BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 (XII)

U21 (XII) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
138124.235 in reply to 138124.234
Date: 4/15/2010 6:44:58 AM
Overall Posts Rated:
202202
]Hteo sam ovde da te podsetim da se ne treba igrati sa repkom jer pad na rang listi tokom jedne sezone moze da se popravi tek nakon par sezona tj da se ne treba igrati ...

druze samo da te podsetim, ovo je igrica i treba se igrati, previse si ozbiljno shvatio kao i mnogi. Rezultat ce na kraju pokazati sve.

This Post:
00
138124.236 in reply to 138124.235
Date: 4/15/2010 7:38:24 AM
Overall Posts Rated:
122122
]Hteo sam ovde da te podsetim da se ne treba igrati sa repkom jer pad na rang listi tokom jedne sezone moze da se popravi tek nakon par sezona tj da se ne treba igrati ...

druze samo da te podsetim, ovo je igrica i treba se igrati, previse si ozbiljno shvatio kao i mnogi. Rezultat ce na kraju pokazati sve.
Ma nista se ne brini, zna kotor da mu ja samo pretim da se ne bi opustio

Fair play!!!
From: kotoor

This Post:
00
138124.237 in reply to 138124.230
Date: 4/15/2010 7:46:10 AM
Overall Posts Rated:
500500
Ovako... Zeleo bih misljenje ljudi i staba zasto Damjanic nije u repki? Trenutno je bolji od sva 3 PG-a u repki sa 20g ima vecu plau od ovih od 21, DMI skoro kao sva 3 zajedno i u najboljoj je formi?! Flavijus zna da sam ispao iz III lige zato sto sam se posvetio pravilnom treningu i sada kada mi treba kes u IV i dalje radim dobar posao NIKO iz nove uprave ne ceni....ima vremena za njega! Pa bih molio novog selektora ili ekipu da mi kaze sta jos treba da se radi da bi se doslo do repke?!

džekil ti je već objasnio razloge, ali ajde da i ja probam još jednom :)
kao prvo, nejasan mi je tvoj post. već sam ti 2-3 puta objasnio zašto nije igrao utakmicu protiv rumunije i nije tačno da niko iz nove uprave ne ceni.
damjanić je naš najbolji plej od 20 godina i sledeće sezone će biti nosioc repke. sad su u pitanju nijanse između ovih plejmejkera. podsetiću da nam fali miloš koralija i da je on naš prvi plejmejker, a miličić zbog određenih skilova drugi. dobrovits i zaturoski su uskočili ovog puta kao zamene iz taktičkih razloga. možda sledeći put to bude damjanić.
mislim da smo se već dogovorili da mu digneš par skilova spoljne odbrane. a zaigraće u repki ako se poklope neke loše stvari ove sezone ili na početku sledeće sigurno.
p.s. ako imaš finansjiskih problema. javi mi se na pm, pa ću videti da ti dam par finansijskih saveta.

This Post:
00
138124.238 in reply to 138124.237
Date: 4/15/2010 8:55:45 AM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252

p.s. ako imaš finansjiskih problema. javi mi se na pm, pa ću videti da ti dam par finansijskih saveta.

daj i meni par finansijskih injekcija a ne saveta :-)))

Last edited by Mr. Feniks at 4/15/2010 8:56:23 AM

From: cikapeki

This Post:
00
138124.239 in reply to 138124.237
Date: 4/15/2010 9:24:16 AM
Overall Posts Rated:
22
Pa ako vec toliko ''bitan'' za buducnost, zar ne miislis da bi mogao da dobije na Expu bar u ovim laksim mecevi kada vec drugi imaju prednos? Mada necu vise da se rasprvljam i nerviram zbog igre sve najbolje... kootoru i timu, ali mi se cini da ce uskoro biti ''flaviuse vrati seee ovce tvoje ne mogu bez tebe''!

