BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
203967.232 in reply to 203967.225
Date: 12/23/2011 2:40:53 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα & χρόνια πολλά σε όλους,

Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον matsas, ο οποίος μου έδωσε την δική του εκδοχή σε pm για την εγκατάλειψη Ασυγκράτητου. Θα ήθελα να γνωρίζω από τους Mamu και Matsas αν ενέκριναν και αν γνώριζαν εκ των προτέρων την την συγκεκριμένη τακτική του Kaja, διότι αν υπάρξει καταφατική απάντηση, τότε θεωρώ ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας και ηθικής πρώτα απ' όλα. Επίσης, θα θέλαμε να γνωρίζουμε, αφού λογικά και τώρα που έφαγε μπαν ο Kaja, μιλάνε μαζί του ποιά είναι η δική του εκδοχή. Εκτός και αν δεν ήξεραν τίποτα, έπεσαν από τα σύννεφα με τον Kaja και όντας προδομένοι από την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και αυτός την καταχράστηκε, τον έκαναν τελικά πέρα. Διότι δεν μπορεί να έφαγε μπαν κάποιος που είχε πολλαπλούς λογαριασμούς και επειδή ο άλλος ήταν μέλος του τεχνικού τιμ και πρώην εθνικός εκλέκτορας να έχουμε διαφορετική γιαυτόν αντιμετώπιση.

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω τον Μάνο ποιός ήταν ο σκοπός αυτών των ενεργειών. Δηλαδή, με ποιά λογική μπήκε εθνικός εκλέκτορας στα Η.Α.Ε.; Διότι φίλε Μάνο, αν μπήκες για να κερδίζεις από την μεταπώληση παικτών που αλλιώς θα πουλιούνταν σε διαφορετική τιμή, τότε και πάλι υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας και ηθικής. Επίσης, ποιά ήταν η λογική να εισχωρήσεις στην παρέα της Εθνικής; Και γιατί να πιστέψουμε αυτά που λές και όχι ότι γενικότερα η στάση σου χάλασε την τριανδρία της Εθνικής, μετά σε έκαναν σταδιακά πέρα και εσύ τσαντίστηκες και θέλησες να τους εκδικηθείς; Θέλω την δική σου εκδοχή. Με πειστικά επιχειρήματα, διότι το παιχνίδι πλέον γέρνει άσχημα και αν συνεχιστούν αυτά τα θλιβερά περιστατικά, οι 2000 χρήστες θα λιγοστέψουν θεωρώντας ότι στην Α1 υπάρχουν κλίκες, στημένα ή δήθεν εξυπνάκηδες.

Φταίτε και οι δύο πλευρές για αυτήν την κατάντια και όχι μόνο ο Μάνος ή η τριανδρία της Εθνικής και πρέπει σίγουρα να βρεθεί μια λύση. Αλλιώς....... Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση.

Φίλε
Νίκο
, τσακωθήκαμε άγρια στο παρελθόν, αλλά ξέρεις ότι σε εκτιμώ ειλικρινά, διότι έχεις πάντα δυνατά επιχειρήματα και στα στηρίζεις. Θα ήθελα να μου εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς με το "
εκει ειδε σε μεγαλη μαλιστα οθονη να αλλαζει ο κατζα λογαριασμους σαν τα πουκαμισα"
. Εσύ μίλησες με τον Kaja μετά από αυτό; Αν ναι, τί ακριβώς σου είπε; Γνώριζες προσωπικά το πρόβλημα των πολλαπλών λογαριασμών ή και εσύ το είδες μετά από αυτό το γεγονός;

Ποιοί θεωρείτε τελικά ότι ο Kaja έπεσε θύμα πλεκτάνης από τον Μάνο και ποιοί υποστηρίζουν ότι ο Kaja πράγματι έπρεπε να τιμωρηθεί; Γνωρίζατε ότι από πρίν είχε παράλληλους λογαριασμούς ή πήρε κάποιες ομάδες παλιές από χρήστες που παράτησαν το παιχνίδι, απλά για να τις κρατήσει στο παιχνίδι λόγω ιστορικότητας;

Φτάσαμε στο σημείο να επέμβει εισαγγελέας στο Buzzerbeater. Απόλυτη ξεφτίλα και σαπίλα!

Υ.Γ. Θα ήθελα να δώσω και μια ιδέα στους gms να την προωθήσουν -αν φυσικά συμφωνήσει και ένας ικανός αριθμός παιδιών-.

