BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
271858.236 in reply to 271858.235
Date: 10/22/2015 1:59:56 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
Opušteno Dumba, ipak je daleko bitnije osvojiti II ligu, nego kup.
Mislim, ajde B3, to smo već apsolvirali da je nebitno takmičenje, danas sam još nešto naučio, mada je on to već pokazao, koliko god ljudi želeli ili ne da vide, šta misli o kupu u 1/2 finalu...
Lepo čovek reče, ja mu nisam rival, ne samo da mu nisam rival, već nisam ni u listi 10 najljućih rivala, prosto neverovatno
Šta li tek misli o Širetu i Ali, kad su mu oni top prioritet, znajući kakvo ima mišljenje o meni, ne baš bitnom faktoru u njegovoj BB karijeri...
Uz sve to, zamisli kad Tuna krene da experimentiše i odstupi od mode da ne igra sa "ne prevelikim" platama?
1mil plate, ma to je p*čkin dim, kad krene pravo experimentisanje, biće cirka 2mil...
E da, ovaj trofej je osvojen najviše zahvaljujući bratu Matiji, kako i na koji način, sigurno će se naći obrazloženje

This Post:
00
271858.237 in reply to 271858.232
Date: 10/22/2015 2:02:15 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Cestitke protivniku na zasluzenoj pobedi, rutinski kao sto sam se i plasio da ce da bude.

Uzivao sam u utakmici od pocetka do kraja, posle duzeg vremena, verovatno vise od 5-6 sezona da sam mogao nesto i da naucim iz neke klubske utakmice. Jedinstven tim sam sastavio, moglo je dosta toga iz njega da se nauci, ipak nije bio dovoljno dobar za pobedu.

Uskoro opsirnije, imam zelju malo o svom timu i ambicijama da napisem sad kad nemam vise sta da krijem

This Post:
00
271858.239 in reply to 271858.237
Date: 10/22/2015 2:07:31 PM
Overall Posts Rated:
740740
Uzivao sam u utakmici od pocetka do kraja, posle duzeg vremena, verovatno vise od 5-6 sezona da sam mogao nesto i da naucim iz neke klubske utakmice.

Prvo, ne pise se KLUBSKE, vec se pise KLUPSKE. Imas na google-u ako meni ne verujes.

Drugo, ti si bas neki mazohista. Pazi covek uzivao i u trecoj cetvrtini gde je doslo do zestokog guzicenja, ali bas zestokog. Ili si ti neki momak iz zestokog kraja koji voli grubu igru.

Trece, ladno se nisi obratio njemu direktno, vec si cestitao onako u masu. Ccccccccccc

This Post:
00
271858.240 in reply to 271858.237
Date: 10/22/2015 2:15:12 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
Hvala čestitkama, cenim iskrene čestitke.
Nisi imao sreće, namerio si se na pogrešnog u finalu

This Post:
00
271858.241 in reply to 271858.238
Date: 10/22/2015 2:21:13 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
Cestitke na osvojenom trofeju
Izbacio si cetiri najbolja tima ove sezone, nakon tebe, nisi imao lak put do finala te si zasluzeno uzeo kup. Svaka cast!

Ubedjen sam da ces jos lakse do BBBa, a i dalje tvrdim da je konkurencija slabija nego prethodnih godina. Bolji igraci dolaze sa sezonama i to je normalno ali ne moraju i bolji menadzeri. To naravno ne umanjuje tvoje uspehe tamo, mislim da ubedljivo najbolje vodis tim u okviru tog takmicenja, zamene igraca i kupovine u pravo vreme, rukovodjenje entom, odnos skilova i plate u timu itd. Jednostavno, neki menadzeri koji su na tvom nivou znanja, imaju neke druge prioritete nakon prethodnih uspeha. To je i normalan ciklus, tako ces verovatno i ti uskoro.

Svaka cast jos jednom, zaista dominiras.

Hvala Ivko, niko me nije, do sada, tako nahvalio, još ću da se i uobrazim
Jasno ti je kada i kako sam ja krenuo sa mojom strategijom, sada mogu već slobodno da kažem da sam je prvi osmislio u B3.
Niko pre mene nije imao tako jedinstvene igrače, imao sam želju da budu još atipičniji, milion razloga je zašto to nisam ispoštovao...
B3 je jedinstveno takmičenje, ja sam se, iskreno, najviše pribojavao Kanađinana, zatim Španca, kad ono...ispadoše juče obojica...
Ne znam snagu Amera, vidim da, od početka knock out faze, svi njega vide kao glavnog favorita, red je da im pokažem da greše
Što se ciklusa tiče, svaka čast vama, ne znam odakle crpite energiju posle silnih sezona.Već sam pisao, da nije braće i onog lika iz obdaništa, ja bih odavno batalio BB.

