komentirat ću samo ovaj dio jer ostalo me se ne tiče:
Naravno moa1 to se podrazumijeva da je lik u školi prolazio 5.0 i da sve zna,on ti je nešto kao otvorena enciklopedija, pa njega nećemo ni miješati u to.
bilo je 5, bilo je 4, kraj gimnazije i 3 kad sam otkrio prave čari alkohola :))) brate moj, ne znam ti ja ni pola o BB. niti itko zna sve. to su sve samo pretpostavke i što se skužilo tijekom igranja i mislim da tak funkcionira. niti mi ima tko to potvrdit jel funkcionira. morat ću te razočarat, ova enciklopedija je vrlo štura i sažeta...
@marijoh:
a dobro za mou baš nemrem reći da je neki manager..
krvi ću ti se napit... nisam ja kriv što sam sposoban provest slabiju ekipu kroz 3 jače i 3 jedanke ko ja. niti planiro ići gore te sezone niti išta. htio uvatit doigravanje i to je to. nša kraju sam se još i prošeta kroz doigravanje što ne znam ni sam kako mi je uspjelo. jedva ih podobiva u sezoni a onda u doigravanju ih sve porazbaca. ta sezona je meni još uvijek upitnik i vraćam se stalno i tražim odgovore.
al brate marijoh, kak ću ti se krvi napit, tebi i vicku, u kompletu...:))) i to virtualno i stvarno ak se ikad susretnemo. napunit ću te pivom a onda ću ju posisat iz tebe pa s Nomadom dogovorit da njegovi ortaci se riješe leša :)))
edit:@ Michael Yordan NY:
dobio za nazadovanje 150K (što i nije neka cifra ali dobro dođe,
otkud ti to? dobiješ kitu što ispadneš. dobiješ to da ti dođe jedva 3 000 na prvu tekmu kući (unatoč pobjedi u prvom kolu u gostima. baš me zanima koliko bi ih došlo da sam prvo kolo igra kući) što je ccc. nešt preko 70k, dobiješ bug sa sezonskim pretplatnicima (umjesto 1400 dobiješ njih 561 i spušiš pare dok se ne sredi), dobiješ preživljavanje na rubu znanosti sve eto do prošlog kola kad sam konačno otišao u značajniji plus al sam ima zalihe pa me nije minus zahvatia a na to sam računa pa sam si sačuva pare (misli glava na sve). ugl, više se isplati opstat i mogo sam opstat. uspio bi da nisam se odmah htio vratit i bacio sezonu. više, puno više para se dobije ostankom tamo.
Last edited by Moa1 at 2/6/2011 3:32:43 PM