sto rece Marko Car, jos si ti mlad i zelen tako da jos uvek ima prostora da ispravis greske iz ranog detinjstva... Kad porastes sve ce samo da ti se kaze...(:
I porucio bih svima da je Cheater vodja navijaca Radnickog iz Sombora i da ne treba da se kacite sa njim.. Pogotovo se ovo odnosi na GM-a, koji mu se najvise zamera.. ;p
Ali ipak ne mozes da lupas i svrstavas Milan medju timove koji imaju slican budzet kao Chelsea..
Ja Chelsea postujem jos od davnih vremena i svaka cast njima na ekipi sada, ali meni je trulo takvo stvaranje tima..
Postoji samo jedan tim u Srbiji koji se nikada nije hvalio time da je izgubio finale kupa sampiona ;)Ali to je samo zato sto nije izgubio to finale ;)Tako je Care, svaka ti dala:-) p.s. samo da ne sazna tvoja devojka!;-)
Postoji samo jedan tim u Srbiji koji se nikada nije hvalio time da je izgubio finale kupa sampiona ;)Ali to je samo zato sto nije izgubio to finale ;)
Postoji samo jedan tim u Srbiji koji se nikada nije hvalio time da je izgubio finale kupa sampiona ;)Ali to je samo zato sto nije izgubio to finale ;) :) :DTako je Care, svaka ti dala:-) p.s. samo da ne sazna tvoja devojka!;-) Hehe, pa nek sazna jer je to "svaka ti dala" vec proslost a cura ne moze da se ljuti zbog proslosti :) :)
E da, ali u basketu navijam za PAO. Zvezdine tekme ne gledam tako cesto i radije sam ovih godina gledao Partizanove utakmice jer volim da gledam dobar basket ;) :)
sto se tice basketa, pre dve-tri sezone sam batalio da se nerviram sto se tice Zvezde pa sam gledao tekme FMP-a, ljudi su igrali najlepsi basket u Srbiji...
navijaca Radnickog iz Sombora
mislis da ne moze, blago tebi ako je tako, moja meni prebacuje i za proslost, sve je zanima (kad ima zlih ljudi koji vole da ogovaraju, i da pricaju i o onome sto ih se ne tice) :-)
sto se tice basketa volim da gledam partizan u evropi, ali kad je derbi zna se za koga navijam, nebitno je ko pobedjuje, a u evropi ima vise timova koje gotivim, svidjalo mi se kako je igrao Tau, Huventud, Pao...