BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Sezon 14 - nowa jakość!

[NT] Sezon 14 - nowa jakość!

Set priority
Show messages by
From: Mario

This Post:
00
159725.232 in reply to 159725.230
Date: 10/28/2010 7:56:32 AM
Overall Posts Rated:
605605
Czego nie zmieni? I co to wg Ciebie jest to "więcej stracić"?

Do twojego programu nie jestem sceptyczny, ale prawdą jest, że nie wiemy jak świat BB będzie wyglądać za 6-8 sezonów. Równie dobrze może się zdarzyć, że BBeki wpompują w nasz świat mnóstwo kasy i mutanty pokroju JW wrócą do łask. Także wszystkie wizje do przodu na 7 sezonów są zawsze ryzykowne, aczkolwiek lepiej robić coś niż nic. Błędów nie popełnia tytko ten co nic nie robi.

Dlatego zastanawiam się czy nie wprowadzić testu dla kandydatów polegającego na tym, że użytkownicy stworzą bazę kilkunastu czy kilkudziesięciu fikcyjnych zawodników o fikcyjnych nazwiskach i wybranych przez zgłaszającego fikcyjnych umiejętnościach

Dlaczego Ty masz być autorem tego testu? Stawiasz się w tym momencie na osobę która ma największą wiedzę o BB, a nie grasz w PLK, nie jesteś selekcjonerem. Jak już ktoś miałby taki test wymyślać to prędzej widziałbym by robił to t_mac.
Poza tym taka jest demokracja i w życiu i tu. Kompetencje nie są najważniejsze. Tylko by przekonać do swojej myśli większość!

Ja nie chcę spokoju. Ja chcę rozwoju.
Jeśli nie krytykowałbym nikogo to byłoby tak samo jak pisze zadowolony Engel-m4ti_ - jest tak od dawna ;)

Chcesz rozwoju, a rozumiem że rozwój zapewni twój pomysł na przyszłość. By to robić zostań selekcjonerem i będziesz miał drogę otwartą i ułatwioną do wdrażania swoich idei. Z obecnej pozycji możesz jedynie prosi managerów i ich przekonywać na własną rękę. Jesteś "wolny elektronem" nie ma cię w sztabie żadnej z reprezentacji. Jedynie co masz to poparcie Mr. Presidenta (osoby z wielkim autorytetem w BB). Jednak w moim odczuciu większe poparcie dla młodych "zielonych managerów" zdanie selekcjonerów i skautów jest ważniejsze. Mówię to z autopsji. Jeżeli ktoś gra dłużej i czyta dużo forum to już inaczej sprawa wygląda. Ale chyba duża część ciekawych zawodników po drafcie jest u nie doświadczonych managerów.

To kto robi listy nie powinno mieć żadnego znaczenia. Zawodnicy z draftu są dobrem wspólnym i powinni zostać właściwie wykorzystani. Nie dzieje się tak. Dlatego to poruszam

Każdy zawodnik z draftu jest przede wszystkim dobrem klubu do którego trafił. Wcale nie ma obowiązku by się on w kadrze miał pojawiać.

This Post:
77
159725.233 in reply to 159725.232
Date: 10/28/2010 8:44:23 AM
Overall Posts Rated:
7676
Możecie się wszyscy obrazić na mnie ale jesteście już śmieszni :)

Jak to czytam to wydaję się , że jeden chce być mądrzejszy od drugiego , a największym problemem jest to , że jak ktoś chce przekazać coś przez swojego posta to ten drugi nie potrafi odczytać tego co tamten chciał przekazać i wyczytuje tylko to co mu się nie podoba i odbija piłeczkę !!!!!!!!

