Evo, da se javim i ja kao svojevrstan 'krivac' za sve ovo :)
Kao prvo, utakmica je bila strašno izjednačena, jer smo i mi igrali TIE, tako da su obje reprezentacije bile u istom položaju...
Drugo, kažete da Bill nije pogodio obranu, a jesam li je ja onda pogodio??? Ja sam stavio čovjeka na Look Inside, kakva glupost!!! A opet smo pobijedili, čudo!!! Znači, nećeš svaki put dobrom taktikom pobijediti... Jednako kao što je Bill pogriješio, pogriješio sam i ja... Ja sam s Punoglavcima (rijetko, doduše) znao izgubiti igrajući Run & Gun protiv 2-3 zone, a to se po 'pravilima' ne bi trebalo događati... Svi zaboravljate na jednu stvar, individualnu izvedbu igrača... Ja ne pamtim kad je Birnas Telalović onako dobro odigrao...
A za sve koji govore da BiH ima lošu reprezentaciju, pa ne znam... Nismo u rangu najboljih, ali daleko smo i od najgorih... A opet, tvrdim da je Jasmin Begzadić među 10 najboljih PG-ova u igri, Sejdef Buden je izrazito dobar šuter, Miroslav Karapandžić je odličan centar... Ne znam kakvi su kod vas SG-ovi, ali ja sam ovog svog početkom ove sezone izbacio iz NT, jer dolaze mlađi:
Jump Shot: prominent Jump Range: strong
Outside Def.: prominent Handling: respectable
Driving: respectable Passing: inept
Inside Shot: awful Inside Def.: awful
Rebounding: pitiful Shot Blocking: average
Stamina: pitiful Free Throw: average ↑
Experience: awful
Tek toliko da vidite da nismo toliko slabi... Možda i nije najjači šuter, ali malo koji SG ima takvu obranu...
I da se niste više svađali, jel vam jasno? Nemojte da se opet vraćam :)
Last edited by Bevzil at 5/30/2008 2:11:12 PM