BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.16 > SEZONA 15

SEZONA 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169366.233 in reply to 169366.232
Date: 2/6/2011 7:18:06 AM
Zadar Celtics
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
168168
Jeste li pročitali onaj post što sam za kineze napisao.Pročitajte pa če te vidjeti zašto je dugave najbolji od svih nas.Zato se on toliko hvali, ali otkrio sam mu ja čarobnu formulu.Taj post je nešto malo iza onih komentara o kupovini igrača,pa molim vas da napišete što mislite o tome,jesam li u pravu?

This Post:
11
169366.234 in reply to 169366.222
Date: 2/6/2011 7:35:03 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
E da marijoh ono šta si rekao za kineze da ih nikom ne daš.To su najbolji igrači jer imaju sklopljene oči pa protivnički igrač ne zna šta bi sam sa sobom,ne zna dali će kinez dodat loptu ili će šutirat ili će ić na probijanje,niš neznaš.Pa njima niti ne trebaju skilovi! Šta ti misliš kad jao-ming dođe ispod koša protivnički igrač ne zna dali bi ga pokušao blokirat pa pobrat šaku u glavu ili jednostavno da se ukoči i posluži koš jao-mingu,to ti je još jedna dobra strana kineza.Ne znam čime se hrane ali te zvijeri dominiraju svijetom.

Imaju ti Marijovi centri bar jedan veliki nedostatak...to je tip igrača koji ja nikad nebih kupio, ili ako bi ih već kupio jeftino onda bi prvo bilo da se te rupe malo ublaže...
Nisu to centri po mom ukusu, no nema sumnje da je riječ o vrhunskim igračima koji Mariju koriste svrsi...ali moji Metzler i Bahar su redovno imali protulijek za tu čokoladno-žutu opasnost...

This Post:
00
169366.235 in reply to 169366.234
Date: 2/6/2011 11:41:48 AM
Overall Posts Rated:
22452245

Imaju ti Marijovi centri bar jedan veliki nedostatak...to je tip igrača koji ja nikad nebih kupio, ili ako bi ih već kupio jeftino onda bi prvo bilo da se te rupe malo ublaže...
Nisu to centri po mom ukusu, no nema sumnje da je riječ o vrhunskim igračima koji Mariju koriste svrsi...ali moji Metzler i Bahar su redovno imali protulijek za tu čokoladno-žutu opasnost...

jesu možda na početku kad su tek došli u ekipu ali poslije si redovito fasovao,porciju od njih.....ma nisu , oni tak loši ali sad kad dobiju još 2 3 treninga na skoku i nutarnjem šutu buju bili strašni....a o vicku da ne pričam ...opet je dao 30 koševa,...tak mali a tak strašan...bila bu to zvijer...sam takva

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
169366.236 in reply to 169366.235
Date: 2/6/2011 11:55:48 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Ah da su moji centri imali još 2-3 treninga na tim pozicijama bil bi u prvoj ligi...=)))

A što se međusobnih omjera tiće još uvjek te vodim 5-4, s tim da sam protiv tebe u zadnje dvije igrao bez prve petorke...

Za Vicka svaka riječ pohvale...samo tako neka nastavi...=)))

This Post:
00
169366.237 in reply to 169366.236
Date: 2/6/2011 12:21:31 PM
Overall Posts Rated:
637637
koji vicko? o kakvom vi to smeću pričate na mome forumu? :)))

This Post:
00
169366.238 in reply to 169366.237
Date: 2/6/2011 12:49:40 PM
Overall Posts Rated:
22452245
pa kad ti nečeš se hvaliti, sa vukojom....pa se onda ja hvalim sa vickom ....dečko prića viceve sam tak.....