This Post:
00
138124.240 in reply to 138124.239
Date: 4/15/2010 9:38:00 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Котоор је био мало блажи, твој играч је за 2 примарна и 4-5 укупно скилова ( примарних и секундарних) слабији од тренутних плејмејкера, а од тренутног првог и Коралије много слабији!
Настави да га тренираш и следеће сезоне ће он бити тај који је бољи од осталих!
Од играча од 20 година само је Гвозденовић тренутно конкурентан на бековским позицијама!

Позз

This Post:
00
138124.241 in reply to 138124.239
Date: 4/15/2010 9:53:48 AM
Overall Posts Rated:
500500
Pa ako vec toliko ''bitan'' za buducnost, zar ne miislis da bi mogao da dobije na Expu bar u ovim laksim mecevi kada vec drugi imaju prednos? Mada necu vise da se rasprvljam i nerviram zbog igre sve najbolje... kootoru i timu, ali mi se cini da ce uskoro biti ''flaviuse vrati seee ovce tvoje ne mogu bez tebe''!

nije "bitan", nego je BITAN. mislim da je količina koju može dobiti expa za 2-3 utakmice beznačajna. ne bi želeo da ovo sve shvataš kao nešto negativno, tvoj igrač će nam naredne godine biti važan šraf u ekipi i voleo bi da ostanemo u dobrim odnosima, kao što smo do sada i bili.
što se tiče poslednjeg dela poruke. imaš pravo da tako misliš, nemam ništa protiv.

This Post:
00
138124.242 in reply to 138124.241
Date: 4/15/2010 9:57:39 AM
Overall Posts Rated:
500500
da li neko zna lično, menadžera straju 97 (42792).
ima potencijalnog reprezentativca, a ne loguje se već 10 dana. pa da nekako stupimo u kontakt sa njim..

This Post:
00
138124.243 in reply to 138124.242
Date: 4/15/2010 10:02:35 AM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252
da li neko zna lično, menadžera straju 97 (42792).
ima potencijalnog reprezentativca, a ne loguje se već 10 dana. pa da nekako stupimo u kontakt sa njim..

mislim da ga zna stefa97, liga III.13, tim Sportkey, cini mi se da su skolski, pitajte njega ili ako hoces pitacu ga ja bili smo ista liga?!

From: Lazar!
This Post:
00
138124.244 in reply to 138124.207
Date: 4/15/2010 10:23:08 AM
Overall Posts Rated:
33
Ti mene da ucis kako se pravi igrac drzavne repke a u svom timu nemas ni jednog srbina ... izvini nisam tu otisao sam da lupam glavom o ZID

jel si je polupao ili treba ja da dođem da ti pomognem? :))))
nemam ni ja ni jednog srbina, nema ni jarley pa ti pomaže. nemoj te da gledate tako površno. nije bitno da li neko ima srbina u ekipi, nekad je to splet slučajnih okolnosti.
dobio sam već 2-3 poruke ovakvog tipa. nezadovoljni izborom trenera. nema potrebe za takvim stavom. konkretno peki je dečko koji igra ovu igru sa velikim entuzijazmom i pretpostavljam da će svaki posao koji dobije od mene uraditi kako valja. ne treba on tebe da uči treningu, nego samo da proveri šta treniraš, da popriča sa tobom kakvi su ti planovi, da prati razvoj tvog igrača i da ako praviš probleme da te prijavi meni :))

