BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122394.237 in reply to 122394.236
Date: 12/20/2009 1:23:30 PM
Overall Posts Rated:
22
Sve se racuna...ne samo ko je bolji menadzer.
A ako cemo i po tom parametru, mislim da je Kotoor bolji menadzer od preostala 2 kandidata, a to ce shvatiti i svi ostali za neke 2 sezone.
I podrzao bih onaj citat sto stoji kao Samurajev potpis: "Ne mora da znaci da je 1. bolji od 100.!!!"
Ko razume sta sve utice na to ko je koji na toj lestvici, shvatice.

This Post:
00
122394.238 in reply to 122394.237
Date: 12/20/2009 1:26:18 PM
Overall Posts Rated:
00
Hahahahahahahah, samurajev status. Mislim da on nije bukvalno to mislio...
A po kom kriterijumu mislish da je kotoor bolji od preostala 2 kandidata?

This Post:
00
122394.239 in reply to 122394.238
Date: 12/20/2009 1:35:31 PM
Overall Posts Rated:
22
Zato sto poznajem njegov sistem rada i uporedio sam ga sa sistemom rada ostalih I-ligasa.

This Post:
00
122394.240 in reply to 122394.233
Date: 12/20/2009 1:36:58 PM
Overall Posts Rated:
5757
I na kraju opet dolazimo do onoga sto sam rekao negde na pocetku. Bilo ko od kandidata nesto da napise, samo ce se ponavljati.
A lepo sam pricao da je nacin funkcionisanja strucnog staba, ne da jedni te isti ljudi budu u njemu, nego da se vremenom ubacuju novi, koji ce nastaviti DA RADE, jer vecina nas ce se smoriti ovime. Meni se upravo to desilo, gubim volju za ovim. A kada u strucni stab prikljucis neke nove ljude, oni ce se tu nauciti kako sta funkcionise, mozda ce dodati neke svoje novine, modifikovati nesto, oni stariji ce se zbog prezasicenosti polako povlaciti, a noviji preuzimati stvari u svoje ruke i sigurno nece, kada budu izabrani da vode reprezentaciju, da cine neke pocetnicke greske. U tome je najveca poenta strucnog staba.

i na kraju opet dolazimo do toga da niko nije govorio da je stručni štab loša ideja! i niko vas nije ni kritikovao zbog lošeg rada, nego zbog lošeg odnosa sa ostalim korisnicima!
jedini si ti pokušao da afirmišeš repku, ali to tad nije uspelo! ja bi pokušao to ponovo da uradim i da dam svakom šansu da kaže svoje mišljenje, pa makar ono bilo skroz pogrešno i skroz protiv mene! ne kažem da ću uspeti u tome, ali ovde vidim dosta ljudi koji su zainteresovani za tako nesto!
inače ne bi se ni kandidovao da sam kod drugih kandidata video pokušaj afirmacije repke, kao što sam to video kod tebe!

umorih se i ja malo od svega ovoga, odo malo na fudbal! ljudi su valjda shvatili sta su kandidati imali da kažu, pa nek glasaju! nadam se da će, bez obzira ko bude pobednik, repka nastaviti uzlaznom putanjom i da će atmosfera oko nje biti bolja!

ZAR TO NIJE DOVOLJNO??? Zar treba svi da izginemo u pokusaju da za rukav dovucemo desetak ljudi na forum??? Ili da ubedjujem neke da zbog loseg odnosa sa nekim, njegova reprezetacija nije nista manje njegova??? Znas kako, nekako i mozda jedva cekam da vidim da si dobio na izborima, jer tada ces se uveriti koliko terasa moze da bude neogranicena zar razliku od nekih ljudi.
I znas sta, malo mi sad sa ovim "ja bih pokusao ponovo" i ides na nervni zivci :) Kao da pricam zidu. i ne samo sad tebi, nego zadnjih sezona svima vama. Ajde procitaj moj prvi post od danas, onaj podugacki, ono pod 2. Nema svrhe forsirati, pokusavati da uspes da "afirmises" repku i da je priblizis nekome, to je uzaludno prosipanje energije. To treba da dodje samo od sebe, i svaki menadzer treba da se priblizava reprezentaciji, a ne ona njemu.
Ako postanes selektor, okrenes se lepo individualnoj saradnji sa menadzerima, putem bb maila, skypa ili kako god, sve ostalo je suvisno, jer tebi ne treba ljudi koji ce da ti pricaju i koji ce da ti mudruju po forumu, tebi prijatelju trebaju ljudi koji ce da rade, koji ce da treniraju igrace, koji ce da skautuju igrace, da komuniciraju sa vlasnicima, a ti kao selektor treba to da samo malo organizujes i da pazis da neke stvari ne izmaknu kontroli sto se tice igraca. I zato mislim da je sasvim pogresno da neko individualno izlazi na izbore, jer ne moze sam ovo sve da odradi, vec mora imati neki tim koji ce stajati iza njega.

