BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Mladi Orlovi (Sezona 10)

Mladi Orlovi (Sezona 10) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
111749.238 in reply to 111749.235
Date: 10/26/2009 7:10:53 PM
Overall Posts Rated:
122122
i zato kazem da nema rada dokle god moraju da se stvaraju klanovi...hvala na ponudi
e ovde se nimalo ne slazem sa tobom a apsolutno se slazem sa flavijusom: IMA da se radi a vi slobodno pravite klanove u pauzama od posla, niko vam ne brani

Fair play!!!
This Post:
00
111749.239 in reply to 111749.238
Date: 10/26/2009 8:27:29 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252
Ljudi pored vas mi nikad nije dosadno,svaki dan sam na forumu, i sto vise postova citam sve mi je zanimljivije, i ako mislim da ste odavno promasili temu (u vecini postova) samo tako nastavite...:-) Mada mi nestale kokice:-)

Daj ljudi ovde svi pricaju samo o nekim kritikama, a niko ne daj konkretne primedbe, ili predloge, i nesto realno sto bi moglo da se uradi za dobrobit svih nas.

Ja mislim da se sa obim nasim reprezentacijama dobro radi, i verujem da ovo sada i jesu nasi najblji i najjaci igraci sa kojima raspolazemo, a ne da igraju neki preko "veze" (jer ako neko ima boljeg igraca a nije u repki neka to javno kaze!

A sto se tice iskusnijih menadzera, stvarno im se divim koliko imaju zivce i trpe svakodnevno neke pocetnike u buzzeru, koji ih verujem svakodnevno zatrpavaju mailovima o nekim skroz glupim pitanjima, koji ih jednostavno mrzi da procackaju po forumu i nadju odgovore na ista, i ja kad sam pocinjao, pre skoro godinu dana sam se po savetovao sa nekoliko menadzera, LA-Bavaria, LA-popeye, kasnije GM-Laimbeer, ASirko, pa i Flavius.. da ne nabrajam, hteo sam da vam kazem, da svi menadzere koji su nesto duze ovde, da hoce svakom ama bas svakom da izadju susret i pomognu sto je u njihovoj moci, tako da pitajte za savet, ponudite se da pomognete ako mozete, a ne samo da se zalite i da kritikujete!

PoZz svima...

From: Sire
This Post:
00
111749.240 in reply to 111749.239
Date: 10/26/2009 9:06:21 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Mislim da niko od vas van strucnog staba ne zna skilove nasih igraca... kada bi vi to videli i uporedili sa igracima koji su na tl (da ne spominjem igrace koji se cuvaju kao suvo zlato) znali bi u kakvim smo mi gov... I prestali bi sa bilo kakvim komentarima..

Jedino sto biste rekli je: Svaka cast ljudi kad vam nije tesko da odvajate vreme trudeci se da pobedimo!!!

Evo iz drugog ugla vam kazem da ne bi bio selektor ni jedne repke ni za platu!!!

Zato lepo zahvalite ljudima koji se cimaju oko ove obaveze i dajte svoj doprinos ako hocete... Ako ne zelite nemojte da zbunjujete ljude koji citaju forum. Imate svoje forume po konferencijama pa pisite sta hocete... Ili prosto nadjite neku igricu koja je tek pocela pa budite "vodje" do mile volje...

Ovde ako malo imas dara za igranje mozes za 3-4 sezone da napravis respect tim. Mislim da bi bilo fer da ljudi koji to ne postignu za to vreme prestanu da daju sugestije uvezi bilo cega vezanog za ovu igru. A kao sto vidite to nema veze sa onom poznatom: "poceli ste ranije od svih nas da igrate".

Postoji i varijanta da nemate za taj period solidan tim, ali onda mozemo samo da vas dozivljavamo kao cool likove iz BB sveta .