Koliko ima iskompleksiranih ljudi eeejjj!?!Pa tebi nema pomoci...Jbt,moze da prodje 2 secunde a da ti ne *****???? Ne moze!!!
Prvo, tacno je to da ja jurim profit, evo vec tri nedelje trazim naseg mladoj igraca na tl od 19 godina, ali nema...Pa sam morao uzeti stranog...Jer i ako se nadje neki nas, sigurno je bar 30% skuplji...Ali to je samo ove sezonem jer mi je ulazak u II potrebniji nego ikad!A kad udjem, znaj da cu kupiti bar 2 nasa mlada igraca i istrenirati za repku...
Znas sta mi nije jasno:Sta ti imas protiv mene????Ne znam za Goluba, ali kazem ti, vec tri sezone treniram samo bekove, i imam stvarno izvanredne uspehe, za tebe nedostizne u tome!!!Uzimam 6 miliona po sezoni samo od treninga!Pa ja igram oko 2.5 sezona(nije pune 3) a ti 6 sezona, pa sam do pre neku nedelju imao bolji tim od tebe!Sada sam vec rasprodao neke igrace, i doveo mlade i neke pare cuvam, jer je to u III ligi neizdrzivo!Ti si bre za sto osamnaes klasa losiji od mene!
I 100% se slazem sa onim"to sto je neko 1. ne znaci da je bolji od 100."ukoliko se ovo odnosi na menadzere!Tim koji je prvi je bolji od 100., a menadzer moze biti a i ne mora!Pa samo debil, koji je poceo pre 10 sezona, nema tim vredan preko 50-60M!Samo debil!
Pa pola prve lige trenira igrace koji su stari preko 24 godine!Oni bre i ne znaju koliko treba mladom igracu da skoci skil.Toliko o njihovom znanju vezanom za trening!
I jos nesto, ja sam ovde da pratim igrace!Evo na primer Marko Car(stvarno me iznenadio svojom konstatacijom). je sinoc dobio poruku od mene!Jutros sam saznao da on tog igraca uopste ne trenira!E o tome ja treba da obavestim koroora!Ne moram ja tebe sada da ucim kako da treniras, ali mogu da proverim da li ga treniras(mozda ne kao marko), ako ne da se udomi kod nekog drugog ko bi hteo da ga trenira itd...Vise informativno...A kod IV ligasa bih imao drugi stav...Njima je vec pomoc preko potrabna!

Takodje, ja sam jos pre dve sezone pomagao Jarleyu, toj staroj garnituri, isto kao sto sada pomazem kotoru!I to dok sam jos bio IV liga!Tako da nema potrebe da dajes kotoru nikakav minus, jer bilo kom novom selektoru, koji bude dosao, ce biti potrebna pomoc i III i IV ligasa!Tako je bilo, tako ce i biti!!!

Ne mogu vise, imam sutra test idem da ucim.Raspravljacemo se sutra, ako uopste ima neko nesto da doda...

P.S Ako ste pazljivo procitali ovaj post, mislim da vam je bilo dovoljno da izvedete zakljucak!Svi imaju svoja misljenja, ali trebamo se sloziti sa time da kotor radi ispravno, kao sto su i radili Jarli, flavius i ostali!I ja cu pomoci svakome kome moja pomoc bude bila potrebna!A ovakvim mentola je bilo i bice...Njih treba zaobici, i ne odgovarati im...

P.P.S Ja ne znam da li su ova 23 igraca, koje sam dobio na spisku, svi potencijalni reprezentativci?!Ali ako jesu, ja nisam zadovoljan!70% njih ima platu 10k(nivo 19 godisnjaka).Dvojica po 17-18(tu spada veselajkov igrac, koji je vec MNOGO zaostao da bi bio the greate), jedan od 21k(tu i tamo), i jedan koji oskace-Mihajlo Budimcević plata 32k, ali potencijal zvezda.:( Verujte da su skilovi kao i plata.I tu je Gvozdenovic koji je stvarno dobar, i od njega ce biti nesto(sa mog drafta m

Last edited by no Frks at 4/16/2010 5:11:16 AM

This Post:
00
138124.245 in reply to 138124.244
Date: 4/15/2010 11:14:37 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
peki, priznaj da si platio profesorici da ti napise ovaj sastav :p

I 100% se slazem sa onim"to sto je neko 1. ne znaci da je bolji od 100.

u svojoj biografiji cu u buduce da pisem i "citiran jedan put" peki, pokusaj tu recenicu da pojasnis i samuraju, posto kontam da njemu jos uvek nije jasno znacenje iste

Advertisement