BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: carapan

This Post:
00
136218.234 in reply to 136218.229
Date: 3/26/2010 11:36:48 AM
Overall Posts Rated:
33
a kako misliš da se treba doneti odluka o taktici za neku utakmicu?

Da vise ljudi glasa za taktiku kako odbrambenu tako i u napadu (iako su nekad jako povezane). Ukoliko je paran broj ljudi koji glasaju i dodje do neresenog rezultata onda se uzima ona taktika za koju je glasao selektor. Mozda cak i da selektorov glas vredi duplo.
Koliko ja shvatam, po nekom od ova dva principa trenutno funkcionise taj strucni stab.

nije stvar individualne pomoći

Nisam ni mislio samo na individualnu pomoc nego generalno.
Znaci mogu da zakljucim da bi jedina sustinska promena u odnosu na sadasnju organizaciju bila u odlucivanju oko izbora taktika posto sve drugo navedeno se i do sada radilo (barem kolko sam ja upucen)

Last edited by carapan at 3/26/2010 11:37:05 AM

This Post:
00
136218.235 in reply to 136218.231
Date: 3/26/2010 11:37:03 AM
Overall Posts Rated:
5757
Da ne citiram sve - jel` se ti to nesto ogradjujes od mene ili sam se bezze nasao prozvan? :)

Slobodno reci! :)

Ne ogradjujem se od nikoga, ali poenta je da se recimo tvoj sukob oko neke druge, nebinte teme prenese i na reprezentaciju bez ikakvog razloga.

This Post:
00
136218.236 in reply to 136218.232
Date: 3/26/2010 11:42:54 AM
Overall Posts Rated:
500500
Nemoj da si neozbiljan. To sto ti iznosis su ideje koje su pre cetiri sezone iznosili samurajko i jos neki dok su nadrkavali Bila. Ovo pod 1 propada. Ustvari, ima 5 takvih klubova. A farme kao farme su vrlo rizicne i o njima se ne sme raspravljati.
2) Hoce. Znam da hoce. Ima takvih klubova. samo se javlja jedan drugi problem. Pogledaj cene nasih igraca od 18 godina. Cim mu se javim i kazem: imas igraca kojeg vredi trenirati, hoces da organizujemo trening ili da ga prodas. On lupi cenu kao da je zlatan.
3) Ovo je vec realno, i takvih ima najvise trenutno. zato sto se i druga liga razvila do te mere da su takvi igraci trenutno mozda i najtrazeniji.
4)Od toga nema nista. Mali je odziv. I ovo sad sto je po nasim klubovima, odrzava se na misice, jedva. retki su oni koji hoce da kupe igraca sa preko 200k plate da bi im igrao po 60 minuta nedeljno.

sve što si rekao stoji. a kad govorim o farmama ne pričam o dvojnim nalozima, nego o ljudima kojima ja iz nekog razloga draže da svoj klub podrede repki, nego da postižu uspehe sa svojim klubom.

This Post:
00
136218.237 in reply to 136218.236
Date: 3/26/2010 11:48:36 AM
Overall Posts Rated:
122122
sve što si rekao stoji. a kad govorim o farmama ne pričam o dvojnim nalozima, nego o ljudima kojima ja iz nekog razloga draže da svoj klub podrede repki, nego da postižu uspehe sa svojim klubom.
Onda po tvojoj definiciji ja imam farmu a ne tim ;)

Fair play!!!
From: kotoor

This Post:
00
136218.238 in reply to 136218.234
Date: 3/26/2010 11:54:08 AM
Overall Posts Rated:
500500
Znaci mogu da zakljucim da bi jedina sustinska promena u odnosu na sadasnju organizaciju bila u odlucivanju oko izbora taktika posto sve drugo navedeno se i do sada radilo (barem kolko sam ja upucen)

pa ja sam odma rekao da tu ne može da se izmisli nešto posebo, značajno i revolucionarno. otprilike bi rad bio sličan samo što bi pokušali da ga obavljamo na jednom višem nivou. mislim da je SŠ imao dovoljno vremena da napravi neki vrhunski rezultat i nije uspeo. isto tako mislim da kad bi bio na čelu repke u najmanju ruku bi bilo isto ovakvo stanje, a pokušao bi da bude mnogo bolje. tipičan primer je švajcarska koja je uspela da sa oko 350 korisnika bude 4. u svetu i koja ima odličnu mladu reprezentaciju koja će verovatno biti prva u našoj grupi.
i još jedna vrlo bitna razlika je što će se mnogo više pričati o repki i njenim igračima na forumu i podnositi izveštaji javnosti o napredku igrača, naravno ne kroz skilove, nego opisno. što će se po početku utakmice izneti kakva je taktika, šta se pokušalo sa njom i sl. što će se posle utakmice dati komentar iste. što će se slobodno raspravljati na forumima, bez vređanja drugih korisnika...

