Koniec rozmowy.
Miałeś przedstawić wyliczenia a nie przedstawiłeś. A ode mnie ich wymagasz.
Ponieważ tak wynika z mojego doświadczenia.
dlatego rozpisywanie jednego uniwersalnego planu mija się często z celem
To dowodzi, że nie jesteś zainteresowany rozmową na argumenty tylko chodzi Ci o atak. Brakuje Ci argumentów, więc używasz frazesów "tak wynika z mojego doświadczenia". A ode mnie wymagasz konkretów i ja starałem się je przedstawić. I ja Ciebie nie atakowałem, interesowała mnie tylko rozmowa na argumenty, ale widzę, że nie ma na to szans.
Zresztą sam chyba napisałeś gdzieś wcześniej, że przegrałeś ze mną w wyborach bo za mało mnie atakowałeś. I teraz to najwidoczniej chcesz nadrobić i jest to efekt frustracji.
U normalnych każdy bok jest plusem, zaś u "odwróconych" nie każdy.
U odwróconych też każdy skill się przydaje, wielokrotnie o tym pisałem, że każdy skill na każdej pozycji się liczyć.
O nie nie...Pisałeś o swojej mocy w kontekście odwróconych Panie "magic", a ja przy "odwróconych" Twojej mocy nie widzę.
Nieprawda. Tu pisałem
(150077.226). Pokaż w którym miejscu pisałem o mocy w kontekście odwróconych. Jeśli nie znajdziesz takiej mojej wypowiedzi to proszę nie pisz już nic.
Studiuję na Politechnice Warszawskiej
Do szkoły chodziłem jak byłem mały...
Przepychankę wygrałeś bo ja nie mam ochoty jej kontynować. Rozmowę na argumenty przegrałeś. Bez odbioru.