Ovako... Zeleo bih misljenje ljudi i staba zasto Damjanic nije u repki? Trenutno je bolji od sva 3 PG-a u repki sa 20g ima vecu plau od ovih od 21, DMI skoro kao sva 3 zajedno i u najboljoj je formi?! Flavijus zna da sam ispao iz III lige zato sto sam se posvetio pravilnom treningu i sada kada mi treba kes u IV i dalje radim dobar posao NIKO iz nove uprave ne ceni....ima vremena za njega! Pa bih molio novog selektora ili ekipu da mi kaze sta jos treba da se radi da bi se doslo do repke?!
džekil ti je već objasnio razloge, ali ajde da i ja probam još jednom :)
kao prvo, nejasan mi je tvoj post. već sam ti 2-3 puta objasnio zašto nije igrao utakmicu protiv rumunije i nije tačno da niko iz nove uprave ne ceni.
damjanić je naš najbolji plej od 20 godina i sledeće sezone će biti nosioc repke. sad su u pitanju nijanse između ovih plejmejkera. podsetiću da nam fali miloš koralija i da je on naš prvi plejmejker, a miličić zbog određenih skilova drugi. dobrovits i zaturoski su uskočili ovog puta kao zamene iz taktičkih razloga. možda sledeći put to bude damjanić.
mislim da smo se već dogovorili da mu digneš par skilova spoljne odbrane. a zaigraće u repki ako se poklope neke loše stvari ove sezone ili na početku sledeće sigurno.
p.s. ako imaš finansjiskih problema. javi mi se na pm, pa ću videti da ti dam par finansijskih saveta.