Nemoj se uvrijediti ali ja ne kontam kako si ti u drugoj lizi i pritom još peti,a da bi stvar bila bolja još igraš u kupu i "trošiš" forme igračima.Za mene ti ne bi smio biti u drugoj lizi.Ma općenito nisam zadovoljan našom drugom ligom(Čast izuzecima).Jedna talijanska 4 ili 3 liga napravila bi od vas kantu za napucavanje,ponavljam čast izuzecima,ali takvih ima vrlo malo.Ti si vrijedan i marljiv pa i vidi se da imaš želje igrati tu igru,mislim da si možda i umno najzreliji ovdje od kojih ja poznajem igrača,ali ekipa ti nije dobra za drugu ligu.Naravno moa1 to se podrazumijeva da je lik u školi prolazio 5.0 i da sve zna,on ti je nešto kao otvorena enciklopedija, pa njega nećemo ni miješati u to.Da vidimo ko misli da ću te ja sa svojim klubom uz dobre financije preteći,možda ne u skorijoj budućnosti ali nekad će i to vrijeme doći.Promisli malo o tome što sam ti rekao i mislim da bi ti trebao odabrati onu soluciju za koju se slabiji drugoligaši inače i odluče a to je nazadovanje za ligu manje,prodati cijelu ekipu,kupiti trenirce,trenirati ih dve sezone barem trojicu njih, prodati ih za masne pare te se vratiti u drugu ligu u punom sjaju.Vidi samo svijetlost brod što je učinio nije bio prejak za drugu ligu te se vratio u treću draftao dobrog igrača kojeg je za puno prodao,dobio za nazadovanje 150K (što i nije neka cifra ali dobro dođe, te se pojačao novim payem(vukoja) koji je za drugu ligu neophodan i pritom se zajebava sa nama trećeligašima kojima prodava laganice,puni forme,trenira igrače i ja ti kažem vidjet će on ubrzo rezultate i to drastične.Bit će on miran u drugoj lizi kao kad sam ja miran dok spavam,a ti da si u nekoj malo jačoj drugoj lizi bi bi miran kao kad ja gledam utakmice naše hrvatske rukometne reprrezentacije na SP u švedskoj!
Vidi dugave čovjek je nešto stvorio u svojoj karijeri,natrenirao se i naprodavao.Sada je na tebi red da počneš trenirat i malo riješiti kesu na mlade igrače,a ne samo na starce i pritom još gubit pare na njima kad ih prodavaš.Ono što si rekao da si centrima nabacio još dva treninga bio bi u drugoj lizi,moram ti priznat dobro si me nasmijao.Poslije ovog ćeš me mrzit,ali shvati već jednom što bi ti svi htjeli reći ali nemaju hrabrosti kao ja!
Jako sam iskren i ne stidim se reći nekome nešto ravno u oči.Dobro nisam ti baš rekao u oči ali sam ti to nekim virtualnim putem lijepo dočarao! Znam da ti ja nemam što govorit jer sam još amater ali pomalo učim,a pogotovo kad uključim klikere mogu nešto i pametno reći.
čoviječe svaka čast , za ovo imaš tuć, a da ne prićam piće ak se ikad u životu sretnemo u živo a ne samo virtualno...
jesi čuo crit kaj čovijek veli za tebe , živa istina ugledaj se u dugave, i nijegovog managera......
a dobro za mou baš nemrem reći da je neki manager..
.to ispadanje iz lige i ulaženje nazad je sve luzerski, neideš u ligu više dok sve u svojoj ligi ne pobijediš igrajući laganice....
tek kad sve iz svoje lige pobijediš igrajući laganice spreman si za ligu više i znaš da tam nebuš kanta za napucavanje i da te nebu bolila guza....
nego da buš bar za play off u ligi više.....
a i moraš koji puta podrediti nešto i domovini i treningu mladih igraća a ne samo starce iz doma penzionera vući u svoj klub ili kupovati mlade dećkiće bombonima i potrošiti ih i nakon tjedan dana izbaciti iz kluba....he he....
stari stvarno si tom gangsteru lijepo očitao bukvicu...ni ja sam ne bi to nikad tak napisal ...ali ispunio mi se san da neko to critu kaže u oći da je loš manager kad mu ja nisam imao srca to reći.....:::)))))
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!