Dobro ti ide izvlačenje riječi iz konteksta ali ajde da probam da ti pojasnim možda ti treba više vremena da ukapiraš.Ja se pitam da li je zaista potrebno da neko ko je 10. na svijetu ko igra igru 12 sezona hvali sebe koliko može ugovara TIE meč sa CG-om koja ima mnogo slabiju reprezentaciju,15x manju zajednicu još dosta tog nazadnog.Prije ovog kola imali smo sasvim jednake šanse(gledajući tabelu) da se plasiramo u naredno kolo.Naša računica je bila zamršena i teška ali smo se ipak nadali.Ti si došao sa prijedlog za TIEvsTIE što nam je otvorilo još mogućnosti ali smo znali da u tom slučaju nemamo nikakve šanse pa čak i da ubodemo maximalno taktiku a vi totalno promašite.I kao što rekoh čini mi se da se tvoj prethodnik nije bavio sličnim potezima a pogledaj učinak za vrijeme njegovog mandata.I neka više tog prozivanja 'braće' i 'obraza'.Svako gleda svoj interes a mi smo interesa svakako imali...
znaci vas ne vodi samo jedan tupson vec vas ima vise. kao sto sam i njega pitao pitam i tebe, sta je bolje za vas tim NORMAL-NORMAL ili TIE-TIE? sacekacu te do petka da ovo shvatis pa da mi das odgovor jer vas trener to ne shvata. cudi me da nam niste opalili crunch kad ste vec znali sta cemo mi da igramo.
a mogucnosti koje su vam se otvorile posle mog predloga su da lazete i da zajeb..e nas. nas po cijim forumima pisete i koje "volite" kao bliznje svoje.
moj obraz je ostao cist jer sam ja ispostovao svoj deo dogovora, a vas ne postoji i sto je najgore verovatno nikad nije ni postojao. lako je vama da uspete u zivotu kad lazete cim zinete.
mada kad sve sagledam ipak sam ja ispao p...a. trebao sam da vam kazem i taktiku pa da imate necem da se nadate. to bi vam otvorilo jos vise mogucnosti.
i volim sto vam je jedini interes da LAZETE.
Last edited by Dumbarajko at 2/22/2011 7:52:01 AM