Sve cestitke finalistima, potpuno zasluzeno. Stena se dobro drzala, cak vodila do pred poslednju cetvrtinu.
Marko jos jednom dominantno do pobede. Drzao sam se koliko toliko dok su starteri imali snage, posle toga potpuni debakl, zbog primljenih 40 poena u 4. cetvrtini. Da ne pricam o razlici u formi i entuzijazmu.
Pokazalo se jos jednom da Marko ima izuzetno opasne centre i igru pod kosem, dali su mi laganih 55 poena.
Prezadovoljan sam sezonom, u debitanskoj sezoni sa najjeftinijim timom stici do finala konferencije je vise nego zadovoljavajuce. Sledece sezone ce biti mnogo teze, to je vec sada jasno.
I na kraju odlazak legende i najboljeg strelca i kradljivca lopti u istoriji Revan utd-a - Sarica. Hvala majstore za sve pobede, a narocito za onih 66 poena u kupu. Drago mi je sto sam dobio 97% od 800k, ali takodje jasno da ce biti tesko pronaci odgovarajucu zamenu za ovog veoma nezgodnog (po protivnicke ekipe) igraca.
Nista, sada da vidimo ko ce postati sledeci najbolji strelac mog kluba. Glavni kandidat je Dragan Opacic.