@mati pisałeś tam coś o tym , że ktoś się pogrąża jadąc na kogoś zasłużonego ??.Ty już jesteś moim skromnym zdaniem skończony przez twój brak odpowiedzialności. Dla mnie osobiście nie masz prawa wypowiadać się na temat reprezentacji i sam wiesz dlaczego. Sorry

This Post:
00
159725.235 in reply to 159725.234
Date: 10/28/2010 8:57:10 AM
Overall Posts Rated:
7676
Może jest :)
Ale dla mnie on miał swoją szanse i ją zaprzepaścił :)

To było tylko moje skromne zdanie , Mati niech napisze swoje i dla mnie temat skończony bo nie mam zamiaru się spinać :P Przeczytam , zrozumiem , przemyślę i nie będę pokazywał jaki Ja jestem mądry

PS.Ktoś miał fajny tekst pod postami , coś o foli aluminiowej i własnym akustycznym Świecie :::))) I tyle w temacie ode mnie

This Post:
00
159725.236 in reply to 159725.235
Date: 10/28/2010 9:30:14 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
Może jest :)
Ale dla mnie on miał swoją szanse i ją zaprzepaścił :)

To było tylko moje skromne zdanie , Mati niech napisze swoje i dla mnie temat skończony bo nie mam zamiaru się spinać :P Przeczytam , zrozumiem , przemyślę i nie będę pokazywał jaki Ja jestem mądry

PS.Ktoś miał fajny tekst pod postami , coś o foli aluminiowej i własnym akustycznym Świecie :::))) I tyle w temacie ode mnie

chyba GM dejwid?

From: Mario

This Post:
00
159725.237 in reply to 159725.236
Date: 10/28/2010 10:00:37 AM
Overall Posts Rated:
605605
Stawiam, że na pewno ON.

This Post:
00
159725.238 in reply to 159725.233
Date: 10/28/2010 4:54:33 PM
Overall Posts Rated:
7272
pankol102_ przybij piątkę i jeszcze jedną hehe za ten tekścik poniżej...
Spodobał mi się jak mało który. Innymi słowy - poezja...i jak pachnie świeżym frontem hehehe....

@mati pisałeś tam coś o tym , że ktoś się pogrąża jadąc na kogoś zasłużonego ??.Ty już jesteś moim skromnym zdaniem skończony przez twój brak odpowiedzialności. Dla mnie osobiście nie masz prawa wypowiadać się na temat reprezentacji i sam wiesz dlaczego. Sorry

Masz u mnie bonusa. Jak widać są tutaj jeszcze ludzie z jajami...Bonus, piątka i co tam jeszcze się da...
Dobrze, ze zamiast udać mdłego miłego masz coś rozsądnego do powiedzenia. Gratulacje.

This Post:
00
159725.239 in reply to 159725.225
Date: 10/28/2010 5:34:26 PM
Overall Posts Rated:
2121
Nie no mój błąd myślałem o jednym a pisałem drugie:) chodziło mnie o managerów a nie selekcjonerów, takich jak tomek czy Asta, Ty mi przez myśl nie przeszedłeś:P

This Post:
11
159725.240 in reply to 159725.239
Date: 10/28/2010 5:57:44 PM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
Nie no mój błąd myślałem o jednym a pisałem drugie:) chodziło mnie o managerów a nie selekcjonerów, takich jak tomek czy Asta, Ty mi przez myśl nie przeszedłeś:P

:) No bo myślałem, że może jakoś telepatycznie przekazuję więcej niż myślę i piszę ;;;)))

From: m4ti_

This Post:
00
159725.241 in reply to 159725.229
Date: 10/28/2010 6:09:50 PM
Overall Posts Rated:
2121
Mówienie, że VJ jest ble bo dla Ciebie gra w PLK to jest nic.
To, że poświęcił swój klub aby Centrów do u21 trenować to też nic.
To, że zrobił taką otoczkę o jakiej inni mogli tylko pomarzyć też jest nic.
Do tego odwoływanie się do postów z iluś tam tygodni wstecz, jak Ci się chce? Awansowałeś do II ligi gratuluje, masz się czym podniecać;] ale wytłumacz mi po co się odwołujesz do taktyki LP? Co to ma wspólnego z Twoim projektem?

Aaa i nie trzeba każdego mojego zdania komentować;] chyba, że aż tyle czasu masz;] zazdroszczę Ci;]
A ja ide spac

From: MuzG
This Post:
00
159725.242 in reply to 159725.241
Date: 10/28/2010 6:12:27 PM
Overall Posts Rated:
3030
Aaa i nie trzeba każdego mojego zdania komentować;] chyba, że aż tyle czasu masz;] zazdroszczę Ci;]

Same "nołlajfy" na tym forum

Advertisement