BuzzerBeater Forums

BB Poland > czik cziak on de najt, akt siódmy

czik cziak on de najt, akt siódmy (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
209562.232 in reply to 209562.231
Date: 3/25/2012 4:20:03 PM
Overall Posts Rated:
11131113
Niestety nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem :))

This Post:
00
209562.233 in reply to 209562.230
Date: 3/25/2012 4:24:46 PM
Overall Posts Rated:
9494
. Adamek zmienił kategorie na ciężka tylko z powodu pieniędzy. Życzę Adamkowi, żeby kiedyś zbliżył się do poziomu, który w najlepszych swoich latach prezentował Andrew.

Gołota nie walczył z Kliczką, a Adamek tak i wytrzymał 10 rund nie padając na deskę.

Adamek zmienił kategorię na ciężką nie tylko z powodu kasy, ale także z wielkiej ambicji, ponieważ w poprzedniej kategorii już nie miał z kim walczyć, bo prawie wszystkich po kolei zlał.
A co do Kliczko to legenda boksu, tylko muszę go skrytykować za to, że nie walczy równo z rywalem, tylko czeka aż przeciwnik się zmęczy i wtedy posyła kogoś na deskę. Przykład Chisora(Kliczko wiedział, że on będzie na ringu groźny, bo poza nim był) pokazał, że Kliczko da się pokonać, ale niestety Adamka dali za szybko na Kliczkę.

This Post:
00
209562.235 in reply to 209562.233
Date: 3/25/2012 4:36:57 PM
Fragmin Team
IV.12
Overall Posts Rated:
11191119
Gołota nie walczył z Kliczką, a Adamek tak i wytrzymał 10 rund nie padając na deskę.

Wydaje mi się, że oglądaliśmy dwie różne walki... Nie "Adamek wytrzymał" tylko "Kliczko pozwolił mu wytrzymać" ze względu na kibiców... Wg mnie z całym szacunkiem dla Adamka - nie powinien "sztucznie" zmieniać kategorii, bo nie ma do tego predyspozycji i powinien zostać w swojej naturalnej, wygrać wszystko i odejść w chwale... W ciężkiej wadze poobija kilku kelnerów, być może dostanie szansę z kimś naprawdę solidnym i będzie zonk... Co do Gołoty - to facet miał przeogromną szansę i miał promotora, który miał do niego słabość, ale niestety w głowie miał kisiel - i tak zostało...

From: Mario

This Post:
00
209562.237 in reply to 209562.234
Date: 3/25/2012 5:45:27 PM
Overall Posts Rated:
605605
Adamek świetny bokser. Mistrz wagi junior ciężkiej. Całą prawdę mu Kliczko powiedział.
"Tomek jesteś wielkim mistrzem! Nawet i niepokonanym! Ale w wadze cruser. Nie jesteś i nie będziesz mistrzem w wadze ciężkiej. Tu trzeba się urodzić dużym. Nie wystarczy przybrać kilku kilogramów i walczyć. Trzeba się po prostu urodzić dużym i dobrze boksować. Tak więc jesteś wielkim mistrzem i świetnym bokserem, ale nie w wadzę ciężkiej."

Mniej więcej tak brzmiała wypowiedź Kliczki po walce z Tomkiem.

This Post:
00
209562.239 in reply to 209562.235
Date: 3/26/2012 2:16:04 PM
Overall Posts Rated:
9494
W ciężkiej wadze poobija kilku kelnerów, być może dostanie szansę z kimś naprawdę solidnym i będzie zonk... Co do Gołoty - to facet miał przeogromną szansę i miał promotora, który miał do niego słabość, ale niestety w głowie miał kisiel - i tak zostało...

Adamek poobijał tylko kelnerów? Chyba za dużo znów wypiłeś Krupnika gdzie Twoja pamięć się pogubiła :P.

Adamek-Arreola (to był najlepszy jego rywal ze wszystkich i walka była naprawdę efektowna, a ten Arreola wyglądał jak zbita pomidorówka :))
Adamek-McBride (kogoś tam pokonał boksera z wielkim nazwiskiem)
Adamek-Estrada (Estrada to był bardzo solidny bokser, na youtube widać, że walczy jak napędowy ciągnik o mocy 200 koni-mi chodzi o jego szybkie i mocne uderzenie, ale Tomek z nim poradził)

A poza tym to nie Adamek wybiera przeciwników, tylko jego promotorzy, ponieważ załatwienie rywala jest bardzo trudną sprawą ze względu na kasę i inne interesy.

