Ne govorim o taktici na utakmici, imali su taktiku da iskoriste tvoj glupi predlog i da dobiju kakvu takvu sansu za pobedu.
A sto bi on odbio da ti odigras tie? To sto on nije odigrao tie govori o tvojoj naivnosti. A to sto dogovaranje o zalaganju na utakmici ne smatras nemoralnim cinom, onda ti sinko nemas obraz. Znam da ce sad cela Srbija da te podrzi i da me ispljuje, ali svako ko na ovo gleda objektivno zna da sam ja u pravu. Zamisli, da smo izgubili, onda bi ti ovo bilo opravdanje ili ne bi ni smeo da pomenes,a? Ugledaj se na Sirka, igras posteno, pa makar izgubio.
a da li mislis da se nijedan selektor pre mene nije dogovarao TIE-TIE utakmice? e sad pazi ovako kad vec mislis da je moj predlog glup. TIE-TIE utakmice se ne predlazu da bi se izvukla korist iz same te utakmice. zar ne mislis da bi i njima koristio TIE-TIE za poljake za koje mi je receno da spremaju crunch? zasto da obojica igramo NORMAL i ostanemo istog entuzijazma, kad bi TIE-TIE ostavilo nas u istom odnosu na samoj utakmici, a obojica bi imali benefite od toga za naredne utakmice. ali to oni ne mogu da shvate ili jos bolje i ne trude se da shvate jer su lazovi. a kada bi ti rekao da su poljaci i spanci dogovorili TIE-TIE za svoju utakmicu, sta bi na to rekao? gde to onda stavlja nas u odnosu na te dve velesile?
sinko to dogovaranje je nesto sto je opste poznata stvar na utakmicama reprezentacije. nego ocigledno nisi dovoljno upucen a pravis se previse pametan.
a zar ne vidis da sam igrao posteno i ispostovao svoj deo dogovora. i na nesrecu crnogorskih vitezova pobedio.
a da smo izgubili, kao sto sam u prvom postu ove teme rekao, sam bi svu odgovornost na sebe preuzeo. kao sto cu i preuzeti kada se ne budemo kvalifikovali na evropsko prvenstvo. kazem KADA, a ne AKO, jer cak i da sve odradimo kako treba, znam jednog viteza koji ce nas onemoguciti da odemo dalje.