Προτείνω οι ομάδες που πιάνονται για απάτη και μόνο -όχι δηλαδή κάποιος που από μόνος του παράτησε το παιχνίδι- να υποβιβάζονται στην τελευταία κατηγορία και όχι να διαγράφεται ο λογαριασμός τους. Έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα μπουν με άλλο όνομα και δεν θα ξέρεις και από την αρχή -αφού ο άλλος θα αλλάξει φυσικά το όνομα της νέας του ομάδας- ποιός είναι ποιός. Αν όμως υποβιβάζεται στην 5η κατηγορία θα αναγκάζεται να βγάλει στη λίστα σαν retired τους καλούς του παίκτες, άρα δεν θα έχει και το οποιοδήποτε οικονομικό όφελος από την πώληση τους. Από εκεί και πέρα ή θα συνεχίζει μετανιωμένος και θα τον έχεις πάντα υπό έλεγχο ή απογοητευμένος θα αφήνει το παιχνίδι. Καλύτερος έλεγχος των απατεώνων και πραγματικός σωφρονισμός τους.

Φιλικά - Δημήτρης

Last edited by epanastatis79 at 12/23/2011 2:45:17 AM

This Post:
00
203967.233 in reply to 203967.230
Date: 12/23/2011 2:45:00 AM
Overall Posts Rated:
8888
Εγω μωρέ, για να μην λέγονται ανακρίβειες, με καλεσαν να παω σπιτι του Κατζα, ηταν 10 ατομα εκει αν θυμάμαι καλα, τα ειδαν και αλλοι αυτα ασε που δεν μιλάνε... ειδα πράγματα και θαματα... και απο τοτε έκοψα τελείως... Α πηγα και αλλη μια φορα στο Σεφ για να δω ενα μπάσκετ...

Απο την αρχη ειχα ενημερώσει τον εκάστοτε gm για το τι ειχε γινει... Πάλεψε ο φουκαράς , αλλα εφαγε τετοιο πόλεμο που μετα τα παράτησε... οσοι παρακολουθούν ξέρουν....

όχι εγω δεν θα αφήσω αλλη μεγάλη ομαδα να παρατήσει το παιχνίδι γιατι το θελει το παρεακι...

Τωρα αν εισαι κολλητός τους φαίνεται άλλωστε...

This Post:
22
203967.234 in reply to 203967.230
Date: 12/23/2011 2:52:04 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ένα μπουρδέ- , ένα μπουρδέλο είμαστεεεεεεε, ένα μπουρδέλο είμαστε...

Η κατάντια του Έλληνα... Σαν παράθυρα σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων που μιλάνε όλοι μαζί είστε.. Αναγκάζετε όλους τους χρήστες να διαβάζουν τις π@π@ριές σας μόνο και μόνο για να την πείτε ο ένας στον άλλο αντί να τα λέτε με προσωπικά μηνύματα. Εγώ προσωπικά δεν ξαναγράφω σε δημόσιο φόρουμ.. χαρείτε το ξεκατίνιασμά σας όλοι μαζί..

ΥΓ1: Πλέον έχω γραμμένο στα αρχ..α μου (χαλαρές συνενοημένες καταστάσεις, εθνικές κτλ.) οτιδήποτε πέρα απ την ομάδα μου και τους φίλους μου που έχουν ομάδα στο ΒΒ.
ΥΓ2: Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν, άλλωστε ένα παιχνίδι είναι..
ΥΓ3: Σε 6 μήνες θα γίνω πατέρας, για ποιο Βuzzerbeater λέτε, και με τι να ασχοληθώ και να τσακωθώ... χαχα!

συνεχίστε παρακαλώ....

This Post:
00
203967.235 in reply to 203967.233
Date: 12/23/2011 2:57:18 AM
Overall Posts Rated:
303303

Απο την αρχη ειχα ενημερώσει τον εκάστοτε gm για το τι ειχε γινει... Πάλεψε ο φουκαράς , αλλα εφαγε τετοιο πόλεμο που μετα τα παράτησε... οσοι παρακολουθούν ξέρουν....

τι μας λες μωρε , τι δεν μπορουσε να κανει ? εβλεπε πολλαπλους λογαριασμους και δεν μπορουσε να τους κλεισει?

γιατι ? του ειχαν δεσει τα χερια ?

This Post:
00
203967.236 in reply to 203967.234
Date: 12/23/2011 2:57:40 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Απόλυτο δίκιο ο Γιάννης, ξεφτιλιστήκατε στα μάτια μας όλοι σας. Αν και αυτός που παίζει χρόνια ολόκληρα το παιχνίδι, αισθάνεται τόσο προδομένος, αναλογιστείτε όλοι τις βαρύτατες ευθύνες σας.

