BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264933.238 in reply to 264933.232
Date: 6/4/2015 10:45:14 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
ok, poti sa compensezi cu secundare care nu prea sa reflecta in salarii, dar daca nu ai principale comparabile c adversarul e game over.

bine, bine, daca ar fi sa ne luam dupa ce ai spus eu trebuia sa fiu pe locul 4 dupa Jibou Nankatsu si Brigada. Recunosc ca am avut si ceva noroc, dar si cu extrema accidentata (da aia de 5.2 milioane) eu practic am salarii la nivelul lui Reghin. acum ca mi s-a accidentat si extrema/ aruncator/CJ de rezerva am salarii efective sub el. deci nu prea iese la calcul ce spui tu.
Eu sezonul acesta daca eram gata cu antrenamentul iti garantez ca nu as fi cedat sub nici o forma locul 1, chiar cu salariile mai mici decat adversarii. oricum din sezonul urmator se duce boots-ul lui Jibou si vedem daca mai tine salariile alea, desi am o banuiala ca de cate sezoane e in RBBA cu salarii sub 550k are finante serioase in spate.
Eu as estima o suma de 10 milioane lejer, dar cred ca ar putea avea si 15, deci daca isi propune cred ca poate ramane cu salariile asa mari multe sezoane.
eu zic ca incet incet imi fac echipa echilibrata si chiar si cu salariile mai mici vad ca secundarele mele compenseaza skilurile principale ceva mai mici decat ale adversarului.

From: Otis
This Post:
00
264933.239 in reply to 264933.238
Date: 6/5/2015 4:07:42 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
nu vi se pare ciudat ca toti jcuatorii accidentati la acest moment sunt NUMAI din cofnerinta noastra?

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
264933.240 in reply to 264933.239
Date: 6/5/2015 5:09:48 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
side note: se discuta pe forum de reformarea sistemului de fan survey si am sesizat ca multi s-au plans de familiaritatea fanilor.

intrebarea e daca a reusit cineva sa atinga in fan survey peste 4 stele pentru penultima rubrica din fan survey?
I am familiar with the star players, and am not afraid that they will be transferred

daca da, se simte acest lucru in ratingul general, chiar daca pierdeti televizate/rival/cupa/diverse

eu am ajuns la 2 stele desi am vandut ceva jucatori. incep sa cred ca nu e afectat direct de vanzarea de regular starters/key player, cat de durata medie a jucatorilor din lot, chiar daca sunt rezerve.

This Post:
00
264933.241 in reply to 264933.240
Date: 6/19/2015 5:07:24 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
asa cum spunea otis in mesajul (269221.25), nu ne mai putem plange ca suntem mai slabi ca cei din conferinta albastra, dar totusi cred ca a ramas moda sa trantesti meciurile cu conferinta adversa. dupa cum am spus la inceputul sezonului s-ar putea dovedi fatal pentru cei care se bat acum la retrogradare. Oricum cred ca peste 2-3, maxim 4 sezoane conferinta albastra ori va trebui sa scoata bani seriosi sa isi intinereasca lotul, ori vor veni useri care au jucatori completi sa imbunatateasca media de varsta, sau vor ajunge valoric sub noi (greu de crezut aceasta varianta).

Cert este ca la noi Brigada si Smar2 sunt obligati sa mai intinereasca astfel din sezonul urmator ar putea sa pice la retrogradare. Eu estimez ca echipa mea actuala ar merge cam 3-4 sezoane sa fac performanta (dupa ce am terminat cu antrenamentul), si dupa aceste sezoane trebuie sa iau o decizie.

Ori iau alti jucatori si continui cu performanta, dar investitia cred ca se va duce lejer in 10 milioane (jucatorii mei sunt compacti ca varsta), ori o iau de la zero cu jucatori romani in jurul carora sa contruiesc echipa si eventual sa-i duc si la nationala.

Momentan sunt tentat sa continui cu varianta a doua, antrenand practic toata istoria mea din buzzer, orice altceva decat forma (nu am antrenat forma decat atunci cand am jucat finala din II in RBBA, doar 1-2 saptamani de forma), desi dupa 3-4 sezoane de antrenament de forma s-ar putea sa-mi schimb aceasta parere. Un alt motiv pentru varianta a doua ar fi banii, nu stiu daca voi dispune de banii acestia, si nici nu prea reusesc sa strang ceva. Eu am cam aceesi bani de cand am promovat minus extrema de 5.2 milioane.

This Post:
00
264933.242 in reply to 264933.241
Date: 6/19/2015 5:21:55 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
cred ca preturile foarte mari si faptl ca jucatorii mamuti incep sa iasa incet incet din joc duce intr-o singura directie.
si anume aceea ca tb sa antrenezi, eventual proprii tai draftee ca sa ai performanta.

eu am avut o ascensiune rapida intr-o perioada in care jucatorii in vastra disponibili pe piata pt bani decenti iti dadea spatiu de manevra. acum e cu totul altfel. jucatorii tineri valoreaza milioane pt ca sunt itneri, nu obligatoriu pt ca ar avea peste 120 skill points, ala e bonus.

eu am 2 titulari de 28 de ani. si unul de 23. sunt multumit de ce au si ce vor mai primi, abia cand o sa creasca si pustimea o sa pot aspira la mai mult. sacrificiile de performanta pt bani se resimt. am doar 40k merchandise, stadion average....acum vine partea grea, revenirea in top.

personal cred ca jucatorii se vor scumpi si mai mult. cred ca prea multi au renintat la antrenat si implicit jucatorii disponibili pe piata sunt prea putini.

ma bucura ca jocul evolueaza si nu ramane static. BB era complet diferit acum 10 sezoane cand jucatorii cui 3 skilluri principale >15 erau o raritate.

