Musí se nám sejít lepší generace, než máme teďka, sice tady někteří chválí generaci, kterou máme, ale za mne je to pořád málo. Budu rád, když mě vyvedeš z omylu a dovezeš s tímto týmem placku, ale osobně si myslím hlavně díky stavu těch podkošáků, že tenhle tým, když se z něj vymáčkne to nejlepší, tak bude někde na hraně baráže o MS, tzn. výsledek jako před 2 sezónama.
Mít kvalitní podkošovou sestavu, na to stačí 1 hráč z každého ročníku, takže když budeš mít takovýchto 7 hráčů, každý ale fakt špičkový, bude pod košem vystaráno:
- 34 let (teoreticky už bude padat, nejspíše během sezóny ztratí pozici)
- 33 let (ty pády by ještě neměly být kritické a klidně může vydržet jako hlavní volba celou sezónu)
- 32 let (úplný vrchol sil každého hráče)
- 31 let (taky na vrcholu, ladící STA/FT)
- 30 let (už dotrénovaný, může mít ještě větší mezery ve STA/FT)
- 29 let (konec běžného tréninku, začátek STA/FT, spíše zatím záskok z lavičky)
- 28 let (ještě dokončující poslední skoky normálního tréninku, záskoky z lavičky)
Případně, kdyby už byl ten 34 letý nepoužitelný, mohl by zaskočit 27 letý talent
To je za mne ideální situace pod košem, samozřejmě realita bude jiná, občas v nějakém ročníku můžou být kluci i 2 nebo 3, někde nemusí být žádný, protože se žádný dlouhán s potenciálem nenarodí nebo se nepovede s majitelem domluvit ani trénink ani přestup někam, kde by ten trénink mohl dostat.
Nevidím, v čem by nám pomohlo trénování hráčů z vynechaných ročníků.