Evo,sada sam završio sa prognozom koja je trajala oko 2 sata:
Plava konferencija:
Mervin-zmije –Oba dva su bota.Oba dva ne maju nitijednog igrača preko 10.tisuća plaće.
Mervin ima samo 3 igrača,a to su Roguljić(play),Uvanović(centar) i Okoš centar,ali Roguljić igra Krilo,Uvanović playa i okoš Beka.Zmije imaju dobru momčad predvođenu Haguisanom(8k plaća,play), Ležajom(7 k plaća,bek) i Mohinom(7 k plaća,krilni centar).Mislim da pobjednik ne bi trebao biti upitan.A to su zmije.
West side-Potočani-Potočani s nula igrača nemogu igrati tako da će biti 25-0 za west side.
Prugovo-Vučići-Prugovo je kupio Kilinckog da ide na playmaker i da čuva Rojasa,Ali ipak je Rojas jedna razina viša od Klinckog.Na beku za Prugovo igra reprezentativac Lacković,ali igre mu baš i nisu briljantne,pa mu Figuerido i Polishuk mogu smetati u igi bez problema.Danli i Sabadeja na krilu,to će biti zanimljivo pogledati.Na krilnom centru prugovo ima Torresa,ali nije on u košarci kao Fernando Torres u nogometu.Viggneta kao jedan od najboljih skakača lige može možda presuditi utakmicu,ali ipak mislim da će utakmicu presuditi stav momčadi.Ali na krilnome centru će igrati i Santa maria kojeg također treba spomenuti jer otkako je u Vučićima je već napravio 2 triple-doublea.Na centru su Prugovci jači ima ju 2 odlična igrača,Jaderholma i Dontua,dok če se vučići protiv njih braniti s Mpztiosom i novim igračem u klubu, Ugartemendía.Kao što sam već spomenuo,stav će odlučiti ovu utakmica,ali treba spomenuti da vučići imaju prednost domačeg terena,što bi također moglo utjecati na ishod.
Yebeki-adreatic sea-yebeki su ispali iz borbe za drugo mjesto te sad čekaju svojeg protivnika ili će to biti Prugovo ili Vučići,vjerojatno onaj tko ovo kolo izgubi.No,vratimo se utakmici.Ovo će biti vrlo zanimljiva utakmica,jer su yebeki vjerojatno trgali protiv Prugova pa im se ent dosta smanjio.Po igračima su podjednaki.Za yebeke će se vrejojatno ponovo Natuk razigrati.Dok za adreatic bi možda po privi put mogao zaigrati Ayuba.Biti će zanimljiva utakmica,ali mislim da će pobjeda otići yebekima.