Pronadjite se.... Ili jos bolje, iz jednog naseg filma: "locirajte svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije" :)

Pozzz

From: Jabus
This Post:
00
111749.241 in reply to 111749.240
Date: 10/26/2009 9:37:14 PM
Overall Posts Rated:
9393
@golub
mislim da pravish dve veeeelike greshke

1. vezano za optuzbu o glasovima drugara... nasheg gm-a ich ne poznajem, mozda sam sa njim razmenio 2 poruke za ovih godinu dana koliko igram igricu, a opet sam glasao za njega... i to opet, formalno za njega, jer bih glasao za bilo kog kandidata sa kojim izadje grupa ljudi koju, iz miloshte, nazivamo struchnim shtabom... iz prostog razloga, jer za shto bolji uspeh reprezentacije, potreban ti je skup iskusnih ljudi, koji konstanto igraju utakmice sa najboljim timovima, koji umeju i da dobiju utakmice protiv igrachki jachih ekipa... takvi ljudi su, naravno, smeshteni u I i II ligu, jer su tamo najkvalitetniji timovi, a ne kod nas u III ligi, gde tokom sezone imamo 1-2 jaka mecha, pa i tu napravimo greshku (kao ti onomad u IV ligi, kao ja 100 puta u III)...

2. vezano za kritike, te zelje da budemo u top 10... igrachki, mi bash i nemamo toliko kvalitetan tim... jaki smo na pozicijama centra (ali ni tu nismo medju najboljima), eventualno na poziciji pleja... te pozicije ce biti dodatno ojachane daljnjim treniranjem centara mikulica i arsenijevica, te pleja kukoshkog... i onda nastaje veliki problem, jer smo na poziciji krilnog centra relativno slabi, a na poziciji beka i krila smo poprilichno shuplji, jer nemamo adekvatne izmene ni za prva reshenja na tim pozicijama, a ta reshenja su daleko od svetskog vrha... i onda, kad pogledash taj igrachki potencijal, shvatish da smo mi daleko od reprezentacija kalibra italije, shpanije, nemachke, poljske, amerike itd.

i u radu selektora, nije najveci problem pretpostaviti shta ce protivnik odigrati, a onda i odabrati taktiku... primera radi, kao skaut, kontaktiram menadzere potencijalnih reprezentativaca i veruj mi pozelenim zbog pisanja tih poruka, a to je mizerno za broj poruka koje razmeni selektor... ovo je igra, a selektorskim poslom postaje obaveza, te delom se gubi njena draz zbog toga - pa bi bilo jako pozitivno kad bi bar cenio to shto neko preuzima tu obavezu vec 4. sezoni, tj. godinu dana... a tvrdim ti, da bar 70% ljudi ovde, koji bi zeleli da postanu selektori, odustali bi od ove igre posle 6 nedelja od dobijanja titule selektora, jer ne bi mogli da isposhtuju tu obavezu... evo, ja prvi ne mogu da garantujem za sebe da li bi zeleo da mi ova igra predje iz zabave u obavezu, te se ni ne usudjujem da pomislim da se kandidujem :)

This Post:
00
111749.242 in reply to 111749.235
Date: 10/27/2009 4:54:42 AM
Overall Posts Rated:
178178
pa naravno da imam...al je on osnovan sa potrebom da se suoci sa ovim vladajucim...i zato kazem da nema rada dokle god moraju da se stvaraju klanovi...hvala na ponudi

Nema rada!?! Nema rada!?! Pa sta cemo mi "neznalice" onda??? Kako ce zajednica sada da nastavi bez "doprinosa" tvog, Jekila, obla, kocka i tjoshka?

Pa jedino TI ovde stvaras klanove i jedino TI nesto uslovljavas zajednicu! Ko si bre TI u ovoj zajednici da se mi tobom bavimo i da nas ti uslovljavas? Po STOTI put te pitam: sta si ti ovde doprineo osim papagajske i neargumentovane retorike protiv mene? Zar tebi TAKVOM i slicnima da ukazemo poverenje? Na osnovu cega? Kojih rezultata? Koje vizije? Kojeg koncepta?

Jedino sto ti i tebi slicni mogu da mi zamere je sto im u lice kazem istinu o njima samima i o njihovim licemernim i neargumentovanim dusebriznickim postovima inspirisanim licnom iskompleksiranoscu i ostalim neljudskim motivima!

Pa ti i nekolicina tebi slicnih ste ili lencuge da nesto pomognete ili ne znate kako da to uradite ili ste jednostavno zlonamerni i to je sustina svega! Zato me i ne volite jer znam ko ste i svima ukazujem na to. A sto je najgore, sami ste to izazvali prozivajuci me bez veze...

Dalje, sta ti pricas protiv selektora i strucnog staba? Pa pogledaj poverenje selektoru (strucnom stabu i saradnicima) -> 75%...a ja se kladim da ti u klubu nemas ni 2,5 loptice poverenja od svojih virtuelnih navijaca!

