Ta dejstva razumem, ampak ravno tu pride v veljavo 2-3 obramba, ki nekako malo prizanese nekoliko nižji obrambi (oziroma naj bi, na podlagi stvari in vodičev ki sem jih bral). Obenem še vedno ne razumem kako je lahko center imel samo 15 metov?? Medtem ko je branilec vrgel 21x? In to pri igri pod koš.. Poleg tega pa, moji treniranci kljub vsemu imajo obrambo okol 10~, kar je dokaj solidno, oziroma vsaj ni katastrofalno, ko igrajo proti 15k~ igralcem. In v tem niti ni težava, saj nihče od njegovih igralcev ni imel meta čez 50%.. "težava" je v tem da sem v igri imel dva igralca z 8-9 pripravljenosti, eden je imel met pod košem 19 in vrgel vsega 15x na koš, drugi pa za zunanjo pozicijo izvenserijski met pod košem (res zelo zelo zelo močno dvomim da je njegov play imel več kot 15 obrambe pod košem..) in met iz razdalje tudi 18~, pa je metal daleč najslabše v celi sezoni.. obenem pa manjkrat kot nek branilec v rotaciji.
Tega ne razumem - organizator in branilec pri igri pod koš zmečeta skoraj 50% vseh metov, medtem ko center z 19 šutom po košem vrže 16% vseh žog.. kje je tu logika?!
Malo v pomoč ,če ti igralec met z razdalje 18 slabo meče spremeni taktiko. Glej govorim na pamet v tej igrci včasih igralec bolje igra na drugi poziciji mu bolj leži čeprav se po skilih na prvi pogled ne vidi. Čeprav velja splošno mnenje ,da igralec pri organiziranem napadu ( bolnik ali patient) najbolj meče tisti ,ki ima najvišji met pa logika pove ,da ima tak igralec največ možnosti ,da pride do izraza če igra na krilu!!!! Torej , če mi ne verjameš daj ga na nepomembno tekmo na krilo igrat pri taktiki organiziran napad in se čudi....
Lahko ,da sem se zmotil kajti ponavljam pri tej igrci včasih igralec (seveda center na organizator igre vedno slabo igra) ,ki je oi , ki ima podobne skile kot krilo le na centrovskih skilih malo slabši rojen ,da igra kot krilo le prejšni lastnik ni tega opazil in rastura čeprav nima natreniranih skilov!
Torej daj taktiko organiziran napad ter tega igralca na krilo in če ti bo dobr oziroma odlično igral ga daj skoz na krilo četudi ti cel forum to odstvetuje. Na OI B poziciji se drenata dva v Centru krilnem centru zopet dva Na krilu obeh straneh pa samo EDEN! lp