BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.232 in reply to 149781.215
Date: 7/12/2010 6:02:31 PM
Overall Posts Rated:
500500
Reci lepo i konkretno, Samuraj je bio grub u kampanji,
pricao nam je da ce doci do ovoga (naravno onako kao samuraj to radi, kaze svima u lice sta misli).
E sad nekima se to nije svidelo, pa su zbog toga glasali za drugog kandidata (luzera), evo im ga taj luzer sad.

kako je samuraj dobar kandidat. njemu se ovako nešto nikad ne bi dogodilo. on je za 2 sezone uvalio samo 2 reprezentativca za 10 miliona, pa posle sebi prebacio pola.
pošto je gm njegov dobar drugar i kolega iz SŠ on mu skinuo samo 4-5 miliona, a dozvolio mu da zadrži isto toliko. mora i samuraj od nečega da živi...

This Post:
00
149781.233 in reply to 149781.222
Date: 7/12/2010 6:07:13 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ti izbacujes gomilu gluposti iz sebe. Kako cemo to da imamo strasnu reprezentaciju za dve sezone ako niste uspeli od 20-ogodisnjaka da napravite nesto posto ste i za njih imali jednu sezonu kao i za te koje najavljujes za dve sezone jer ste vec digli ruke od njih?

O cemu pricas? Lepo me je Popaj dopunio u onom postu. Pre si imao 500 korisnika koji nimalo nisu bili upuceni u BB i kojima je ideja o treningu i svemu bila smesna jer nije imao ko da ih uvede u svet BB-a i da im objasni sta i kako pa su se logovali jednom sedmicno, mozda ni toliko, a sad su ljudi uglavnom dosli po preporuci i upuceni su koliko toliko pa je lakse pricati sa njima i ubediti ih u nesto. Pogotovo kad dobijes 3000 igraca sa drafta ili kad dobijes 1500 igraca sa drafta. Da li je moglo od te cifre koja je duplo manja da se napravi dobra repka?

Kotoor je zbog neiskustva u vodjenju reprezentacije i zbog nezainteresovanosti napravio sranje sa entuzijazmom. Da je hteo mogao je da procita sta i kako treba da radi ili da pita bilo koga do kada sme da izbacuje igrace. Pitao je za reset i dobio je odgovor tako isto bi i za ovo... Jutrosnju utakmicu smo izgubili na iskustvo, ali selektorovo, nazalost. To je ono sto smo mi srbi i svi vole uz neke bune da dodju na vlast umesto da lepo ostanes uz odlazeceg selektora jer ce ti kad tad trebati njegova pomoc. Sto zbog odnosa sa ostalim zemljama i znanjem da sa tim i tim mozes da odigras TIE vs. TIE, a da ne strahujes da ce da te zajebe ili da smo nekoga mi zajebali na tu foru pa hoce da vrati... Na kraju je i kotoor napravio svoj strucni stab i nije bio jedini odgovoran za sve igrace vec je podelio odgovornost u vezi treninga jer je neizvodljivo. Jedino sto je uveo jeste da je on sam odgovoran za reprezentaciju i to nas je i ubilo...

Do malopre pricas da nemamo igrace i da cemo ih tek imati, kotoor igra sa Flaviusovom reprezentacijom i zbog toga ne moze da napreduje?
20 smo na rang listi jutros bili...gde smo to pali mnogo dalje...

Sta sad ovo znaci?

nije postavio jednu prijateljsku utakmicu pa jel te to strasno potreslo...

Nije potreslo, ali taman je poceo da priblizava repku narodu kako je i obecao u kampanji i onda qr moj.

Poenta je da ne treba menjati tim koji dobija, a to se na kraju, doduse tezim putem, pokazao strucni stab. Ne mora to da bude Strucni Stab, ali strucni stab da, sto znaci da ne moras da uzimas celu garnituru, ali uzmi njih nekoliko, napravi svoj strucni stab sa tim ljudima koji su dovoljno upuceni i razvili su sistem koji imaju zemlje koje vladaju BB svetom.

No guts, no glory!
This Post:
00
149781.234 in reply to 149781.217
Date: 7/12/2010 6:10:40 PM
Overall Posts Rated:
122122
Golube, prestao sam da se pitam zasto te ne razumem ponekad ;)
Simpatican si, vidi se da se jako trudis i zezas ali kad odvalis nesto onda jedva ostanes ziv bre!
Zato sto "ti" glasas za onoga ko ti se dopada na forumu zato se i dese nekad ovakve stvari...

