BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Vse o Vsem

Vse o Vsem (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
130211.233 in reply to 130211.231
Date: 3/3/2015 5:07:06 PM
Overall Posts Rated:
130130
Tudi meni je prvo padel slab met omenjenega igralca.Pokrival ga je namreč Jasmin Martinc (34138923) To se rado dogaja,kadar našega igralca pokriva slab igralec.GE nekako potem forsira tistega igralca,na katerem je slabša ZO tudi OPK.

This Post:
00
130211.234 in reply to 130211.232
Date: 3/3/2015 5:24:27 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Ta dejstva razumem, ampak ravno tu pride v veljavo 2-3 obramba, ki nekako malo prizanese nekoliko nižji obrambi (oziroma naj bi, na podlagi stvari in vodičev ki sem jih bral). Obenem še vedno ne razumem kako je lahko center imel samo 15 metov?? Medtem ko je branilec vrgel 21x? In to pri igri pod koš.. Poleg tega pa, moji treniranci kljub vsemu imajo obrambo okol 10~, kar je dokaj solidno, oziroma vsaj ni katastrofalno, ko igrajo proti 15k~ igralcem. In v tem niti ni težava, saj nihče od njegovih igralcev ni imel meta čez 50%.. "težava" je v tem da sem v igri imel dva igralca z 8-9 pripravljenosti, eden je imel met pod košem 19 in vrgel vsega 15x na koš, drugi pa za zunanjo pozicijo izvenserijski met pod košem (res zelo zelo zelo močno dvomim da je njegov play imel več kot 15 obrambe pod košem..) in met iz razdalje tudi 18~, pa je metal daleč najslabše v celi sezoni.. obenem pa manjkrat kot nek branilec v rotaciji.

Tega ne razumem - organizator in branilec pri igri pod koš zmečeta skoraj 50% vseh metov, medtem ko center z 19 šutom po košem vrže 16% vseh žog.. kje je tu logika?!

This Post:
00
130211.236 in reply to 130211.235
Date: 3/3/2015 6:09:20 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Žvab ima prodor in vodenje krepko čez 20, tako da v tem ni težave Za Luke-a pa očitno ni dobival žog (podajat itak ne zna, zgubu je pa samo 1). Očitno je ta moj branilec res en soler..

This Post:
00
130211.237 in reply to 130211.234
Date: 3/3/2015 6:21:30 PM
Overall Posts Rated:
7979
Ta dejstva razumem, ampak ravno tu pride v veljavo 2-3 obramba, ki nekako malo prizanese nekoliko nižji obrambi (oziroma naj bi, na podlagi stvari in vodičev ki sem jih bral). Obenem še vedno ne razumem kako je lahko center imel samo 15 metov?? Medtem ko je branilec vrgel 21x? In to pri igri pod koš.. Poleg tega pa, moji treniranci kljub vsemu imajo obrambo okol 10~, kar je dokaj solidno, oziroma vsaj ni katastrofalno, ko igrajo proti 15k~ igralcem. In v tem niti ni težava, saj nihče od njegovih igralcev ni imel meta čez 50%.. "težava" je v tem da sem v igri imel dva igralca z 8-9 pripravljenosti, eden je imel met pod košem 19 in vrgel vsega 15x na koš, drugi pa za zunanjo pozicijo izvenserijski met pod košem (res zelo zelo zelo močno dvomim da je njegov play imel več kot 15 obrambe pod košem..) in met iz razdalje tudi 18~, pa je metal daleč najslabše v celi sezoni.. obenem pa manjkrat kot nek branilec v rotaciji.

Tega ne razumem - organizator in branilec pri igri pod koš zmečeta skoraj 50% vseh metov, medtem ko center z 19 šutom po košem vrže 16% vseh žog.. kje je tu logika?!

Malo v pomoč ,če ti igralec met z razdalje 18 slabo meče spremeni taktiko. Glej govorim na pamet v tej igrci včasih igralec bolje igra na drugi poziciji mu bolj leži čeprav se po skilih na prvi pogled ne vidi. Čeprav velja splošno mnenje ,da igralec pri organiziranem napadu ( bolnik ali patient) najbolj meče tisti ,ki ima najvišji met pa logika pove ,da ima tak igralec največ možnosti ,da pride do izraza če igra na krilu!!!! Torej , če mi ne verjameš daj ga na nepomembno tekmo na krilo igrat pri taktiki organiziran napad in se čudi....

