ok, poti sa compensezi cu secundare care nu prea sa reflecta in salarii, dar daca nu ai principale comparabile c adversarul e game over.
bine, bine, daca ar fi sa ne luam dupa ce ai spus eu trebuia sa fiu pe locul 4 dupa Jibou Nankatsu si Brigada. Recunosc ca am avut si ceva noroc, dar si cu extrema accidentata (da aia de 5.2 milioane) eu practic am salarii la nivelul lui Reghin. acum ca mi s-a accidentat si extrema/ aruncator/CJ de rezerva am salarii efective sub el. deci nu prea iese la calcul ce spui tu.
Eu sezonul acesta daca eram gata cu antrenamentul iti garantez ca nu as fi cedat sub nici o forma locul 1, chiar cu salariile mai mici decat adversarii. oricum din sezonul urmator se duce boots-ul lui Jibou si vedem daca mai tine salariile alea, desi am o banuiala ca de cate sezoane e in RBBA cu salarii sub 550k are finante serioase in spate.
Eu as estima o suma de 10 milioane lejer, dar cred ca ar putea avea si 15, deci daca isi propune cred ca poate ramane cu salariile asa mari multe sezoane.
eu zic ca incet incet imi fac echipa echilibrata si chiar si cu salariile mai mici vad ca secundarele mele compenseaza skilurile principale ceva mai mici decat ale adversarului.