Fair play!!!
This Post:
00
149781.235 in reply to 149781.233
Date: 7/12/2010 6:13:41 PM
Overall Posts Rated:
872872
Ne mora to da bude Strucni Stab, ali strucni stab da, sto znaci da ne moras da uzimas celu garnituru, ali uzmi njih nekoliko, napravi svoj strucni stab sa tim ljudima koji su dovoljno upuceni i razvili su sistem koji imaju zemlje koje vladaju BB svetom

Mislis da je to moguce?! Ili si sa njima ili protiv njih. Kod nas nema nista zajednicki. Ja sam predlozio da svi napravimo saradnju zarad repke, ali sam zbog toga ispao budala, bio ispljuvan i popio brisanje postova bez ikakvog razloga. Otvorio oci malo i pogledaj gde zivis!!!

This Post:
00
149781.236 in reply to 149781.229
Date: 7/12/2010 6:14:52 PM
Overall Posts Rated:
5757
ne pljujem te zbog izgubljene utakmice, u taktici moze da se slozimo ili ne, pljujme te zbog onoga sto sam napisao i golubu. Ne mozes da u sred mandata kazes necu da vodim racuna o klincima, da ne zakazujes prijateljske, da ne postavljas naloge, da dan pre utakmice objavis na strani repke taktiku koju ces da igras i posle da kazes salio sam se, da ne procitas pravila i time srozavas entuzijazam i pri tom da nam kazes da smo nesto naucili ove sezone. I sad kazi ko je bolid?

pljuvao si me zbog taktike, pljuvao si me zbog izgubljene utakmice. čisto da se zna.

nemam vremena za klince. ja sam odgovarao na 15 postova dnevno. vodio računa o 40-ak igrača od 18 godina. nemam više vremena za to. ako neko hoće time da se bavi super. ako neće opet super. prihvatio je asirko, šta je tu tvoj problem? ti ionako nisi ništa radio dok si bio selektor. napravio jednog grubora za 4 sezone i to što si dao trbazziju 2 saveta. ja sad u ovoj sezoni radim ono što si ti radio sve 4 sezone.
prijateljske nisu bitne, to i sam znaš. ovo za taktiku sam ti objasnio kad je bilo priča o tome. a ovo za entuzijazam jesam kriv, ali sam već rekao da nemam vremena za repku i mislio sam da mi je jarley dao tačnu informaciju. nijedan igrač nije bio izbačen iz repke tog dana dok nisam dobio odgovor. ali smešno je što niko nije spomenuo njegovu krivicu, nego mene pljujete. ali ja sam navikao, možete slobodno...

nisam te pljuvao zbog taktike i izgubljene utakmice, vec sam te pljuvao zbog nacina odnosno zbog stvari koje su prethodile tome, a koje tebi kao ni prijateljske nisu bitne.
Naravno, ja stvarno nisam ni qrcem mrdnuo 4 sezone, zato sada sve ovo mnogo lako prihvatam.
i cisto da se zna, ja trbazziju nisam dao ni jedan savet, jer je on sam skapirao kako treba da se radi, ja sve sto sam uradio po tom pitanju je da sam mu mozda samo potvrdio da tako treba da se radi. A u periodu dok sam ja bio selektor bilo je takvih kao sto si ti, koji su rokali trening na dve pozicije i posle se pitali zasto im igraci ne igraju u reprezentaciji.

This Post:
00
149781.237 in reply to 149781.228
Date: 7/12/2010 6:15:16 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ko, bre, koga pusta? O cemu ti pricas? Nisam namestio taktiku za tekmu protiv tebe i jos te ukenjalo svojski pa si iskoristio da kenjas i prozivas tri dana i to na najgori moguci nacin. Ali nije bitno to, boli mene uvo. Drago mi je da sam bar usrecio jednog klinca kakvim si se na kraju ispostavio u postovima.

No guts, no glory!
This Post:
00
149781.238 in reply to 149781.236
Date: 7/12/2010 6:20:27 PM
Overall Posts Rated:
872872
Jedina razlika izmedju tebe i Kotura je sto je on napustio repku na pola mandata ,a ti na kraju. Da ti nisi digao ruke, ne bi ni bilo ove frke. Tako da si ti indirektno krivac za trenutnu situaciju. Da si izasao na izbore prosle godine, odneo bi pobedu poput Asirka. Tako da bi ti bilo bolje da cutis...