Lahko ,da sem se zmotil kajti ponavljam pri tej igrci včasih igralec (seveda center na organizator igre vedno slabo igra) ,ki je oi , ki ima podobne skile kot krilo le na centrovskih skilih malo slabši rojen ,da igra kot krilo le prejšni lastnik ni tega opazil in rastura čeprav nima natreniranih skilov!
Torej daj taktiko organiziran napad ter tega igralca na krilo in če ti bo dobr oziroma odlično igral ga daj skoz na krilo četudi ti cel forum to odstvetuje. Na OI B poziciji se drenata dva v Centru krilnem centru zopet dva Na krilu obeh straneh pa samo EDEN! lp

This Post:
00
130211.239 in reply to 130211.234
Date: 3/3/2015 6:41:01 PM
Overall Posts Rated:
116116
V 2-3 obrambo se proti uravnoteženim ekipam že enega slabega igralca da težko skriti, kaj šele dva. Predvsem na skoku si popušil, kar ni niti malo zanemarljivo.

Tvoj center ima nizek prodor, kar pomeni, da se bo malokrat odločil za met, ko dobi žogo, zato je za uspešno doseganje točk odvisen od podaj (predvsem Žvaba).
Tvoj Žvab ima (predvidevam) prodiranje dosti višje od podaj, zato je raje prodiral in metal, kot podajal tvojemu centru.

Tvoj center in Žvab nista bila kompatibilna, druga dva pa rookieja. Poleg tega ima tvoj center v povprečju dokaj nizek skok za drugo ligo.
Met pod košem na OI poziciji ne pride toliko do izraza, kot bi si nekdo mislil, in prav je tako. To je enako, kot da bi igral teci in vrzi ter postavil na centra svojega najboljšega šuterja ter se čudil, zakaj ni metal 10/10 trojke.

From: brancin
This Post:
00
130211.240 in reply to 130211.238
Date: 3/3/2015 6:49:54 PM
Pepy team
II.3
Overall Posts Rated:
1515
Ta center je zanič!

V tej igri velika večina preveč povdarka daje na par kao najpomembnejših skilih in ji strenirajo v višave.

veliko jih dela napako tudi ker igralca forsirajo na mesto kjer piše.

treba bo graditi ekipo v multiskilih engine upošteva npr: skok vseh igralcev ne samo centra in kc-ja res da ostali nimajo toliko doprinosov a so.
Plus ekipa mora biti čim bolj izenačena če imaš luknje torej trenirance enostavno tam dobiš preveč minusa

glede taktik so priznali da še niso dodelane in imajo malo vpliva tudi če zadeneš. Ker če bi zadel obe taktiki bi dejansko moral imeti zmago že v žepu. ker to pomeni da točno veš da bodo podajali določenemu igralcu itd.. ampak temu ni tako.
engine še vedno daje prednost skilom in podskilom itd..
Upam, da to še bolje dodelajo.
Ampak kdaj če kdaj je vprašanje..

This Post:
00
130211.241 in reply to 130211.234
Date: 3/3/2015 7:14:07 PM
Overall Posts Rated:
130130
Bom še jaz dodal svoja dva centa...
Na današnji moji tekmi: (79450684) Jerin je zmetal le 11 žog,Knutiš pa 17.....seveda je Knutiš več igral,več metal,čeprav ima slabše prodiranje,kot...pa višji MPK ,kot...itd Ta razmerja med ofenzivnimi skili in ZO so ključnega pomena,kdo bo metal.
l.p.

This Post:
00
130211.243 in reply to 130211.242
Date: 3/4/2015 7:02:43 AM
Overall Posts Rated:
116116
Všeč mi je, da pri izenačnih ekipah zna ugibanje vseeno prevagat. Zato pa je fajn imeti malo bolj raznovrstno ekipo, da lahko učinkovito igraš 2-3 različne taktike.

Gibanje je ena taka fajn taktika za Look inside ekipe, ki morajo zamenjati samo enega igralca (ponavadi krilo), zato da so lahko konkurenčni z obema taktikama. Seveda pa morajo biti igralci dovolj "multiskill" za takšen taktični preskok.

Last edited by Koperbox at 3/4/2015 7:18:15 AM

Advertisement