Galvojau net neatrašinėt jau į šitą, bet kadangi yra faktinių klaidų, kuriom kai kurie gali patikėt, tai patikslinsiu tiesiog:
1.
Del viso pikto patvirtins mano zodzius ir Raxenel, nes kai buvom NT stabe, tai jis man net rase jog tave mest is to stabo norejo, nes ant tiek nevykelis budavai.. kad baisu.:D
Aš net nesu dirbęs su Raxeneliu, tai čia tik dar vienas tavo įsivaizduojamas draugas, kuris tau kažką rašė
2.
O dar pameni su mano zaidejo treniravimu istorija kai nesugebedavai nei vieno teisingo anglisko zodzio islement, arba driblinga su verzimusi sakei treniruot iki 15 u21 zaidejui?:DD
Čia ir buvo su tavo Peru komanda, ir ta komanda visiškai nieko gero nedavė Lietuvai, vienintelis žaidėjas buvo treniruojamas, o jis tik U21 ant suolo pasėdėjo ir toliau nieko nenuveikė. Kas dėl mano anglų kalbos, jau seniau esam šnekėję šita tema - tiesiog nesąmones šneki, taip niekad nėra buvę. Visiem kandidatam siunčiu tokį patį tekstą, savo kalbos gabumais niekad nesiskundžiau. O dėl driblingo ir veržimosi: aš net nematau, kame čia blogai, daugumai siųsdavau treniruočių planus 2-3 sezonams į priekį, ypač patiems jauniausiems žaidėjams, kad galėtų pasimodeliuot treniruotes ilgesniam laikotarpiui.