P.S.Može kotur da vam kaže kako sam ja postupio kada sam od njega dobio ponudu za TIE vs TIE nije davno bilo...Zašto tada niko ne reče svaka čast fino što ste nam pomogli da prodjemo dalje...Ehhh
a sto si tada prihvatio? veerovatno jer vam nije bilo bitno. a sad kad vam je bitno, aj da slazemo da pa pobedimo.
da iole razmisljate, mogli ste vi meni da ponudite TIE-TIE i ja bi opet pristao. a ovako ste morali da cekate da vam "sansa" dodje.
e vitezi moji crnogorski.
Bilo je bitno,pobjednik tog meča sigurno ide dalje poraženi ispada.Vaša reprezentacija na krilima igrača koje je flavius pripremio naša tada najslabija,a u taj meč ušla bez 2 pleja...Nisam prihvatio ali sam čoveku napisao da šta god da bude TIE neću odigrati ni u snu..On odigrao normal i naravno pobijedio ali tada se niko nije sjetio da kaže da sam vam praktično otkrio taktiku...Nego,svi ste imali obraza da pljujete po tom čovjeku koji samo želeo najbolje ali mi nemamo jer smo vas 'očekivano' ispalili za TIE...
EDIT:Sve preko TIE-a uz onaj poraz od Engleske u prvom kolu a na kraju mečevi sa Poljacima i Špancima predstvljalo bi veliki problem,zar ne?Ništa osim TIE-a nije se ni moglo očekivati,naročito uz toliku organizaciju i menadžerske kvalitete...
Last edited by DACHO at 2/22/2011 11:01:30 AM