This Post:
00
264933.243 in reply to 264933.242
Date: 6/19/2015 5:38:34 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
BB era complet diferit acum 10 sezoane cand jucatorii cui 3 skilluri principale >15 erau o raritate

Parca nu erau chiar asa rari, in schimbi erau chei, nici urma de secundare, care contau si atunci, nu in masura in care conteaza azi, dar contau. Sau poate nu imi mai aduc eu bine aminte si chiar se gaseau greu. stiu ca in perioada respectiva antrenam extreme, dar m-am plictisit dupa 4-5 sezoane. A iesit totusi o extrema decenta ca rezerva de RBBA.

Acum 10 sezoane daca aveai 10-15 milioane in cont puteai sa iei un B3. Azi nu mai esti asa sigur indiferent cati bani ai in cont (nu ma refer la managerii care au poate 30+ milioane si care nu stiu ce sa faca cu ei). Luai jucatori de 300+ salarii cu super principale si lipsa secundare. Atunci jucai cu 2 PIV pe postul de PIV si EXF, acum joci mai mult cu 2 EXF pe PIV si EXF. de aceea cred ca nu vom mai vedea ratingurile care le-a scos I love teheran cand castiga B3. La vremea aia cine jucat outside pierdea intr-o proportie foarte mare.

Daytrading-ul era in floare si sunt useri care nu stans de nu stiu ce sa faca cu banii.

Sunt multe de spus cum era acum 10 sezoane.

Last edited by Iwillsurvive at 6/19/2015 5:46:42 AM

This Post:
11
264933.244 in reply to 264933.243
Date: 7/1/2015 11:01:18 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Eu cred ca se poate juca si pentru locul 5 daca Smar2 continua in stilul in care a inceput returul. Daca Nankatsu il bate sambata (si cred ca doar un miracol il salveaza de la infrangere), locul lui 5 nu mai pare asa sigur. daca reuseste cumva sa bata poate sta linistit pe 4.
Din punctul meu de vedere situatia la noi e in felul urmator deocamdata.
Locurile 4-8 joaca pentru a evita barajul sau chiar locul 8.

Jibou cred ca termina pe 3 pentru ca se axeaza pe cupa, din moment ce a trantit meciul TV cu mine.

Locul 1 se joaca intre mine si Brigada, eu fiind usor favorit. Daca reusesc sa sa-l bat la el acasa e clara situatia, daca nu inca ne mai disputam meciuri, si devine cu atat mai important ca si locurile 4-8 vor fi nevoite sa forteze cum noi ca sa obtina o pozitie cat mai buna.

Reghin a scapat de brigada care era adversar dificil, iar ultimul meci e cu mine, deci pentru el intr-adevar un traseu bun, si in ultimul meci are avantajul ca va sti daca joc sau nu pe bune si daca ma intereseaza sa castig meciul cu el.

Lupta la noi e incinsa, si cum am spus si la inceputul sezonului, cine va tranti prea multe meciuri in conferinta albastra va avea probleme.

Ca o concluzie
Nu pot trage o concluzie deocamdata:P

This Post:
00
264933.245 in reply to 264933.244
Date: 7/2/2015 3:35:22 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
jibou termina pe 3 sigur fiindca n-are cosaverajul necesar contra BD. sincer nu cred ca conteaza cine va termina pe fiindca oricum vor juca finala in deplasare...so...
personal cred ca tu termini pe 1 fiindca ai cosaveraj si nu e exclus sa te si delimitezi de 2.

cel mai prost lucru care se poate intampla e ca toti sa incepem sa ne dam CT ca disperatii si sa ajungem la baraj cu entuziasm 5. pesonal inclin sa dau maximul in urmatoarele 3 meciuri si la final sa-mi refac entuziasmul ca sa mai am vreo sansa la baraj.

conferinta adversa e tricky.e o dinamica ciudata intre 4 si 6, favoritul are accidentati, daca pierde cluj cu BCC atunci si el intra in hora. e ca draq

This Post:
00
264933.246 in reply to 264933.11
Date: 7/2/2015 5:22:38 AM
Carbó VB Ploiesti
II.4
Overall Posts Rated:
147147
da... situatia e intr-adevar dubioasa aici... chiar daca n-am reusit saa castig cu Remus, am reusit sa-i accidentez un om si asta il va pune in ceva dificultate... cu BC Constanta am pierdut in prelungiri din pacate, dar asta e... inca am sperante pentru locul 4 sau 5... mai ales fiindca mai urmeaza o achizitie pentru mine. nici 6 n-ar fi prea rau, dat fiind ce se intampla la voi in conferinta.

This Post:
00
264933.247 in reply to 264933.246
Date: 7/2/2015 10:15:44 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
ai prins o perioada buna sa fii in conferinta albastra, fata de alte sezoane. La noi e unul din cele mai incinse sezoane. cred ca meciul din cupa azi dintre mine si Ares va fi unul interesant si va voi spune dupa si de ce, daca banuiala mea se adevereste.

This Post:
00
264933.248 in reply to 264933.247
Date: 7/2/2015 12:36:13 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
da, se pare ca banuiala mea nu se adevereste. nu credeam ca Ares risca sa faca peste 90 min la titulari

Advertisement