... subota bi mogla donit velike stvari ... Siga - Alkar ... pobjednom bi posta nedostizan i rijesio pitanje broja 1, ali poraz bi zakomplicira neke stvari, iako ni to mi ne prestavlja nikakav problem ... recimo da vise dobijan eventualnom pobjedom, nesto sta cu bit razocaran porazon ... jb-.a siga je taj koji mora puno kalkulirat, on ako bi mene jako napao, a izgubi, onda je gotov, jer ce mu se priblizit ostali, a onda mu je kontra njih poraz siguran, jer ce mu entuzijazam bit u kurcu ... zato nek procjeni sam sta mu je cinit ... ne bih mu zelio bit u kozi ... ima tezak raspored, pa mora racionalno ...
... druga stavr je veliki okrsaj Nebodera i Vucka ... Neboderu je biti ili ne biti ... ako izgubi, gotovo je za njega ove sezone , al ako dobije, e onda je na konju .... iako mislim da je Vucko ipak u prednosti, standardizira je ekipu i nije vise "one man show", sta je kod Zadra kljucni problem ...
... Ekipa i Starosta ... bitka za prestiz ... nista drugo .... pozicije su in sigurne i niko ih ne moze tamo pobjedit, osim njih samih ... moglo bi bit puno koseva ...