Kupili Stipa i Mata kravu na vašaru i vode je kući kada ih susretne Joza i upita:
- I, kakva je krava?
- Joj, odlična je, koliko joj vode daješ, toliko mlijeka možeš pomusti - odgovore Stipa i Mata.
- Pa jeste li pokušali?
- Nismo, čekamo da naiđemo na potok.
Stigli oni na potok, zagnjure kravi glavu u vodu i počnu musti.
- Vidi, stvarno je istina - viče Mata od sreće.
- De, zagnjuri je malo jače - kaže Joza.
I dok su sva trojica tiskala glavu kravi u vodu, krava se uneredi.
- Vadi, vadi - viče Stipa. - Izgleda da je povukla mulj.

evo to mi ja danas baš isprićal...a zna ih još hrpu

This Post:
22
169366.239 in reply to 169366.238
Date: 2/6/2011 2:58:27 PM
Zadar Celtics
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
168168
Nemoj se uvrijediti ali ja ne kontam kako si ti u drugoj lizi i pritom još peti,a da bi stvar bila bolja još igraš u kupu i "trošiš" forme igračima.Za mene ti ne bi smio biti u drugoj lizi.Ma općenito nisam zadovoljan našom drugom ligom(Čast izuzecima).Jedna talijanska 4 ili 3 liga napravila bi od vas kantu za napucavanje,ponavljam čast izuzecima,ali takvih ima vrlo malo.Ti si vrijedan i marljiv pa i vidi se da imaš želje igrati tu igru,mislim da si možda i umno najzreliji ovdje od kojih ja poznajem igrača,ali ekipa ti nije dobra za drugu ligu.Naravno moa1 to se podrazumijeva da je lik u školi prolazio 5.0 i da sve zna,on ti je nešto kao otvorena enciklopedija, pa njega nećemo ni miješati u to.Da vidimo ko misli da ću te ja sa svojim klubom uz dobre financije preteći,možda ne u skorijoj budućnosti ali nekad će i to vrijeme doći.Promisli malo o tome što sam ti rekao i mislim da bi ti trebao odabrati onu soluciju za koju se slabiji drugoligaši inače i odluče a to je nazadovanje za ligu manje,prodati cijelu ekipu,kupiti trenirce,trenirati ih dve sezone barem trojicu njih, prodati ih za masne pare te se vratiti u drugu ligu u punom sjaju.Vidi samo svijetlost brod što je učinio nije bio prejak za drugu ligu te se vratio u treću draftao dobrog igrača kojeg je za puno prodao,dobio za nazadovanje 150K (što i nije neka cifra ali dobro dođe, te se pojačao novim payem(vukoja) koji je za drugu ligu neophodan i pritom se zajebava sa nama trećeligašima kojima prodava laganice,puni forme,trenira igrače i ja ti kažem vidjet će on ubrzo rezultate i to drastične.Bit će on miran u drugoj lizi kao kad sam ja miran dok spavam,a ti da si u nekoj malo jačoj drugoj lizi bi bi miran kao kad ja gledam utakmice naše hrvatske rukometne reprrezentacije na SP u švedskoj!
Vidi dugave čovjek je nešto stvorio u svojoj karijeri,natrenirao se i naprodavao.Sada je na tebi red da počneš trenirat i malo riješiti kesu na mlade igrače,a ne samo na starce i pritom još gubit pare na njima kad ih prodavaš.Ono što si rekao da si centrima nabacio još dva treninga bio bi u drugoj lizi,moram ti priznat dobro si me nasmijao.Poslije ovog ćeš me mrzit,ali shvati već jednom što bi ti svi htjeli reći ali nemaju hrabrosti kao ja!
Jako sam iskren i ne stidim se reći nekome nešto ravno u oči.Dobro nisam ti baš rekao u oči ali sam ti to nekim virtualnim putem lijepo dočarao! Znam da ti ja nemam što govorit jer sam još amater ali pomalo učim,a pogotovo kad uključim klikere mogu nešto i pametno reći.

