nekoj malo jačoj drugoj lizi bi bi miran kao kad ja gledam utakmice naše hrvatske rukometne reprrezentacije na SP u švedskoj!
Vidi dugave čovjek je nešto stvorio u svojoj karijeri,natrenirao se i naprodavao.Sada je na tebi red da počneš trenirat i malo riješiti kesu na mlade igrače,a ne samo na starce i pritom još gubit pare na njima kad ih prodavaš.Ono što si rekao da si centrima nabacio još dva treninga bio bi u drugoj lizi,moram ti priznat dobro si me nasmijao.Poslije ovog ćeš me mrzit,ali shvati već jednom što bi ti svi htjeli reći ali nemaju hrabrosti kao ja!
Jako sam iskren i ne stidim se reći nekome nešto ravno u oči.Dobro nisam ti baš rekao u oči ali sam ti to nekim virtualnim putem lijepo dočarao! Znam da ti ja nemam što govorit jer sam još amater ali pomalo učim,a pogotovo kad uključim klikere mogu nešto i pametno reći.