ne pljujem te zbog izgubljene utakmice, u taktici moze da se slozimo ili ne, pljujme te zbog onoga sto sam napisao i golubu. Ne mozes da u sred mandata kazes necu da vodim racuna o klincima, da ne zakazujes prijateljske, da ne postavljas naloge, da dan pre utakmice objavis na strani repke taktiku koju ces da igras i posle da kazes salio sam se, da ne procitas pravila i time srozavas entuzijazam i pri tom da nam kazes da smo nesto naucili ove sezone. I sad kazi ko je bolid?
pljuvao si me zbog taktike, pljuvao si me zbog izgubljene utakmice. čisto da se zna.
nemam vremena za klince. ja sam odgovarao na 15 postova dnevno. vodio računa o 40-ak igrača od 18 godina. nemam više vremena za to. ako neko hoće time da se bavi super. ako neće opet super. prihvatio je asirko, šta je tu tvoj problem? ti ionako nisi ništa radio dok si bio selektor. napravio jednog grubora za 4 sezone i to što si dao trbazziju 2 saveta. ja sad u ovoj sezoni radim ono što si ti radio sve 4 sezone.
prijateljske nisu bitne, to i sam znaš. ovo za taktiku sam ti objasnio kad je bilo priča o tome. a ovo za entuzijazam jesam kriv, ali sam već rekao da nemam vremena za repku i mislio sam da mi je jarley dao tačnu informaciju. nijedan igrač nije bio izbačen iz repke tog dana dok nisam dobio odgovor. ali smešno je što niko nije spomenuo njegovu krivicu, nego mene pljujete. ali ja sam navikao, možete slobodno...
nisam te pljuvao zbog taktike i izgubljene utakmice, vec sam te pljuvao zbog nacina odnosno zbog stvari koje su prethodile tome, a koje tebi kao ni prijateljske nisu bitne.
Naravno, ja stvarno nisam ni qrcem mrdnuo 4 sezone, zato sada sve ovo mnogo lako prihvatam.
i cisto da se zna, ja trbazziju nisam dao ni jedan savet, jer je on sam skapirao kako treba da se radi, ja sve sto sam uradio po tom pitanju je da sam mu mozda samo potvrdio da tako treba da se radi. A u periodu dok sam ja bio selektor bilo je takvih kao sto si ti, koji su rokali trening na dve pozicije i posle se pitali zasto im igraci ne igraju u reprezentaciji.