This Post:
00
169366.240 in reply to 169366.239
Date: 2/6/2011 3:09:19 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Evo, ja mislim da ćeš me s svojim klubom preteči uz dobre financije...=)))

This Post:
00
169366.241 in reply to 169366.239
Date: 2/6/2011 3:10:25 PM
Overall Posts Rated:
22452245
Nemoj se uvrijediti ali ja ne kontam kako si ti u drugoj lizi i pritom još peti,a da bi stvar bila bolja još igraš u kupu i "trošiš" forme igračima.Za mene ti ne bi smio biti u drugoj lizi.Ma općenito nisam zadovoljan našom drugom ligom(Čast izuzecima).Jedna talijanska 4 ili 3 liga napravila bi od vas kantu za napucavanje,ponavljam čast izuzecima,ali takvih ima vrlo malo.Ti si vrijedan i marljiv pa i vidi se da imaš želje igrati tu igru,mislim da si možda i umno najzreliji ovdje od kojih ja poznajem igrača,ali ekipa ti nije dobra za drugu ligu.Naravno moa1 to se podrazumijeva da je lik u školi prolazio 5.0 i da sve zna,on ti je nešto kao otvorena enciklopedija, pa njega nećemo ni miješati u to.Da vidimo ko misli da ću te ja sa svojim klubom uz dobre financije preteći,možda ne u skorijoj budućnosti ali nekad će i to vrijeme doći.Promisli malo o tome što sam ti rekao i mislim da bi ti trebao odabrati onu soluciju za koju se slabiji drugoligaši inače i odluče a to je nazadovanje za ligu manje,prodati cijelu ekipu,kupiti trenirce,trenirati ih dve sezone barem trojicu njih, prodati ih za masne pare te se vratiti u drugu ligu u punom sjaju.Vidi samo svijetlost brod što je učinio nije bio prejak za drugu ligu te se vratio u treću draftao dobrog igrača kojeg je za puno prodao,dobio za nazadovanje 150K (što i nije neka cifra ali dobro dođe, te se pojačao novim payem(vukoja) koji je za drugu ligu neophodan i pritom se zajebava sa nama trećeligašima kojima prodava laganice,puni forme,trenira igrače i ja ti kažem vidjet će on ubrzo rezultate i to drastične.Bit će on miran u drugoj lizi kao kad sam ja miran dok spavam,a ti da si u nekoj malo jačoj drugoj lizi bi bi miran kao kad ja gledam utakmice naše hrvatske rukometne reprrezentacije na SP u švedskoj!
Vidi dugave čovjek je nešto stvorio u svojoj karijeri,natrenirao se i naprodavao.Sada je na tebi red da počneš trenirat i malo riješiti kesu na mlade igrače,a ne samo na starce i pritom još gubit pare na njima kad ih prodavaš.Ono što si rekao da si centrima nabacio još dva treninga bio bi u drugoj lizi,moram ti priznat dobro si me nasmijao.Poslije ovog ćeš me mrzit,ali shvati već jednom što bi ti svi htjeli reći ali nemaju hrabrosti kao ja!
Jako sam iskren i ne stidim se reći nekome nešto ravno u oči.Dobro nisam ti baš rekao u oči ali sam ti to nekim virtualnim putem lijepo dočarao! Znam da ti ja nemam što govorit jer sam još amater ali pomalo učim,a pogotovo kad uključim klikere mogu nešto i pametno reći.

čoviječe svaka čast , za ovo imaš tuć, a da ne prićam piće ak se ikad u životu sretnemo u živo a ne samo virtualno...

jesi čuo crit kaj čovijek veli za tebe , živa istina ugledaj se u dugave, i nijegovog managera......

a dobro za mou baš nemrem reći da je neki manager..

.to ispadanje iz lige i ulaženje nazad je sve luzerski, neideš u ligu više dok sve u svojoj ligi ne pobijediš igrajući laganice....

tek kad sve iz svoje lige pobijediš igrajući laganice spreman si za ligu više i znaš da tam nebuš kanta za napucavanje i da te nebu bolila guza....

nego da buš bar za play off u ligi više.....

a i moraš koji puta podrediti nešto i domovini i treningu mladih igraća a ne samo starce iz doma penzionera vući u svoj klub ili kupovati mlade dećkiće bombonima i potrošiti ih i nakon tjedan dana izbaciti iz kluba....he he....

stari stvarno si tom gangsteru lijepo očitao bukvicu...ni ja sam ne bi to nikad tak napisal ...ali ispunio mi se san da neko to critu kaže u oći da je loš manager kad mu ja nisam imao srca to reći.....:::)))))