This Post:
00
122394.241 in reply to 122394.234
Date: 12/20/2009 1:40:25 PM
Overall Posts Rated:
5757
Pa repka ce svakako nastaviti da ide uzlaznom putanjom, niko valjda nije lud da prekine neki kontinuitet koji se pokazao kao ispravan i plodonosan, te stoga zaista nema potrebe da se bilo ko oseca prozvanim iz SStaba kada je rad repke u pitanju.
Evo, ja sa GM-om nemam nikakve odnose, ne volimo se, ja njega ne mrzim, on mene mozda mrzi, nije ni bitno, ali ja mu evo javno kazem shefe, svaka cast na dosadasnjem radu, nemam nikakvih preteranih zamerki, to je ispravan put kojim se vodi reprezentacija.
ALI, kandidat Kotoor je izneo neke teze za koje ja prepoznajem da su interesantne, i da mogu doneti boljitak reprezentaciji, takodje sam od kandidata Superstar cuo neke interesantne stvari, dok od kandidata BG Samuraj nisam cuo nista konkretno.
Ko god od njih trojice da pobedi repka ce nastaviti uzlaznom linijom, i ne bi valjalo da bilo ko od sadasnjih najboljih menadzera u Srbiji(citaj SStab), napusti vrsenje te duznosti, jedino sto taj SStab mozda nece funkcionisati kao sto danas funkcionise, vec na neki drugaciji modifikovan nacin koji svakako nece umanjiti njegovu funkciju, jer je neminovnost da on postoji.

Je li majke ti, koje su to teze??? Jedino sto je kotur izneo je poboljsavanje komunikacije sa menadzerima. Pravo da ti kazem to i nije bitna stavka. Mnogo mene briga sta ce na forumu da se pise, mene mnogo vise interesuje sta ces ti meni da kazes o planovima za tvog igraca kada ti ja posaljem bb mail. A sta ti imas da mi kazes o nekom tvom igracu???
Nema uzlazne putanje!!! Nema boljitka!!! Bolja komunikacija na forumu nece donete boljitak. Naravno da je pozeljna radi mozda bolje atmosfere, ali nema nikakvog direktnog uticaja na reprezentaciju.

This Post:
00
122394.242 in reply to 122394.238
Date: 12/20/2009 1:43:34 PM
Overall Posts Rated:
872872
Sramota je sto napadate kotura samo zato sto ste videli ozbiljnog protivkandidata! Prvo ste napadali superstara,a sada cim podrze nekog drugog vi ga napadate. Par likova ga podrzava samo zato sto su se pokacili sa GM-om,ali to su 3-4 lika. Vi ste najavljivali ubedljivu pobedu,tako da tih nekoliko glasova ne bi trebalo da promene nesto...Da se kotur nije kandidovao,ja bih sigurno podrzao Samuraja,ovako zelim da neko drugi dobije sansu.Meni je zao sto sam u istom kosu sa nekim likovima koje repka ne zanima,ali ima takvih glasaca i na drugoj strani...
Ako se Flavijus sledece godine kandiduje,sigurno ce dobiti moj glas,ko god da mu bude protiv kandidat,svi ostali su mi jednaki,zato sto on ne moze da se poredi sa ostatkom ss...

This Post:
00
122394.243 in reply to 122394.239
Date: 12/20/2009 1:44:04 PM
Overall Posts Rated:
00
evo i ja cu sad da ih uporedim chaskom..

Aj ovako, necu da uporedjujem sa ostalim prvoligashima nego npr. sa mojom drugoligashkom ekipom.
U isto vreme smo pocheli da igramo, u 4. sezoni.
Ja sam ushao u prvu ligu u 8. sezoni, i u prvoj ligi sam bio 2 sezone dok nisam odluchio da batalim BB, ali sam se, evo vidite, predomislio. Kotoor je tek sada ushao u Prvu ligu. Znachi ovde sam bolji za 2, 3 sezone.
Kotoor nema ni jednog reprezentativca Srbije u ekipi, a smatram da svaki menadzher kome je stalo do repke mora barem da se potrudi da istrenira jednog barem za U21 NT. Ja imam NT beka, Samuraj ima NT playa.

Aj sad ti meni obljasni po chemu je KK Kremche bolji od samuraja?

Last edited by Zadnji Glavni at 12/20/2009 1:52:00 PM

This Post:
00
122394.244 in reply to 122394.243
Date: 12/20/2009 1:46:02 PM
Overall Posts Rated:
872872
Po toj logici,selektor treba da bude neki stranac...

This Post:
00
122394.245 in reply to 122394.235
Date: 12/20/2009 1:47:21 PM
Overall Posts Rated:
5757
Ja sam lepo pricao da hocu da budem Mod. Sadzgao bih i jedne i druge. Forum BB Srbije bi bio raj na zemlji. Doduse, nikad ne bi bili na dnu lestvice po broju prekrsaja na forumu. Sproveo bih vam ovde novi zakon o saobracaju, pa ko hoce neka vozi po propisu, a ko nece. . . . .

This Post:
00
122394.246 in reply to 122394.241
Date: 12/20/2009 1:48:06 PM
Overall Posts Rated:
22
Pa upravo ta teza koju si i sam rekao, kao i to da ce diskutovati sa menadzerima na forumu na jednom visem, kulturnijem nivou.
Meni dosadasnja komunikacija smeta, kao i nekim drugima, jer se na svaku kritiku nekulturno ophodi ka sagovorniku, u stilu "ko si ti, sta si ti", o tome necu ni da polemisem.
A neke bitnije stavke ne mogu ni da se menjaju jer je vec zilion puta ponovljeno da repka radi kvalitetan posao.

This Post:
00
122394.247 in reply to 122394.244
Date: 12/20/2009 1:48:40 PM
Overall Posts Rated:
00
E pa jebiga, stranci se nisu kandidovali ;) Mora da raspishemo medjunarodni BB kokurs za selektora.

Last edited by Zadnji Glavni at 12/20/2009 1:49:42 PM

Advertisement