אני לא מתעצבן אבל אני אדגיש לך כמה דברים השורה השניה בטקסט שרשמתי
 הדראפט כמו בכול עונה (מניסיון של שתי עונות אצלי לפחות) אמור להתרחש בלילה שבין שבת לראשון
 ואני אדגיש את הדבר האחרון שרשמתי 
טוב כמו כל סוף עונה אני מקפיץ את הטרד הזה בל הפעם אני מדגיש אחרי עונה שעברה אני יודע בדיוק כמו כולם בנוגע לזמנים אם יש משהו שמתעכב האינפורמציה שאני יכול לספק היא מה שרשום בפורומים מקסימום בגלובאל שבדרך כלל זה לא הרבה יותר ממה שאתם יודעים אם בכלל לכן אם משהו לא מתרחש על הדקה כמו שאמרתי נא לא לפנות אלי בשאלות ותלונות "אבל אמרת שזה יהיה ביום איקס בשעה וואי" כל הזמנים פה חוץ מהמשחקים עצמם עשויים להשתנות לפי הביברים לפעמים זה יהיה זריז יותר מהצפוי אבל לא מעט פעמים זה יתעכב
אני לי שום בעיה לענות על תשובות לשאלות לגיטימיות באמת אני תמיד שמח לעזור ואתה יכול לשאול את כולם שאני עוזר בשמחה אבל ראבאק רשמתי פוסט ארוך מושקע שהוא רלונטי בסוף כל עונה ללא יוצא מן הכלל שאני משפצר אותו בכל פעם כדי להוסיף את הדברים החדשים שאני מגלה ושאחרים מגלים ואז אתה שואל אותי שאלה על השורה הראשונה בפוסט? ושבסוף הציטוט בהערות החדשות רשמתי לא לשאול אותי למה דבר מסוים מתעכב כי אני יודע בדיוק כמו כל אדם אחר וברגע שאני מגלה דבר חדש אני אומר לכם דבר ראשון אז כן זה קצת מציק ששואלים אותך שאלות כאלה 
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain