Persze, hogy benézem. És nem is csak néha. :-)
Én semmivel sem tudok többet a meccsekről, mint ti. Ugyanazokat az eredményeket látom, még az is előfordulhat, hogy ugyanazokat tartom esélyesnek. Ha játszanék, akkor egyáltalán nem biztos, hogy nem a vert mezőnyben végeznék valahol. Valamelyik szezonban hülyültem azzal, hogy néhány fordulón át megtippeltem magamnak is. Na az eredmény olyan is lett... :-)))
Persze a játék nem valós, hiszen a valóságban a hasonló játékok célja az, hogy minél több résztvevő veszítsen, és csak kevesen nyerjenek. Ha utánagondolsz, a hasonló felfogás itt értelmetlen lenne, mert ha senki sem találna el semmit, akkor mindenkinek 0 pontja lenne, és végül jónéhány heti munka után döntetlent hirdetnénk. Ugyanez lenne akkor is, ha mindenki mindig mindent eltalálna. A cél sokkal inkább az lenne, hogy a kérdésekre vegyes tippek jöjjenek.
Az ominózus lengyel meccset egyébként 13-ból 10-en találták el, és 3 rossz válasz jött. Tehát ebből a szempontból ez nem volt túl sikeres kérdés. Viszont ha a fordulót összességében nézed, akkor az első és az utolsó helyezett között 9 pont volt a különbség. Persze arra, hogy ti milyen hatékonysággal tippeltek, nincs ráhatásom, az tőletek függ. De ez az utóbbi nem volt rossz forduló, mert az összetett továbbra is szoros maradt.
Most már elég régóta tart a játék, és megfigyelhető, hogy attól, hogy én közel járok az eredményekhez, még nem feltétlenül érnek el a résztvevők jobb eredményt (rosszabbat sem).