BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265728.235 in reply to 265728.234
Date: 1/11/2015 5:10:10 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Aσχολείται όλη η κοινότητα με το σαπάκι των 700 δολαρίων, ενώ έχει η λίστα της Α1 κάτι ευκαιρίες στα 1,4εκ...

From: stelaios

To: manu
This Post:
00
265728.239 in reply to 265728.237
Date: 1/11/2015 5:40:57 PM
Overall Posts Rated:
10001000
οφείλω να απολογηθώ για τις προβλέψεις που είχα κάνει για εσένα αρχές σεζόν. Έπεσα πολύ έξω. Και πάλι μπράβο σου

δεν οφειλης τιποτα Στελιο αφου οι εκτιμησεις ειναι εκτιμησεις
και μπορουμε να πεσουμε εξω...ειχαμε 8αρι ροστερ περυσι
και φενοντουσαν ολα πολυ δυσκολα αλλα καλα τα πηγα,το θεμα ειναι
φετος οτι με βλεπω να μην μου βγενουν τα κουκια ουτε για αυτο
και μπορει να αρχεισω και με 7αρι...

Καλά το πας εσύ. Εγώ πουλάω τον Κιρεένκο. Πέρσι 20 μέρες δεν πήρε μπιντ. Ξεκίνησε η σεζόν και τον κράτησα για να μην χάσω έδαφος. Τώρα το πήρε όμως και θα μου κάνει χώρο το salary cap. Καιρός ήταν.

Μεταγραφικά τι σκέφτεσαι τώρα? Έξω Φαουκόν και Ταριλκόφσκις, μέσα το ιταλοκτηνάκι. Τον Γκέι θέλεις όντως να τον αλλάξεις?

This Post:
00
265728.241 in reply to 265728.240
Date: 1/11/2015 5:43:09 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Είχες βάλει blank kine up ;

Εαν ναι έχεις την απαντησή σου,...εάν όχι......δεν ξέρω αλλά πάμε να την μπούμε στον Marin

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
From: stelaios

To: manu
This Post:
00
265728.242 in reply to 265728.240
Date: 1/11/2015 5:43:51 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Μπορω να ρωτησω καποιο υπευθυνο γιατι δεν πηρε
κανενας παικτης μου λεπτα συμετοχης εναντιον του γκεθο
που δεν κατεβηκε??

το blank line up σε walkover δεν δίνει λεπτά συμμετοχής στους παίκτες

το ίδιο έπαθε ο Σταύρος πριν λίγες μέρες, εξού και οι σημερινές του καταστάσεις.

This Post:
22
265728.243 in reply to 265728.192
Date: 1/11/2015 6:57:07 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
5- ΑΠΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ SUPER ΛΙΓΚΑΣ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΑΝΤΕΓΚΛΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΕΤΣ ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο DON ROTONDO. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ Α1 ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ 7Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο DON ROTONDO ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΙΔΗ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ...

Δεν αντιλέγω!!!Μπορεί ο Δον Ροτόντο να είναι ο εντιμότερος μάνατζερ που υπάρχει (η προιστορία των αγώνων του με τον Μάτσα βέβαια είναι τουλάχιστον ύποπτη)!Αλλά εγώ δυστυχώς δεν ήμουν στην Α1 τόσα χρόνια για να ξέρω!Και κυρίως κρίνω από την μετέπειτα συμπεριφορά του,που κατά την γνώμη μου ήταν απαράδεκτη!!

Είμαι της γνώμης ότι το συντριπτικά μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης το έχει αυτός που δίνει το παιχνίδι!!Όχι αυτός που το παίρνει!Είναι δύσκολο να αρνηθείς ένα παιχνίδι και μια διαφορά την οποία ο άλλος στην χαρίζει!

Αν πχ μου στείλει ενα μήνυμα ο μεθαυριανός αντίπαλος και μου πει: ''Ρε,εγώ θα σε παίξω RnG!Aν θες βάλε πρόβλεψη...'',χαζός είμαι να μην την βάλω?

Επομένως ούτε εγώ πιστεύω ότι κύριος ''ένοχος'' ειναι ο Δον!Θεωρώ όμως ότι η μετέπειτα συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή!

Το ότι για 2η συνεχόμενη χρονιά καθορίστηκε απο εξωγενείς παράγοντες ποια ομάδα θα πέσει,δεν τιμά την Α1 και τις ομάδες που συμμετέχουν!Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη,παύει να είναι σύμπτωση!

Και εμένα τα παιχνίδια των τελευταίων 2 αγωνιστικών το ίδιο μου λένε!!Και έχω την εντύπωση ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που καταλαβαίνουν τι εννοούμε!!

Και επίσης συμφωνω με κάτι που είχες πει!Σε είχα ρωτήσει τότε γιατί δεν ήξερα!Αλλά δεν μου απάντησες!Σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω:

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ....

Advertisement