This Post:
00
136218.239 in reply to 136218.237
Date: 3/26/2010 11:57:06 AM
Overall Posts Rated:
500500
Onda po tvojoj definiciji ja imam farmu a ne tim ;)

pa da :)

This Post:
00
136218.240 in reply to 136218.236
Date: 3/26/2010 11:58:21 AM
Overall Posts Rated:
5757
Nemoj da si neozbiljan. To sto ti iznosis su ideje koje su pre cetiri sezone iznosili samurajko i jos neki dok su nadrkavali Bila. Ovo pod 1 propada. Ustvari, ima 5 takvih klubova. A farme kao farme su vrlo rizicne i o njima se ne sme raspravljati.
2) Hoce. Znam da hoce. Ima takvih klubova. samo se javlja jedan drugi problem. Pogledaj cene nasih igraca od 18 godina. Cim mu se javim i kazem: imas igraca kojeg vredi trenirati, hoces da organizujemo trening ili da ga prodas. On lupi cenu kao da je zlatan.
3) Ovo je vec realno, i takvih ima najvise trenutno. zato sto se i druga liga razvila do te mere da su takvi igraci trenutno mozda i najtrazeniji.
4)Od toga nema nista. Mali je odziv. I ovo sad sto je po nasim klubovima, odrzava se na misice, jedva. retki su oni koji hoce da kupe igraca sa preko 200k plate da bi im igrao po 60 minuta nedeljno.

rekoh ti, takvih je malo. mozda oko 5. popay, maja, ja. . . . . neki probaju pa odustanu, a neke stvarno ubiju plate da nije izvodljivo da izdrze toliko. A uglavnom i da postoje kod njih mora mnogo da se radi, jer oni koji se ne cimaju preterano za svoj klub ne cimaju se ni za igricu, a to znaci isto rizik kao da je farma u pitanju

This Post:
00
136218.241 in reply to 136218.238
Date: 3/26/2010 12:05:33 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
E covecanski te pitam sta s....
Ti ces bolji rezultat da naravis sa repkom od nas 8, cele sezone furas Push, m2m, normal.
Kako to zamisljas?
Sedeo si u medju sezoni i studirao kao drugi igraju, pa pomislio da mozis i ti to da radis.
Pa ces ti sad mnogo da se trudis da bude bolje!!! I to na visem nivo, paz majkumu, visi nivo, xaxaxax.
I sta bre kenj... o slobodi, jel imas topice o svakoj tekmi,
da li tebi neko brani da pises tamo, da li se ikome brani da pise u tim topicima,
sta pokusavas nas da satanizujes, i da ti sa Push, m2m i normalom isplivas, kao neko resenje.

This Post:
00
136218.242 in reply to 136218.241
Date: 3/26/2010 1:21:40 PM
Overall Posts Rated:
427427
E covecanski te pitam sta s....
Ti ces bolji rezultat da naravis sa repkom od nas 8, cele sezone furas Push, m2m, normal.
Kako to zamisljas?
Sedeo si u medju sezoni i studirao kao drugi igraju, pa pomislio da mozis i ti to da radis.
Pa ces ti sad mnogo da se trudis da bude bolje!!! I to na visem nivo, paz majkumu, visi nivo, xaxaxax.
I sta bre kenj... o slobodi, jel imas topice o svakoj tekmi,
da li tebi neko brani da pises tamo, da li se ikome brani da pise u tim topicima,
sta pokusavas nas da satanizujes, i da ti sa Push, m2m i normalom isplivas, kao neko resenje.

aj reci kakve ovo veze ima sa pricom o repki...samim tim sto je u prvoj ligi kotoor je sposoban...i ako neko nece da glasa za njega ne mora...a ne dodjete tu i pricate pola sata kako on ne zna nista...pa nije fer...sta je poenta da ga sabotirate sada, ako bude imao vise glasova zasluzio je to...mislim da ne postizete nista time sto ga omalozavate... KOTOORE SVI SU UZ TEBE

This Post:
00
136218.243 in reply to 136218.242
Date: 3/26/2010 1:35:03 PM
Overall Posts Rated:
178178
Golube, ti kao i jos nekolicina ovde ne razumete sustinu.
Kotura niko ne omalovazava (jedino je samurajko malo ostriji) i u njegove sposobnosti mi ne sumnjamo ali sta hoces da mi kazes, da bi on SAM radio bolje nego 8 takvih ili boljih likova? Jel` to poruka?

Postavite sebi to pitanje pre nego sto glasate...jer to je glavno pitanje...ostalo je POTPUNO nebitno...

I jos nesto, ne glasa se ovde za mis fotogenicnosti ili za najboljeg ortaka ili najveceg demokratu ili za onoga koji nikoga nije ocepio na forumu...glasa se za najbolje resenje za repku a to je u ovom trenutku Jarley ispred strucnog staba!

Last edited by Laimbeer40 at 3/26/2010 1:39:58 PM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
136218.244 in reply to 136218.243
Date: 3/26/2010 1:41:35 PM
Overall Posts Rated:
427427
pa "samurajkov" post sam komentarisao, inace se suzdrzavam... ja imam puno poverenja u kotoora...kada je i meni u pocetku bila potrebna pomoc oko igre on i flavijus su mi najvise pomogli, i da se flavijus opet kandidovao ne bih glasao, ali ovako ja Jarley-a ne poznajem tako dobro i ne znam da li je pravi izbor, i zato svoj glas dajem kotooru, i mislim da je sve ovo prepucavanje apsloutno bespotrebno, zato sto 90 posto ljudi koje zanimaju izbori, vec zna za koga ce da glasa a pobedu mislim da nece odlucivati 10%...i mislim da je pravo vreme da na scenu stupi predizborna tisina...

Last edited by Golub at 3/26/2010 1:42:19 PM

Advertisement