Chtěl bych avizovat jednu novinku, kterou chystám. Rozhodl jsem se vyhlásit "soutěž" o supportera. Bude zaměřená na trénink hráčů pro NT a supportera získá ten, kdo vytrénuje hráče, který splní stanovené podmínky. Detaily si ještě musím rozmyslet, ale bude to vypadat tak, že to bude rozděleno na 3 typy hráčů PG/SG, SF, PF/C (zvažoval jsem i 5, ale to už by bylo trochu hodně) a na 2 úrovně soutěže pro každý typ hráčů, jedna o tříměsíčního a druhá o ročního supportera. K vyhlášení soutěže chybí to, abych přesně dopiloval minimální hodnoty parametrů, které musí hráči splnit, představu mám takovou, že pro ročního budou přísnější podmínky jak v základních 10 vlastnostech, tak navíc bude požadovaná i vysoká úroveň kondice a trestných hodů.
Nicméně již nyní se můžete zaměřit ve skautingu na hráče, kteří by se případně mohli do této akce zapojit. Každopádně počítejte s tím, že i na toho tříměsíčního supportera budou podmínky takové, které zatím nesplňuje ani jeden hráč v NT (někteří se jim možná docela blíží), cílem akce je zkvalitnit NT a vytvořit ještě lepší hráče schopné nastupovat v základní pětce NT.