This Post:
00
149781.239 in reply to 149781.223
Date: 7/12/2010 6:22:18 PM
Overall Posts Rated:
122122
kotoore, nakon sve ove gungule zameram ti samo dve-tri stvari
1. Sam si odlucio da se kandidujes na prethodnim izborima, izobecavao dosta toga i onda odlucio da vise nemas vremena, Sta god da je razlog, to je neozbiljan postupak. Ne prema tebi naravno, imas ti svoje razloge ali prema nama je neozbiljno (bez obzira da li smo glasali za tebe ili ne)
2. Ok je da ti imas misljenje da je iskustvo mizeran faktor u ovoj igrici ali reprezentacija NIJE tvoja i potpuno je nebitno da li iskustvo ima manji ili veci uticaj. Nek ima i promil uticaja pa ce da prevagne na neciju stranu zbog toga
3. U predizbornoj kampanji si ti "pljuvao" bivse i tadasnje selektore zbog losih rezultata tako da sad nemas pravo da se bunis ako te drugi pljuju zbog gresaka. Ustvari imas pravo ali onda gubis svaku ljudsku osobinu ...

Situacija je kakva takva je, unazad ne umemo jos da idemo tako da nema druge do kraja sezone nego napred. A sad ces morati da ne citas postove na forumu ili da se raspravljas ali tako je to. Mozda je jedno "izvinite" moglo dosta toga da ublazi ali svi smo mi razliciti pa ne mislimo svi isto ...
Bori se za sto bolji plasman reprezentacije do kraja sezone, u tome te podrzavam 100% (cak sam se prihvatio pomaganja oko treninga ovih mladih bekova)

Fair play!!!
This Post:
00
149781.240 in reply to 149781.230
Date: 7/12/2010 6:23:48 PM
Overall Posts Rated:
122122
ne verujem koliko su uspeli da te iznerviraju ali, realno, jedino ti i imas pravo da se nerviras ovde. Jes da bih ja malo drugacije pricao ali si u pravu 100%

Fair play!!!
This Post:
00
149781.241 in reply to 149781.235
Date: 7/12/2010 6:26:41 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Pa to sam i rekao malo iznad u postu. Ovo je SRBIJA i ovde je jedini nacin OTIMANJE, nista vise.
(http://www.youtube.com/watch?v=uK8grCFSuyM)
Vidis kako su dobro protekli ovi izbori za selektora? Pa tako su mnogi buduci selektori spremni da saradjuju sa Flaviusom, Popajem itd. Cak su ih ovi i zvali da se ukljuce u rad kako bi bili upuceni i kako ne bi pravili ovakve pocetnicke greske? Ne znam sto su svi protiv strucnog staba kad su ljudi lepo rekli da svako moze da iznosi svoja misljenja i svi da budu deo tog strucnog staba. Sta je tu tako lose? Mislim, kad pogledas, nista nije promenjeno. Sve je ostalo isto sem, kao sto sam vec napisao, stvari koja nas je jutros zajebala, a do toga ne bi doslo da novi strucni stab nije poceo od nule, a to su mogli da sprece samo ljudi iz prethodne garniture.

No guts, no glory!
This Post:
00
149781.242 in reply to 149781.235
Date: 7/12/2010 6:28:01 PM
Overall Posts Rated:
122122
Ne mora to da bude Strucni Stab, ali strucni stab da, sto znaci da ne moras da uzimas celu garnituru, ali uzmi njih nekoliko, napravi svoj strucni stab sa tim ljudima koji su dovoljno upuceni i razvili su sistem koji imaju zemlje koje vladaju BB svetom

Mislis da je to moguce?! Ili si sa njima ili protiv njih. Kod nas nema nista zajednicki. Ja sam predlozio da svi napravimo saradnju zarad repke, ali sam zbog toga ispao budala, bio ispljuvan i popio brisanje postova bez ikakvog razloga. Otvorio oci malo i pogledaj gde zivis!!!
Moguce je doktore. Samo nije bilo zainteresovanih da predloze to a ovi iz SSa sigurno nece sami to da predlazu onome ko je pobedio na izborima

Fair play!!!
Advertisement