To o co masz pretensje, że nie dostajesz zawodników skoro to dla ciebie żadna przykrość?
A dlaczego tylko mi ma zależeć na tym jak kadra NT będzie wyglądała w przyszłości?
Właśnie dlatego dla mnie to żadna przykrość.
2. Konkretnie, co masz na celu atakując VJ za porażkę z Islandią? Zero związku z tematem, czyściutki wrzut personalny.
Jeszcze raz, czytamy ze zrozumieniem:
I nie pisz o jakimś CT, bo to tylko udowadnia jak bezsensowne jest oddawanie wszystkich zawodników czy też większości U-21 po to, żeby potem selekcjoner U-21 tłumaczył co sezon, że przegrał, bo oni zagrali CT. A co cały rocznik pójdzie przez to do piachu to już swoje...
Tłumaczyłem wielokrotnie, że NT powinna być kadrą nadrzędną z powtarzalnymi szansami na sukces co sezon. Kadrą na tyle silną, że jakieś CT ze strony reprezentacji pokroju Islandii nie powinno jej stawać na przeszkodzie.
Ja widzę, że ty wylewasz łzy, płaczesz że dostajesz za mało. Żeby za chwile powiedzieć, że sam sobie poradzisz.
Bo sobie poradzę.
Mogę nawet sprawić, że ktoś inny sobie nie poradzi.
Czyli dla kogo, skoro każdego atakujesz? Jeśli obaj robicie dla dobra społeczności, to czemu prowadzisz wojnę? Wojną chcesz uzyskać pokój? To się nie sprawdza ;)
Ja nie chcę spokoju. Ja chcę rozwoju.
Jeśli nie krytykowałbym nikogo to byłoby tak samo jak pisze zadowolony Engel-m4ti_ - jest tak od dawna ;)
argumentami lub przytoczysz mu porażkę z Rosją.
Argumentami to ja mam wypchane rękawy. Tylko, że tutaj niektórzy mają problem z przyjmowaniem jakiejkolwiek krytyki.
Czekam aż się ktoś kiedyś tutaj uczciwie przyzna, że zrobił błąd. Mylił się co do swojej oceny sytuacji. I co do słuszności swojej tezy.
W takim razie nie nadajesz się na tą pozycję którą teraz zajmujesz.
Na jaką pozycję? Skauta? Zapytaj właścicieli klubów z którymi współpracuję czy mają jakieś uwagi co do współpracy ze mną.
Albo zapytaj użytkowników z którymi pracuję w programie Mentor.
7. Zarzucasz Vinniemu, że czuje się właścicielem zawodników. A to dobre. On robi listy, a ty masz do niego pretensje. Teraz nie będzie robił, dalej pretensje. I to nie my przywołujemy ciągle te bezsensowne argumenty, tylko ty.
To kto robi listy nie powinno mieć żadnego znaczenia. Zawodnicy z draftu są dobrem wspólnym i powinni zostać właściwie wykorzystani. Nie dzieje się tak. Dlatego to poruszam.
Dziwne, że tego nie widzicie.