This Post:
11
209562.240 in reply to 209562.239
Date: 3/26/2012 2:33:59 PM
Fragmin Team
IV.12
Overall Posts Rated:
11191119
Adamek poobijał tylko kelnerów? Chyba za dużo znów wypiłeś Krupnika gdzie Twoja pamięć się pogubiła :P.

Adamek-Arreola (to był najlepszy jego rywal ze wszystkich i walka była naprawdę efektowna, a ten Arreola wyglądał jak zbita pomidorówka :))
Adamek-McBride (kogoś tam pokonał boksera z wielkim nazwiskiem)
Adamek-Estrada (Estrada to był bardzo solidny bokser, na youtube widać, że walczy jak napędowy ciągnik o mocy 200 koni-mi chodzi o jego szybkie i mocne uderzenie, ale Tomek z nim poradził)

A poza tym to nie Adamek wybiera przeciwników, tylko jego promotorzy, ponieważ załatwienie rywala jest bardzo trudną sprawą ze względu na kasę i inne interesy.

Nie, no nazwiska z topu... Proszę Cię... Wg mnie obecnie waga ciężka to 90% kelnerzy... Ostatnie nazwisko, z którym walczył - też z topu... A tak przy okazji - widziałeś ręce Adamka po ostatniej walce? O czym to świadczy? Wg mnie o tym, że nie nadaje się do tej wagi ponieważ zawodnicy w tej wadze nie "robią sobie takiego kuku" podczas walk. Przy tej ilości ciosów jakie wyprowadza to powinien przeciwnikowi urwać głowę, a nie wygrywać na punkty... Brak mu siły i owszem nadrabia szybkością i ilością ciosów, ale dalej twierdzę, że nie jest to jego naturalna kategoria i trafi na kozaka i po prostu przegra z kretesem (czego mu absolutnie nie życzę)...
Co do mojej pamięci - to w sumie ostatnia rzecz jaka powinna Ciebie interesować...

This Post:
00
209562.241 in reply to 209562.237
Date: 3/26/2012 2:48:23 PM
Overall Posts Rated:
9494
Adamek świetny bokser. Mistrz wagi junior ciężkiej. Całą prawdę mu Kliczko powiedział.
"Tomek jesteś wielkim mistrzem! Nawet i niepokonanym! Ale w wadze cruser. Nie jesteś i nie będziesz mistrzem w wadze ciężkiej. Tu trzeba się urodzić dużym. Nie wystarczy przybrać kilku kilogramów i walczyć. Trzeba się po prostu urodzić dużym i dobrze boksować. Tak więc jesteś wielkim mistrzem i świetnym bokserem, ale nie w wadzę ciężkiej."

Mniej więcej tak brzmiała wypowiedź Kliczki po walce z Tomkiem.

Kliczko dużej racji nie ma. Boks to nie tylko przewaga wagi, wzrostu, ale umiejętności też są ważne. Vitalij ma bardzo duże doświadczenie ponieważ ma blisko 40 lat na karku i jest takie powiedzie "im starsze wino, tym lepsze". Ostatnio zapowiedział, że niedługo zakończy karierę, bo może trochę się boi, że Chisora zażąda od niego możliwość do dojścia pojedynku rewanżowego, gdzie Dereck lepiej być może się przygotuje niż przed pierwszą walką.

Ostatnio krążyły plotki, że Chisora będąc w Polsce rozmawiał z Polsatem o możliwości przeprowadzenia walki z Góralem. To by było potwierdzenie kto po Kliczce(oczywiście mam na myśli tylko Vitalija) jest najlepszy w wadze ciężkiej.

Przypomnę, że Władimir w walce z Haye jakoś mnie nie zachwycił i była ona bardzo nudna. Ta walka świadczy o tym, że starszy jest dużo lepszy od młodszego z Kliczków.

This Post:
00
209562.242 in reply to 209562.240
Date: 3/26/2012 2:54:16 PM
Overall Posts Rated:
9494
Ty chyba nie widziałeś jak wyglądają kelnerzy? Kelner chodzi sobie w eleganckich ciuchach, żelują sobie włoski i lecą na panienki. Bokserów możemy nazywać ochraniarzy, a nie kelnerów :):)

Advertisement