OK, sad sam dobio nešto jasniji odgovor od BB-Edjua...
Smatra se dopustivim ako dvije ekipe dogovore transfer po tržišnim cijenama... Znači, ako dogovore transfer za cijenu veću od tržišne, o čemu sam govorio, transfer će se korigirati... I to jednom, a ne da konstantno mijenjaju igrače...
Dakle, ispričavam se zbog dezinformacije, i iako sam ja protiv toga, ovo što radi Samuraj nije kažnjivo, osim što podliježe korekcijama transfera... Pravila tu nisu baš najjasnija, ali evo, pokazat ću na primjeru s Vehkom...
Znači, ukoliko joccy (mislim da je on) želi prodati Vehka i pita nekog korisnika s kojim nema apsolutno nikakve veze (npr. da nije prijatelj koji se ponekad logira s njegovog PC-a) da kupi Vehka, mogu se dogoditi dvije stvari... Vehko ode po tržišnoj cijeni, sve OK jer su i drugi korisnici mogli sudjelovati u bidanju, ali joccyju se preporučuje ne raditi to ponovo s istim korisnikom... Ako Vehko ode po većoj cijeni, vrijedi sve kao i prije, ali će transfer biti korigiran (npr. Vehko je prodan za 5 milijuna, a objektivno vrijedi 3, oko 1.5 milijuna će se skinuti s računa prodavača)...
Nadam se da je sad jasnije!