This Post:
00
169366.242 in reply to 169366.239
Date: 2/6/2011 3:24:54 PM
Overall Posts Rated:
637637
komentirat ću samo ovaj dio jer ostalo me se ne tiče:
Naravno moa1 to se podrazumijeva da je lik u školi prolazio 5.0 i da sve zna,on ti je nešto kao otvorena enciklopedija, pa njega nećemo ni miješati u to.

bilo je 5, bilo je 4, kraj gimnazije i 3 kad sam otkrio prave čari alkohola :))) brate moj, ne znam ti ja ni pola o BB. niti itko zna sve. to su sve samo pretpostavke i što se skužilo tijekom igranja i mislim da tak funkcionira. niti mi ima tko to potvrdit jel funkcionira. morat ću te razočarat, ova enciklopedija je vrlo štura i sažeta...

@marijoh:
a dobro za mou baš nemrem reći da je neki manager..

krvi ću ti se napit... nisam ja kriv što sam sposoban provest slabiju ekipu kroz 3 jače i 3 jedanke ko ja. niti planiro ići gore te sezone niti išta. htio uvatit doigravanje i to je to. nša kraju sam se još i prošeta kroz doigravanje što ne znam ni sam kako mi je uspjelo. jedva ih podobiva u sezoni a onda u doigravanju ih sve porazbaca. ta sezona je meni još uvijek upitnik i vraćam se stalno i tražim odgovore.
al brate marijoh, kak ću ti se krvi napit, tebi i vicku, u kompletu...:))) i to virtualno i stvarno ak se ikad susretnemo. napunit ću te pivom a onda ću ju posisat iz tebe pa s Nomadom dogovorit da njegovi ortaci se riješe leša :)))

edit:@ Michael Yordan NY:
dobio za nazadovanje 150K (što i nije neka cifra ali dobro dođe,

otkud ti to? dobiješ kitu što ispadneš. dobiješ to da ti dođe jedva 3 000 na prvu tekmu kući (unatoč pobjedi u prvom kolu u gostima. baš me zanima koliko bi ih došlo da sam prvo kolo igra kući) što je ccc. nešt preko 70k, dobiješ bug sa sezonskim pretplatnicima (umjesto 1400 dobiješ njih 561 i spušiš pare dok se ne sredi), dobiješ preživljavanje na rubu znanosti sve eto do prošlog kola kad sam konačno otišao u značajniji plus al sam ima zalihe pa me nije minus zahvatia a na to sam računa pa sam si sačuva pare (misli glava na sve). ugl, više se isplati opstat i mogo sam opstat. uspio bi da nisam se odmah htio vratit i bacio sezonu. više, puno više para se dobije ostankom tamo.

Last edited by Moa1 at 2/6/2011 3:32:43 PM

This Post:
00
169366.243 in reply to 169366.242
Date: 2/7/2011 9:43:59 AM
Overall Posts Rated:
22452245
krvi ću ti se napit... nisam ja kriv što sam sposoban provest slabiju ekipu kroz 3 jače i 3 jedanke ko ja. niti planiro ići gore te sezone niti išta. htio uvatit doigravanje i to je to. nša kraju sam se još i prošeta kroz doigravanje što ne znam ni sam kako mi je uspjelo. jedva ih podobiva u sezoni a onda u doigravanju ih sve porazbaca. ta sezona je meni još uvijek upitnik i vraćam se stalno i tražim odgovore.
al brate marijoh, kak ću ti se krvi napit, tebi i vicku, u kompletu...:))) i to virtualno i stvarno ak se ikad susretnemo. napunit ću te pivom a onda ću ju posisat iz tebe pa s Nomadom dogovorit da njegovi ortaci se riješe leša))

i to mi je hvala za sve što ti dadoh.....pisma ,slike i Vukoju vrati meni ti....pa da te vidim kak se buš onda kurčil tu u 3 ligi igrajući laganice....

srami se pozivati,Nomadove ortake, mogli bi i picu od mene napraviti......::::ha,ha,ha

Advertisement