לפי התגובה שלו העונה הזו בכלל הייתה הישג. אנחנו פשוט לא הצלחנו להבין את גודל ההישג.. והעובדה שהצלחנו לנצח את אילת בחוץ.. וואו.. על זה בכלל מגיע לו כפיים. ראיון נוראי שלו אחרי המשחק. האיש לא מסוגל להגיד, טעיתי, נכשלתי, נפלתי. אין הבדל בין ישראלים למתאזרחים. אין שום סיבה להפלות מתאזרחים לרעה. טיוס ישראלי נהדר (עם אפס מחויבות לקבוצה), אבל סנטר ישראלי ברמה שלו פשוט לא קיים. אז צריך לעקם פרצוף, להתבאס, ולמרות הכל אסור לתת לו לעבור קבוצה. אוחיון הוא לא מכביסט, ולא שחקן נשמה, אלא פשוט שחקן שכל מה שיש לו זה המחויבות שלו, המלחמה שלו. הוא לא מכביסט, ולא שחקן נשמה. למרות זאת, שוב מדובר ברכז הישראלי הטוב ביותר. אז צריך להשאיר אותו. פניני ולנדסברג שני שחקנים נהדרים, אין סיבה שלא יישארו. כלומר יש כבר 4 ישראליים איכותיים בקבוצה + גייק כהן + לאומי + אלטיט שיכולים לבוא כאופציות. מי עוד? יבזורי קלע חביב, אבל, חד גוני מדי, ואני די בטוח שאם יגיע למכבי, יראה בעיקר ספסל. אני לא רואה מה יש לכדיר לעשות במכבי, בוודאי לא לשמחון. דאוסן יכל להיות אופציה, אבל חתם על חוזה בראשון לציון ולא נראה שהוא מתכנן לעזוב שם העונה.
השאלה הבאמת מעניינת היא פארגו, אין לי מושג עד כמה הוא אשם בסגנון המשחק שלו העונה, וכמה גודס. לא מכניסים כדורים פנימה לגבוהים כי גודס לא רוצה? כי גודס לא בונה תרגילים? או כי פשוט פארגו לא יודע לעשות את זה היום? אני באמת לא יודע מה התשובה. אני לא אבכה אם הוא יעזוב.
רוצ'סטי כנראה קרוב מאוד למכבי, ואם הוא באמת חתם/יחתום, אני לא בטוח שלצוות אותו ליד פארגו זה רעיון טוב. הוא שחקן התקפה נהדר. אבל יש לו 2 בעיות עיקריות: הראשונה היא שהוא קודם כל סקורר ורק אח"כ רכז, מה שאומר שאם רוצים להצליח חיביים להביא לידו עוד גארד שיכול לרכז. והבעיה השנייה, והקריטית יותר היא שהוא שחקן הגנה בינוני במקרה הטוב. היתרון הגדול שלו? שחקן יציב יחסית התקפית, ולא תראה כמו אצל פארגו הרבה ימים שהוא ממש מחרב את המשחק.
מבין הזרים, אם ג'ו אלכסנדר יכול לקבל תעודת זהות כחולה, אני מאוד אשמח שיישאר, אם לא, אין בשביל מה. היינס כמובן חייב לעוף הביתה. אני לא אתנגד להשאיר את לינדרהט כשחקן נוסף ברוטציה. הוא כמעט לא משפיע מבחינת שכר על התקציב, ויכול לתרום קצת. רנדל וסמית כמובן צריכים להישאר. פארגו בסימן שאלה. תלוי באיזה גארד יבוא לפה. אני לא בטוח שאני לא אשמח לראות פה את סופו עוד עונה. אבל זה רק אם מתחלף מאמן, ופארגו עף. אם אחד משניהם נשאר פה אין סיבה להמשיך עם סופו. הוא ימשיך לא לקבל כדורים. גם אם סופו נשאר פה, אי אפשר לסמוך עליו לבדו, צריך טיוס, וצריך עוד שחקן 4-5 שישלים אותו בימים רעים, וייתן לרנדל מנוחה. מישהו אמר הנדריקס?
Last edited by Tzachi at 6/18/2015 2:51:20 AM