Dnes budeme hrát v útoku Run and Gun a v obraně 2-3 Zone. Vypadá to, že soupeř má pár lepších hráčů pod košem, ale vnější hráče by neměl mít tak kvalitní, proto jsem zvolil uvedené taktiky. Cokoli jiného než výhra by dnes bylo velkým zklamáním a velkou komplikací v postupových ambicích.
Dnešní sestava:
PG - Jíša/Portavales//Přenosil
SG - Teplanský/Cuina/Přenosil
SF - Žáček/Penabad/Přenosil
PF - Noya/Zongor/Banobre
C - Vach/Zongor/Banobre
Nominoval jsem tedy pouze 11 hráčů. Ještě jsem chtěl podkošovou čtveřici doplnil Slezáčkem (ale zatím mi neodpověděl jeho majitel, tak nechci nominovat hráče, u kterého nemám informace o jeho dalším rozvoji). Ale věřím, že to nominovaní hráči zvládnou i ve čtyřech.
Kromě Banobreho tvoří sestavu vesměs prověření hráči, kteří už minimálně jednu sezonu (někteří i více) odkroutili v U21 nebo NT.
Na vnějších postech jsem ještě zvažoval další hráče, zejména Junga s Žaludem, kteří nejspíše (pokud budou ve formě) budou mezi prvními hráči, kteří na další zápasy U21 posílí.
A pak je tu spousta dalších, kteří mají taky naději U21 posílit. Jestli ji dostanou bude zálěžet jednak na jejich vývoji a formě a taky na tom, kde nás v závislosti na formě a zraněních bude v U21 tlačit bota.