1. Grajek mocno zepsuty, obydwie obrony ma wysokie więc ani dobry odwrócony podkoszowy ani obwodwowy już z niego nie będzie ;-)
Tylko taka żarłoczna świnia, skarbonka bez dna ;-)
Ale coś tam można jeszcze mu uratować.
Tak jak mówiłem - wszystkie skille minimum 6, w jego przypadku 7, bo nie nabija to pensji.
A potem to już strach myśleć co z nim robić. Każde ruszenie skilli podkoszowych podbija pensję i to ostro. Jakby wszystkie podkoszowe skille podnieść o marne +2, to już się robi 200k pensji, a zawodnik dalej nie jest rewelacyjny.
Wszystko zależy ile pensji jest w stanie znieść właściciel. Jeśli jest, no to w pierwzszej kolejności podnosimy ID, a jeśli trochę rezerwy zostanie to RB.
A jeśli nie ma rezerwy to trenujemy mu wszystko co pasuje do PG a nie pasuje do PF ;-) Przynajmniej pod kątem pensji. Czyli OD, JR, HN, DV, PS. Nie ruszałbym JS, bo to niewdzięcznie nabija pensję PF-owi. A i tak JS będzie się podciągać przy treningu JR, więc trzeba się tym liczyć, nie ma sensu podciągać bardziej, bo zaboli.
2. Ostatnio mnie nie było bo udzielałem swojej mocy U21, a to wymaga skupienia, a pisanie na forum rozprasza ;-)