Υ.Γ. Φίλε η γέννηση ενός παιδιού είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά, να είσαι ήρεμος, γιατί οι γυναίκες βαράνε μπιέλες και βγάζουν καπνούς -πολύ συχνά από το πουθενά- με τα νεύρα που έχουν. Σας εύχομαι τα καλύτερα φίλε μου

Ίσως θα ήταν καλό, αν ξέρει ο Manos ποιές άλλες ομάδες, που λογικά θα έφαγαν μπαν, ήταν στο κόλπο

Φιλικά - Δημήτρης

Last edited by epanastatis79 at 12/23/2011 2:59:23 AM

Message deleted
This Post:
00
203967.238 in reply to 203967.232
Date: 12/23/2011 3:00:48 AM
Overall Posts Rated:
151151
είναι κάτι τελεσίδικο για τον Κατζα και μιλάτε όλοι τόσο κατηγορηματικά?

This Post:
00
203967.239 in reply to 203967.236
Date: 12/23/2011 3:06:55 AM
Overall Posts Rated:
8888

Ίσως θα ήταν καλό, αν ξέρει ο Manos ποιές άλλες ομάδες, που λογικά θα έφαγαν μπαν, ήταν στο κόλπο

Φιλικά - Δημήτρης

Δεν θα το συνεχίσω αλλο εγω, γιατι κούρασε, οι gm ειναι εκει και ξέρουν. Καταλαβαίνεις πως δεν μπορώ να πω ομαδες, αλλα μπορείς να ψαξεις και θα δεις... έκαναν πρωταθλητισμό.. Πόσες εχουν να μπουν 17-18/12 οταν έμπαιναν καθημερινά και συμμετείχαν?

Ευτυχώς το λεω και θα το φωναζω για παντα.... εχουμε την τύχη στην ελλαδα να εχουμε υποδείγματα gm στο παιχνιδι... αυτοι που τιμωρήθηκαν ελέγχτηκαν και τιμωρηθηκαν σωστα, Τωρα μερικο να θέλουν να αποδείξουν πως ειναι σωστο καποιος να ελεγχει λογαριασμούς ειναι υποτιμητικό αυτο για μας...

Ενα πραγμα ειναι συγουρο πως σήμερα μετα απο ολους τους διάλογους πρεπει να σας μείνει πως υπαρχουν άτομα που παρακολουθούν και επεμβαίνουν εκει που πρεπει πάντα (gm),

Α και κατι ακομα, πιστεύεις πως ο Ματσας - Μαμου και οι λοιπές δυνάμεις δεν ξέρανε για τους λογαριασμούς???

Last edited by mkostantak at 12/23/2011 3:08:52 AM

This Post:
00
203967.240 in reply to 203967.236
Date: 12/23/2011 3:08:01 AM
Overall Posts Rated:
303303
Απόλυτο δίκιο ο Γιάννης, ξεφτιλιστήκατε στα μάτια μας όλοι σας

μαλιστα ... ισως λιγο πιο κομψα να το ελεγες ....δεν κανει ετσι

για να σου φυγει απορια δεν ηξερα για φαρμες η πολλαπλους λογαριασμους οπως θελεις πεστο ..

πως το ειδα εγω? ο κατζα ειχε μεγαλη καψα για την εθνικη και για αυτο ειχε φαρμες, εγω τουλαχιστον δεν καταλαβα να κερδισε η δικια του ομαδα κατι απο αυτο .
Ουσιαστικα χαρη στο βαμπιρ χαθηκαν οι φαρμες οπως εχουν ολες οι αλλες ομαδες .

This Post:
00
203967.241 in reply to 203967.239
Date: 12/23/2011 3:12:53 AM
Overall Posts Rated:
303303
και ευτυχως που συνεχιζουν να παιζουν ομαδες που πχ πουλουσαν παικτες τους σε ομαδες που ειχαν βγαλει αγγελια πωλησης λογαριασμου ...... δεν αναφερομαι σε σενα

This Post:
00
203967.242 in reply to 203967.241
Date: 12/23/2011 3:15:24 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα οι ομάδες των μεγάλων κατηγορίων -ως 3η-που αποκλείονται να μην γίνονται μποτ, αλλά να τις παίρνει άλλος χρήστης που θα κρίνεται με ορισμένα κριτήρια από τους gm?

ΙΔΕΑ ΕΡΙΞΑ τώρα

Advertisement