This Post:
00
271858.242 in reply to 271858.241
Date: 10/22/2015 2:55:12 PM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
414414
Čestitke na osvojenom trofeju.
Kao što bi jedan od buraza rekao - očekivano...

... a ja bih dodao još i rutinski.

From: Ogi

This Post:
00
271858.243 in reply to 271858.241
Date: 10/22/2015 3:07:45 PM
Overall Posts Rated:
172172
cestitke i od mene na osvojenom trofeju , a i Tuni na borbi u finalu. :)

This Post:
00
271858.244 in reply to 271858.243
Date: 10/22/2015 5:12:47 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Cele sezone imam zelju da napisem nesto o svom timu, ali nisam smeo da ne bih otkrivao karte. Dosta menadzera je znalo (ukljucujuci i mog protivnika u kupu) da necu praviti tim za LI jer je meni to dosadno. Posle 15 sezona dominiranja te taktike, imam utisak da svi znaju kakav tim treba stvoriti i red je da neko uradi nesto drugacije.
Moj plan je bio sledeci: Da dovedem na PG/SG/SF sutere poput Kaiyu-a i Jugovca, a na PF/C blokere sa dobrim sekundarcima, pa da mogu u napadu da igram neutralne i spoljne napade odlicno, a u odbrani 3-2 ili 4+1 zonu.
Imao sam dosta srece sto su se Kaiyu i Hakkinen pojavili na listi jer takvi igraci se stvarno retko vidjaju. Morao sam obojicu da dovedem i pocnem sezonu sa malo vecim platama i malim kontigentom igraca, al to mi nije bio problem jer sam imao i dalje pristojan budzet. Zbog treninga Vidica nisam mogao da treniram formu, pa o prvenstvu nisam mnogo razmisljao i predavao sam redovno meceve.
Tokom sezone sam trebao da dovedem 2 centra, oba blokera sa odlicnim sekundarcima. Trazio sam ih i po mailovima, po reprezentacijama, raspitivao se, i nisam uspeo da ih nadjem. Jednostavno, takvi igraci su previse retki. Tek se pre par dana pojavio vrhunski SB centar (Jaggermaister) ali tada je vec bilo kasno da ga dovedem.
Pojavio se na listi Harte koji ne stoji previse dobro sa ID i SB, al bar je imao RB i JS, pa sam njega doveo.
Trazio sam do kraja jos jednog centra sa bar solidnim SB i dobrim sekundarcima, ali se nije pojavio. Na kraju sam odlucio da prebacim Hakkinena na PF i dovedem jos jednog beka.
Ostala mi je sedmocifrena cifra na racunu jer nisam ni imao na sta da ih potrosim

Nisam imao puno utakmica u kojima bih isprobao sve taktike koje sam zeleo. Uspeo sam da isprobam 3-2 i 4+1 zonu, ali kao sto sam i mislio, nemam dovoljan SB da bi to funkcionisalo kako treba. Coveka sam tek protiv Ogi-ja isprobao i na kraju sam to i odigrao, tesko je sad provaliti dal sam pogresio ili ne.
Sto se napada tice, odmah sam znao da je Princeton najbolja opcija i to je bilo poprilicno ocigledno, Mario je to provalio: (87480129)
Druga opcija je bila Patient sa Kaiyu-om i Jugovcem na PF i C, ali Jugovac nema veliku ST a ima i losu formu ove nedelje (mali DMI) pa je ta opcija propala.

Utakmica je bila sjajna za gledanje, iako je sve vec bilo reseno sredinom 3. cetvrtine, moglo je dosta toga novog da se vidi. Napad mi je funkcionisao sjajno u 3 cetvrtine, odbrana samo u poslednjoj
Mislim da je ova utakmica pokazala da MOGU zapravo da se igraju spoljne taktike na najvisem nivou, jer ipak sam potrosio za 35% manje novca, imao za 3.6% manje plate i za 7% losiju formu. I nisam ni izbliza stvorio savrsen tim za Princeton i verujem da moze to mnogo mnogo bolje.
Zeleo sam da vidim da li toliko veliki OD (Chaperon 19, Trevellin 19, Xiaofa 20) na spoljnoj liniji, moze da se probije, i pokazalo se da nije nemoguce. Nisam izgubio utakmicu zbog loseg napada, vec zbog loseg skoka i odbrane.

