Hocam yapmayın , ben ve ekibim saha içi ile sadece kendi takımımızla ilgileniyoruz, bizim için söylenenler gerçek dışıdır :)
Istiyorsaniz diğer menajerler ve takımları hakkında yorum yapayım, :) Tabii gerçekleri duymak hoşunuza gidecekse yaparım sorun değil...
Gelelim KIDI hocama "Jokzilla koçu saha dışında da benden daha profesör olduğundan kaybettim ona karşı" demis,
Sana uyguladigim taktiği yazayım, senin en etkili oyuncun UF de ki. Dedelerden birisi ama onun benim osmanlı torunu karşısında savunmada pek şansı olmayacağını düşünüyordum, o şekilde de oldu, savunmada Penca UF ni savunacaktı, osmanlı torunum KF yı savunacak oradan sayı yiyeceğini düşündüm ama savunma ribaunt sıkıntısı geçmeyin diye 2 3 savunma yaptım, penca 8 , latif 13 ribaunt ile tamamladı, ( 52-31) ribaund oldu sonuçta. Asi çocuk Joly gerekeni yaptı. Hücum ise sorun olmayacağını biliyordum, Penca- osmanlı torunu Latif ve at avrat yunan guard Nikos ile fişini çekeceğini biliyordum. Sen şimdi diyeceksin 9 fark olmuş diye , daha fazla olması gerekirdi kısmet.
Her maçın bir hikayesi vardı, bu da buydu. KIDI hocam sana saygım sonsuz
Last edited by Nando De Colo at 3/25/2019 1:35:47 PM