H47
Kypros (22 manageri): Väike riik, suhteliselt nõrk koondis. Kerge võit +29. POG Heidemann, 13-18(fg),13lp,30p
Island (15 manageri): Samasugune outsider nagu Kypros, noorematele trennimäng. +52 POG Heidemann 6-11(fg),18lp,5bl,15p
Makedoonia (53 manageri): Reitingult suht samal tasemel olev meeskond. Päris nugade peale ei läinud ja protokolli kindel võit isegi ühe mööda arvamisega. POG esisnaiper Ubar 10-14(fg),7-8(3p),8-9(ft),35p
Kruusia (61 manageri): Reitingult taaskord meie masti meeskond. Mäng mis pani kogu meie hooajale pitseri. Ma aimasin, et krusiinid panevad CT kuna nad olid seda just teinud Soome vastu. Kuna Soome vingerdas sealt välja siis ma olin suht kindel, et meie oma entusiasmiga võidame isegi kui ma arvan mõlemad mööda. Võtsin kindla peale ja arvasin ainult ühte taktikast, kruusia oli siis sisemist taktikat mänginud alati. Saime mingi ime kammaijaa toimel 1 punktise kaotuse. Oli parim rivistus, saime rohkem lauda, reitingud paremad, aga mängu random pani meile selle kaotuse ära. POG Ubar 11-17(fg),4-7(3p),7rs,26p
Prantsusmaa (793 manageri): Hooaja poolfinalist, just nii tugev kui reiting ja meeskond alguses välja nägi. 11 meest istus terve kvalifikatsiooni võistkonnas (üks neist lisandus tänu vigastusele). Mäng iseenesest oli suhteliselt tasavägine ja enne viimast veerandaega mõtlesin, et kas tulebki selle ühe täppi läinud arvamisega ära. Tegelikult oli mäng arvestatudki kaotusena. Nüüd oli lihtsalt raskem olukord kuna viimastest mängudest kõlbasid ainult võidud. POG Ubar+Loide VT positsioon 21-43(fg),4-13(3p),3-4(ft),49p
Türgi (470 manageri): Türgil polnud enam sellel hetkel võimalik edasi pääseda. Rääkisin küll manageriga BB-maili teel, et ta ei paneks crunchi ja annaks meile võimaluse viimase mänguga edasisaaja otsustada. Tõenäoliselt üllatuskaotused makedoonialt ja kruusialt oli mänguisu ära võtnud. Napp ühe punktine kaotus Soomele pani nende jaoks turniiri ukse kinni. Eks ma aimasin ja lootsin, et äkki normali ja arvamisega päästab olukorra, sest Soome vastu peaks mingigi innustus olema. CT oli liiga raju ja ka meie turniir oli sellega läbi. POG Vaabel 11-21(fg),3-6(3p),2-2(ft),6lp,27p
Soome (184 manageri): Suuri tundeid äratanud mäng Soomega. Üks viimaseid piiskasid miks Lurich läks ignore listi. Talle tõenäoliselt järgneb ka sama mõttelaadiga teine Eesti kõrgliiga meeskond. Väga pikalt olen hoidnud silma peal soomlaste foorumil ja jälginud nende mängijate arengut. Nende taktika on tiba erinev. Suhteliselt tihti mängitakse viskajaga SÄ koha peal. Samas on kõikide meeste kaitsed sel määral tasemel, et nelja tagamängijaga suudetakse kõik platsi kohad ära kaitsta. Ega alguses väga miskit suminat polnud. Vaatasin jah, et lähinaabritega tuleb rinda pista viimases voorus ja plaan oligi nendega põrandat pühkida ja lõppfaasi minna. Hooaja alguses vaatasin, et koondiste tugevust silmas pidades oleks pingerida Prantsusmaa, Türgi, Soome, Eesti. Hooaja alguses Türgi komistas paar korda, Soome kaotas Makedooniale, lootusekiir tärkas. Kruusiaga mängu järel hakkas sumin ja leppisime kokku, et kui ühel meist pole edasipääsu lootust enam siis teisele kaikaid kodaratesse ei viska. Kui meievaheline mäng kätte jõudis siis oli Soomel edasipääsu lootus olemas, meie küünal oli juba kustunud. Kui me oleks Soome CT-ga maa alla tagunud oleks saanud CT tehas Kruusia teise ringi. Ma hoidsin diilist kinni ja andsin mängu ära. Tulevikus kui juhtumisi saame nii hea meeskonna kokku, et oleme ise ukselävel siis makstakse võlg tagasi. Ootasin muidugi hea innustusega Soomelt tiba paremat jätkugrupis, aga 2 võitu pole ka häbiasi. Sellist pasarahet mis kaela lendas poleks oodanud. Järgmine hooaeg äkki võtab üks ilkujatest cojonesed välja ja kandideerib ise. POG Eesti võistkond.
Last edited by Kukoc at 12/1/2019 3:03:09 PM