Do pre par sezona se moglo naci veliki broj sutera na listi, sada ih nema. Sadasnji igraci na listi su krenuli trening pre 10-15 sezona, tada nije postojao gdp, LI je bio dominantniji neko ikad, a JR i SB su kostali previse. Tako da treba ocekivati kroz 4-5 sezona da se pojave malo drugaciji i cudniji igraci na listi.
Meni je cilj da napravim bar 2 sutera, koji ce biti poboljsane verzije Kaiyu-a. Racunam da ce biti SB centara i da to ne moram da treniram, a i nikad nisam trenirao bekove

Nzm kada cu sledeci put u borbu za trofej, verovatno bih mogao naredne sezone da imam malo jaci tim od ovog, al ne verujem da bi mi bilo zanimljivo ako ne bih nasao centre kakve zelim.
Takodje, planiram da se prijavim za selektora na kraju sezone i ako bih postao isti, sigurno se ne bih upustao u borbu za trofej u naredne 2 sezone

This Post:
00
271858.245 in reply to 271858.230
Date: 10/22/2015 5:14:00 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Ne pricas sa burazerom o bb-u koji ti je bitan (sam si to rekao izvini sto nema quote), a i njemu je bitan.

Gde sam to napisao da mi je bb bitan? Ovo je igrica i za mene je ovo hobi, pobedjivao ili gubio treba da uzivas u igrici jer u suprotnom...koja je poenta igrati je.

Igras protiv coveka koga niti postujes niti volis, a nemas zelju da ga oderes.

Vecu zelju bih imao da oderem Markovica ili Ivka sa kojima imam sjajan odnos. Kao sto sam napisao, sa Siretom i Alom sam igrao do sada najveci broj zanimljivih meceva, posle toga sa Ivkom, Markovicem, Kanetom, Revanom, Dumbom, Netsom, Gomeljskim... Sve njih bih radije voleo da oderem nego danasnjeg protivnika. Razlicite su stvari rivalitet na forumu i na terenu, bar meni.

Ovo je vrh, 1mil se definiše kao " ne prevelike" plate? Kakve li su onda velike?

Velike su mi od 800k-1m, 1-1.2m su mi prevelike, preko 1.2m mi je suludo. Mada sve zavisi od tima do tima. Meni ovo moje nije preveliko jer ne placam dodatni porez, posto sam Branezca i Vidica doveo sa ukupnom platom od 10k, a sada imaju skoro 200k.

This Post:
00
271858.246 in reply to 271858.244
Date: 10/22/2015 5:32:16 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
Lepo je što si pokušao nešto drugačije, kako ti kažeš, samo si zaboravio na činjenicu da dosta timova svoju igru bazira na spoljnim napadima, ponajbolji primer ti je dao Ala, iz B3.
Što se SB tiče, imaš primer iz prošlogodišnjeg finala, gde su Fincu redom igrač imali SB 15+, pa čak i oni koji kreću sa klupe.
(78440926)
Ovo ti je odličan primer za tu zonu.Svi njegovi igrači su imali enorman SB, a ja sam ga dobio sa 6 igrača, na gostujućem terenu, Grganović je tada izlazio iz povrede i bio u formi 6.
Što se spoljne taktike tiče, svakako da daje rezutat, samo je treba pametno izabrati.
Nemoj da te buni utakmica, engine je tako projektovan, naročito kad tim, koji gubi, napada spolja.
Recimo, pogledaj moju i Dumbinu utakmica od pre par sezona, mislim da je kup bio u pitanju.Vodio sam 25+ na kraju 3/4, na početku 4/4 su mi ušle rezerve, Dumba smanjuje na 15ak razlike, ulaze starteri i on nastavlja da smanjuje razliku, čini mi se do -5 i njegov posed, na kraju sam dobio oko 10...
Poučen iskustvom, a bilo ga je dosta, na LCD, iako ne ulaze rezerve, igrači spuste gas na +20...
Iskren da budem, a da ne deluje prepotentno, nisam brinuo nijednom za rezultat čim sam video koju taktiku si stavio.

Advertisement