Tak jsem provedl aktualizaci databáze hráčů 22 let a starších (všechni mladší jsou plně k dispozici U21) a rozdělil jsem je do 3 kategorií (hráči jsou řazení tak, jak je mám řazené v databázi, že je někdo dříve v seznamu a někdo později nemusí nic znamenat):
1. téměř jistá reprezentace v této sezoně (zhatit to může jen zranění a jiné nečekané události)
Žalud, Portavales, Holub, Kubeš, Žáček, Slezáček, Banobre, Vozka
2. šance na reprezentaci v této kvalifikaci
Marvan, Matějček, Tourís, Vovcík, Zeman, Šrámek, Přenosil, Odstrčil, Klíma, Kalcík, Volf, Večeřa, Lindner, Bogác
3.šance na reprezentaci v delším horizontu (tzn. nejdříve po této kvalifikaci - ale tam do toho mohou promluvit ještě 21 letí hráči)
Šilhavý, Lorenc, Šimák, Hálek, Baran, Salaba, Němeček, Jelínek, Vala, Solcanský, Schmid, Jedlička
Zbytek hráčů, které jsem měl v databázi nepovažuji pro reprezentaci pod mým vedení za perspektivní, ale některé dále eviduji, kdyby mě někdy nahradil někdo s jinou koncepcí.
Rozdělení do těch 3 skupin je jen orientační, určitě se někdo ze skupiny 2 objeví už v pondělní kvalifikaci. Naopak 100% nemůžu vyloučit, že někdo dobře trénovaný ze skupiny 3 nepředběhne hráče ze skupiny 2.
Během zítřka oslovím manažery ohledně tréninku, abych měl přehled, kdo bude jak trénovaný.
Last edited by rwystyrk at 1/1/2010 2:12:40 PM