Umesto da se lavovski angazujes na svakom polju i tako steknes poverenje i respekt ti se bavis lazima i spekulacijama o mom naimenovanju! Pa ako si TI spreman da to uradis i ako je TEBI to jedini nacin da se nametnes i ako TI tako razmisljas - to je tvoja slika a ne moja! Znas kako kaze nas narod, ko ne veruje da ima postenih ljudi? (ovo je i glavni razlog zasto sam se ponovo oglasio iako sam rekao da necu...)

CITAJ PAZLJIVO i PO NEKOLIKO PUTA sta su napisali Marko Car, Jabus, Sirko i Samuraj! Ljudi su nenormalnu energiju ulozili da ti na razne nacine objasne kako treba da razmisljas! To ti je uputstvo kako da krenes napred! Opameti se i uvek si dobro-dosao.

Apelujem na sve da prekinu bespredmetne diskusije i da se svi oni koji to zele prikljuce velikom timu ljudi koji vec dugo daju sve od sebe da podignu ugled nase BB zajednice.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
111749.243 in reply to 111749.242
Date: 10/27/2009 5:31:17 AM
Overall Posts Rated:
427427
4,5 lopti.....cao

This Post:
00
111749.244 in reply to 111749.243
Date: 10/27/2009 9:18:53 AM
Overall Posts Rated:
122122
4,5 lopti.....cao
E bravo, taman sam hteo da kazem da je u tome cela poenta rasprave.
Dobro je da ste bar sad sve razjasnili

Fair play!!!
This Post:
00
111749.245 in reply to 111749.219
Date: 10/28/2009 5:16:51 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
A reci ti meni sta ti zamers selektoru i strucnom stabu?

strucni stab nigde nisam pomenuo, niti sam ikada pomenuo kako su rezultati losi... jedino na sta sam aludirao je to da da selektor "A" reprezentacije pravi nauku od ove igre, a ti si sam rekao da su entuzijazam i taktika jedino sto treba da se zna (naravno, ne bukvalno ali nije ni daleko od toga)

This Post:
00
111749.246 in reply to 111749.245
Date: 10/28/2009 5:40:54 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
A reci ti meni sta ti zamers selektoru i strucnom stabu?

strucni stab nigde nisam pomenuo, niti sam ikada pomenuo kako su rezultati losi... jedino na sta sam aludirao je to da da selektor "A" reprezentacije pravi nauku od ove igre, a ti si sam rekao da su entuzijazam i taktika jedino sto treba da se zna (naravno, ne bukvalno ali nije ni daleko od toga)

Izvlacis moje recenice iz konteksta, to sto sam ja rekao je bio ironicno ako nisi shvatio, ik odnosilo se na odredjunu stvar a ne generalno.
A da li je nesto lako ili je nauku, to svako moze da pokaze na terenu, tu je sve transparentno.
Selektora mozes da napadas za milion drugih svari sem za repku, jel ovo sto se radi sa repkom je izvlacenje 200% mogucnosti sa ovim igrackim kadrom(a drugog nemamo).
A da vise ne spemujemo temu, ovo je ovde ipak za nase mlade nade.

This Post:
00
111749.247 in reply to 111749.246
Date: 10/28/2009 6:24:58 AM
Overall Posts Rated:
5757
Ja jos jednom ovo pisem, da ne zloupotrebljavate reprezentaciju.
To sto neki imaju problema sa Cikom, kao GM-om ili kao obicnim menadzerom, je jedna stvar. A druga stvar je ono sto on radi za reprezentaciju i nemojte da sve svaljujete na repku zbog loseg odnosa sa GM-om ili sa njim kao obicnim korisnikom.

Ja mogu samo da vam dam licni primer. To sto ja nisam u dobrim odnosima sa Veseljakom, "sto ne mogu da ga smislim, i ocima vidim", kao i njegovog pulena Bircanina, to ne znaci da ne moze da saradjujemo zajedno oko reprezentacije. Ako postoji jedinstveni zajednicki cilj i dobra volja svi nesporazumi mogu da se prevazidju. Prema tome, mora svako da poradi malo na sebi.

This Post:
00
111749.248 in reply to 111749.247
Date: 10/28/2009 6:30:13 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Lepo je to sto pise, a sto je meni upucen odgovor???
Inace potpisujem to sto pricas:)

Advertisement